125

Dagens positivitet!

Nina och jag mötte den här gamle filuren på centralen, och mitt lilla skärgårdsdoktorn-hjärta kom fram och jag blev glad som en fisk :)

YEEEY! blev såå himla glad när jag såg en sån här affisch idag! hoppas att man kan se honom nån gång under tunrén! :)

124

åhhh tror att det va evigheter sedan jag var så här trött sist, :( bläää vill ha en fet sovmorgon oh en sån där dag då man går runt i mjukiskläder hela dagen ni vet? det skulle va så hiiimla välbehövligt!

jobbade till lite efter fem idag, sen träff med Nina, vi tog t-banan ut till naturhistoriska och hängde där nån timme, kul, men hade varit roligare om jag varit piggare.

oj vad jag gnäller för att jag är så trött, så nu ska jag göra något åt.

Godnatt!

(bilder från eftermiddagen kommer förhoppningsvis imornkväll, beroende på om jag måste jobba på ett event eller inte)

123

Ahhhh vad jag hatar jävla SJ :(

122

Här är tre av de ställena som jag tillbringar mest tid (ok, tillbringar inte nån tid alls i baren, men tycker den är ball) :D

hursomhelst, nu ska jag sova för jag är jättetrött. Imorn är det lång dag, jobb 9-17 och sen åka ut till naturhistoriska och skaffa lite vuxenpoäng med Nina och Julia :)

121

sitter på kontoret nu, gick upp lite efter fem imorse, åkte ner till Åbro och satte mig i en lastbil som sedan tog mig till telefonplan och därefter tog jag tunnelbanan hit. Shi, vilken morgon nu när jag tänker efter! haha:)

blir vän att jobba till fem, och sedan träffa Nina en snabbis innan det slutligen blir att åka upp till knivsta :)

hörs senare ikväll, då med lite bilder från där jag bor osv, för nu har jag med mig en kamera, yippie! :)

120

Hmm, vad säger vi om gårdagen? inte sådär toppen som jag trodde att den skulle bli, men antar att det var helt okej. Var hemma runt halv två, så då bärde jag upp min kisse oh så somna vi väl runt halv tre, kommer sakna honom de kommande veckorna och fattar inte hur jag klarat mig de senaste.. menmen :)

Vaknade ganska skapligt idag eftersom jag skulle åka upp till idrottshallen och kolla SM, men som vanligt så blev mina planer ändrade och det blev en sväng på stan med mamma och pappa istället, men jag klagar inte!

nu ska jag käka lite och sen packa inför tillbaka resan till Stockholm, jag tror att det här kommer bli en kanonvecka med mycket händelser, och det gillar vi!

119

Hemma nu då, och det känns som att det var väldigt bra, för fytusan vad jag kommer njuta av varenda sekund i Stockholm sen, jävla Vimmerby.. ska fasen gå i ide när jag kommer tillbaka från praktiken och inte vakna upp förns maj.

Blir väl troligtvis g-festen ikväll iaf, får se hur mitt humör är, inte pepp nånstans just nu.

118

Min buss går om en och en halv timme, vi har absolut iiiiingenting att göra, känns som man lika gärna kunnat ha tagit en tidigare buss :( menmen, drar mig väl bort mot centralen om ca en timme, köper med en cesarsallad, och sedan börjar leta upp bussen.. vem vet, det kanske tar en jäkla tid! haha :)

Vi hörs ikväll! nu ska jag ladda datorn lite till så den har massssor med batteri så jag kan glo The hills hela vägen hem 8)

åhh, finaste!

117

Jag ångrar stenhårt valet jag gjorde om att ta en "härlig" stockholmspromenix sådär sista dagen innan jag lämnar storstan för några dagar nere i Småland. Trodde nästan att jag skulle dö när jag efter ca halva vägen började inse hur tung all min packning var, två väskor på ryggen, en i handen och så en rullväska som låter förjävligt. Fyyyy!

Sitter i alla fall på kontoret nu, funderar på om jag ska springa ner till 7eleven och köpa mig en varm choklad lite snabbt innan vi börjar, eller om jag ska spara den till senare.. hmm, det får nog bli en nu :]

116

Mwää, nyss hemkommen, haft en fin eftermiddag med fint gyro-folk! Men tror jag kom hem nån timme försent för min såkallade planering. kommer ju aldrig hinna packa allt tills helgen(åker hem i helgen) och sedan duscha, och sedan städa lite och sedan mitt i allt lyckas somna helt ok tidigt.. blä, :(

menmen, åker alltså hem i helgen! ska bli riktigt härligt! blir först cirkagurka en timmes häng med Anna i Linköping, och sedan ta tåget mot V-by, få den där enooormt härliga hemkänslan när tåget rullar förbi ALV och sedan ha en myskväll med mor min, och framförallt Jamas, sooom jag saknat honom!
Och på lördag är det g-fest, och söndag rullar jag hem(?) till Stockholm igen!

Alltså, ser verkligen fram emot helgen! :D

Men ja.. först packa och städa :(

115

Garvar lite.. haha


114

Sådärja, nu sitter jag äntligen inne på kontoret, har precis ringt lite samtal till bl.a Metro, alltomstockholm, kingsize osv. OpeningAct ska nämligen ha ett event på Ljunggren nästa Onsdag, så vi behöver lite hjälp med att sprida ut detta så att det kommer så mycket folk som möjligt. Hur som helst, nu vet jag inte riktigt vad som händer..

JUSTE!

Nu är bloggen släppt och häääääär är den! (dock har datanissarna bredvid varit och pillat lite på headern så att den flyttats ner, men låtsas om att ni inte ser det,ok?)
Ett stort tips är faktidkt att läsa bloggen, riiktigt skön brud med massvis med coola kändisstorys att kläcka ur sig, det kommer även att lottas ut en hel del konsertbiljetter i mellanåt, så in och läs NUU :)

113

Åh men är inte SJ heeelt underbara eller vad? jag menar, det är väl jättekul att stå och halvt frysa ihjäl när man väntar på ett tåghelvete, oh sen, en timme senare så säger dom att ett tåg står i vägen och att det inte kommer fram några tåg pga av det.. oh det kunde dom inte sagt sissodär 50 min tidigare? ahh, ingen bra start på dagen.

Så nu sitter jag i min källare, får se hur länge jag blir kvar här.


Går en lastbil några hundra meter härifrån om en halvtimme, som har last som ska till Åbro.. känns ganska lockande att springa dit och hoppa på den.

ok, några dagar gammal bild, men enda bilden med en tumme neråt, hah.

112

Sitter och glor på Maria Wern just nu, såååå bra :)


Och sååå fin :)

111

Goooosh, bara jag som, faktiskt, är helt galen i Tove Styrkes album? När jag lyssnade på det i början tyckte jag det va skit, men nu, någon vecka senare ÄLSKAR jag det!

Så, ni som inte lyssnat på det, LYSSNA :)


110

Hej!
Jag hade en fin kväll igår med två kusiner, käka gott och bara tog det lugnt. Kom dock hem lite väl sent, skulle åka med tåget som gick 22.11, faaast, det blev lite svårt eftersom det inte gick något då, haha. Så jag fick hänga på centralen i ca en timme, ganska segt, menmen. Nu sitter jag i alla fall på kontoret! :)

Jag vet inte om jag sagt något om det, men jag och Julia har i alla fall under dessa veckor byggt upp en blogg åt Nikeisha Andersson, en av SONYs filmare. Slänger upp en länk till den inom några dagar, kanske till och med idag, beroende på när den blir klar :)


109

Spåkulan!

Hej Amanda

Ta med dina kompisar ut till helgen. Ni kommer att få ovanligt roligt.

Fasen va najs! :))

108

Fyyy vad jag hatar inställda tåg :( och att Knivsta inte har något "hus" vid stationen, mycket dåligt.

menmen, anlände nyss till kontoret, får väl se vad som händer idag :)

107

Jag vet inte riktigt vad som hänt, antar att jag är lite skitsofren eller något! (JAAAA, vet att det inte stavas så) Är i alla fall på sjukt bra humör just nu! Kanske beror det på att snubben som snackat på pendeltåget idag har varit otroligt.. glad och vitsig? På morgonen till exempel så lät han exakt som han som kommenterar i det det programmet halv åtta hos mig, och nu på hemvägen vitsade han till det så dant om att vi idag skulle gå av på den vänstra sidan och inte den högra. (ojjjj, så kul det låter hör jag nu:(((men det va roligare:D) men nu kära vänner så kommer jag till det som är ännu roligare! på vägen hem så åker jag först tunnelbana en liten bit, och giiiissa vem som helt plötsligt står ca 30 cm ifrån mitt ansikte, självaste David Batra! jag fattade ingenting förrän nästa man kom in, Johan Glans. Så där stod jag, någon halvmeter ifrån sveriges roligaste komiker med halva ansiktet nere i halsduken eftersom jag höll på att dö av garv. Dom sa ju inte så mycket kul, men åhh, så fort, speciellt David öppna käften så tänker jag bara på "Ulf" i kvarteret skatan, ni vet?

Mwaaa Mwaaa, nu ska jag sluta babbla om min dags roligaste händelser utan istället hoppa in i duschen, se ett Grey's avsnitt och sedan läsa innan jag säger godnatt :) och imorn ska jag INTE försova mig :)


106

Ganska seg dag idag också.. vad är det här? kan det inte hända något kul? :( Hur som helst, blir antagligen att vandra drottninggatan neråt oh sen svänga in till centralen, ta 18.11 tåget hem och ägna min kväll åt att läsa lite Plura och kolla lite Grey's! :)


105

svar: JA, jag har ganska tråkigt just nu, därav weird bild från ps.

104

Det bästa med dagen än så länge!
Jag var visst duktig och snäll mot mig själv i fredags, för gissa vad jag lämnat kvar? :D en halv chokladtomte, yummmmmmi! :)

Det sämsta med dagen, än så länge!

Jag försov mig, och jag har nog aldrig gjort mig iordning så snabbt, eller gått/sprungit bort till tåget så snabbt. Uschh, ingen bra morgon.

103

har haft en bra dag idag, nu ska jag hoppa in i duschen, sedan se lite Grey's och innan läggdags blir det nog lite Beck :) och imorn börjar vecka 3, hoppas på mycket nya uppgifter så att det händer lite!


103

har haft en bra dag idag, nu ska jag hoppa in i duschen, sedan se lite Grey's och innan läggdags blir det nog lite Beck :) och imorn börjar vecka 3, hoppas på mycket nya uppgifter så att det händer lite!


102

Det ser ut som jag har feting stora tänder på sista bilden :||
skitsamma, öhö. Nu drar jag in till stan! Tjohejjjjjj

 

jag är hungrig:(


101

Robyn var med på nyhetsmorgon nyss, och shiiit, blir ju bara mer och mer, hur ska man säga, beundrad av så jävla grym hon är? helt sjukt!

Klockan är elva nu, så jag ska hoppa in i duschen nu oh sen åka in till stan oh träffa Nina! :D

hörs ikväll.

100

Och då kommer känslan
den smygande känslan
den enda jag inte rår på.
Då stänger jag själen
klämmer ihjäl den
hittar en himmelsk drog

Och då kommer känslan
är jag den enda som aldrig förstår?



 


99

Denna lördagens två favoriter!

Emma Watson

Noomi Rapace


MUUUUUMS

98

Har spenderat min dag inne i Stockholm, ganska så ensamt i det gråa vädret. Tiitade på Live Aid konserten, träffade lite hux flux på Camilla (Matildas Syster) och vips så satt jag på ett 7eleven någonstans och åt lussekatt och drack varm choklad i väntan på att tåget hem skulle gå. Så när jag tänker har det kanske inte varit så grått och ensamt, mer grått och tyst.

Nu sitter jag återigen i min källare i Knivsta, äter lite godis, lyssnar på The Knife och vill att klockan ska bli åtta så att Så mycket bättre börjar.


97



HAHA, det här var den enda bilden jag hittade på oss allihop, vi ser ju ganska snea ut allihop, men eftersom det är just det vi är så gör det ju inte så mycket :)

vill bara säga att JAG ÄLSKAR ER SÅ JÄVLA STENHÅRT.

96



Ska snart börja vandra bort till järnvägsspåren och ta pendeln in till stan. Vandra omkring på Kungsholmen en sväng i min mors barndomsgator. Och vid 15.00 är det Live Aid vid kungsan. Blir nog en ganska bra dag ändå :) Och ikväll ska jag titta på de två senaste grey's anatomy avsnitten och sedan är det ju så mycket bätre!

vi hörs framåt kvällen.

95

Vad som än har gjort mig elak, feg
Vad som än har hänt, är allt mitt fel
Vad som än har gjort dig vänlig, ren
Allting är försent


Orden ekar i huvudet på mig och det känns nästan som det var igår då jag stod där och med hjälp av texter som dessa fick bort all smärta inifrån, flyttade liksom ut det till utsidan istället. alla gånger som mina knogar varit helt blodiga, mina ögon helt rödsprängda. Jag börjar sakna min gamle vän, säcken. Den fanns liksom alltid där, lyssnade, förstod och förlät.

Har snart varit i stockholm i två veckor, inte klappat min kisse på två veckor, inte vandrat den långa åbrobacken upp mot mitt älskade hem på två veckor, inte varit i gamleby hos mina allra bästaste med mina ännu mer bästa på jag vet inte hur länge, inte gått runt i Åhl med underbaraste hundarna på två veckor. åhhh, listan kan bli lång, kanske räcker det gott och gott att säga: jag längtar hem. Det här dumma leendet jag går runt och skyltar med orkar snart inte mer.



94


93

klockan är snart kvart över tio, vi börjar nio, ingen är här.. har jag missat något!? :O börjar bli lite rädd.. haha.

Min helg är inte längre så välplanerad :( men jag kollade nyss alltomstockholm.nu och tydligen så är det en gratiskonsert med en hel del välkända artister såsom darin, lillbabs, kanske plura med mera, oh jag menar, PLURA? så självklart drar jag nog in på det, :) och på söndag blir det Nina-dag :D

jahopp, får väl sitta här oh glo ett tag till, får se om något händer :]

92

Oj, tiden räckte visst inte till ikväll. hittade massa mysiga skjortor på beond retro idag, och en väska oh tjocktröjor oh ahhhh, massa fint. men tror att jag får nöja mig med en skjorta. så imorn när jag slutat blir det att gå dit och inhandla en!

Nu ska jag sova, och kanske för en gångs skull INTE försova mig imorn? skulle underlätta en hel del.

juste!! klippte mig lite förut, så nu har jag en liten lugg, fast, bara liten. haha, den är ganska lättförflyttad, eller hur man ska säga, oh det är ju bra (y)

(här skulle det varit en bild, men min cam är inte min vän just nu. dumt.)

91

klockan är fem så snart är det dags att bege sig härifrån. tänkte besöka beyond retro en sväng innan jag tar pendeln hemmåt. blir säkert en sväng i en hel del andra affärer också. kvällen kommer spenderas med lite Greys Anatomy och, om jag känner som jag gör nu så blir det nog även lite ändringar i bloggdesignen. NICE.

yeaa, dax att dra, vi hörs!

90

åhhh vad jag vill klippa sån här lugg igen!!


89

Jag kan inte säga annat än att jag är så enormt tacksam för att Kent finns. Ni håller mig verkligen vid liv nu känns det som, jag menar, vad skulle jag annars känna mig aningen mänsklig till när jag står där vid halv åtta på det proppfulla tåget, ser hur regnet faller ner utanför rutorna och känner inte igen ett enda ansikte på flera meters håll, flera hundra meters håll. som sagt, jag tackar och bockar, trycker på play och säger även godnatt.

88

Har haft en jättebra dag, men åhh vilken seg kväll :( vill bara gå oh lägga mig så man slipper sitta uppe och göra ingenting.

Imorn är det praktik som gäller igen, hoppas på en lika bra andra vecka som första veckan var:)

87


Jag saknar min kisse! :(

86

En sån här ska köpas in imorn :D



godnatt alla!

85

Spåkulan!

Gå på museum och hitta fantastiska julklappar!


nejmen, det är ju ungefär precis det jag ska göra imorn, fast skippar nog julklapparna, har inga pengar, hah :D

84

Dagens planer blev återigen ändrade, när jag kommit hem från min springtur så hade Carro ringt och undrat om jag ville hänga med upp till Uppsala, så varför inte tänkte jag, har ju aldrig varit där heller, alltid kul att se något nytt. Så min dag har spenderats där uppe, ganska skönt att va ifrån stockholmsstressen för en dag faktiskt.

Imorn är det mysdag med Nina som står på schemat, vi ska köpa en engångskamera och ta en massa bilder också, jättekul! Antar att det blir att vandra runt i i stort sätt hela stockholm, naaaajs! :)

Nu ska jag plugga lite strömmande media och sedan upp och käka med Henrik ( en av de två som jag bor med ) och efter det så hoppas jag att klockan är åtta så det är dags för lite "Så mycket bättre" :))

Ha en go kväll!

83

ahhh, har legat och snoozat i två timmar nu, det kan nog vara det bästa jag vet! dagens planer ser lite annorlunda ut nu, skippar nog stan idag, blir nog istället att traska runt och undersöka knivsta, förhoppningsvis hitta ett solarium, och kanske titta in i gymmet? ska alltså ha en riktigt skön och slapp dag! (om det då möjligtvis inte dyker upp en ståplatsbiljett till kvällens håkankonsert på blocket)

Nu ska jag dra på mig mina linser och sedan ta en liten frulle innan jag beger mig ut på springrunda nummer 1 för dagen!

Vi hörs senare, :)

82

Håkan den lilla ballen :((( börjar bli gryyymt sugen på att se han imorn.. kanske borde dra dit och hoppas på att nån har nån liten biljett till slau? :( annars kan man ju bara hänga med lite härligt folk.. ääsch, nått får det väl bli!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, imorn ska jag sova ut och sedsan ta tåget mot stan antar jag, se om det finns någon själ där ute som vill hitta på något!

aja, nu - SOVA!

81

Sitter inne på kontoret just nu, har fått svar på lite mejl som jag och Julia skickade iväg i förrgår angående videos på respektive bands gig. Så nu ska vi lägga upp dom på Opening Acts hemsida och lite i väntan på att bossen ska komma då vi antagligen ska fortsätta med bloggen som vi håller på att göra till en av SONYs filmare.

äsch, nu ska jag käka upp bottnen på min chokladtomte sen jobba för fulla muggar!

Hörsss


Ps. HAR TYP GRÖNT OCH JÄTTESLITET HÅR SÅ MÅÅÅÅSTE BÅDE FÄRGA OCH KLIPPA INOM KORT.
ville bara få ur mig det..

80

Precis hemkommen från Aplace jubileums festen, hela dagen har varit toppen, fast har nog lovat mig själv att ALDRIG mer blåsa upp någon ballong, har blåst upp mer än 500 ballonger idag tror jag, helt sjukt,, och ni borde se mitt pekfinger, jättesvullet eftewr att ha knutit alla jävla ballonger, hah.

Imorn har vi sovmorgon till 12, så det blir att sova till cirkar halv tio, upp och springa en sväng, fixa mig oh sen ta pendeln mot stan vid 11.19! awesome.

Men nu ska jag sova, vi höres imorn, kanske, höhö.

Godnatt!

79

Spåkulan!

Hemma eller borta � du trivs över allt. Livet leker.

så sant, så sant!

78

Hallå!

shit, jag har varit här i tre dagar och jag börjar redan känna hur mycket jag kommer sakna det sen, om fem veckor när allt som vanligt igen. inte ok..

Dagarna bara flyger förbi, och det är sjukt kul! Imorn ska Julia och jag jobba på ett event på söder, Acele (stavning?) har 3-års jubileum fest! så det blir jobb heela dagen, ska vara inne vid 9.30, sen får vi väl se hur länge vi behövs där:) Sjukt kul i alla fall!

Nu ska jag sova, men skriver kanske nått kort imorn kväll, annars fredagförmiddag!


77

Hemma nu efter en TOPPEN dag, skriver senare, för nu är jag hungrig!


... och nyduschad oh ful i håret (y)

76

Hej!
Skrev världens längsta inlägg igår, men så försvann det, och då blev jag arg och orkade inte skriva om, så därför har det varit lite glest med inlägg här nu på ett tag!

Började min praktik idag, och det känns.. bra? kanske jättebra, har inte riktigt bestämt mig än. =) Men jag tror det kommer bli fem toppenveckor, och jag bara måååste säga att jag älskar att Nina är här uppe! och att Håkan Hellström spelar på lördag så att det kommer hit en himla massa folk :D

Hursomhelst, allt är bra och jag ska försöka vara lite mer kreativ här occh skriva om vad jag gör, för vissa saker är faktiskt ganska coola, höhö.

Men nu ska jag hoppa in i duschen sen glo nyheter och sen soooooooooova!

75

Oj, veckan har bara rusat förbi, för nu är det lördag och imorn bitti styr jag och min far upp mot sthlm. lite läskigt att jag ikväll kan tänka "jaha, det här är sista gången jag sover i min egna säng på fem veckor". blir lite rädd :|

menmen, de senaste två dagarna hade hur som helst inte kunnat varit bättre! två heldagar på ALV med härliga människor! går faktiskt inte toppa :)

Så vad händer ikväll? jo, Matilda ligger i soffan och halvsover, vi kollar på "så mycket bättre", har käkat en massa tacos och slagit varandra med handdukar, helt vanlig matilda och amanda lördag alltså.

men klockan är snart nio nu och jag har inte börjat packa nånting än, så kanske bäst att se sista delen av "så mycket bättre" och sedan sätta igång!

Vi hörs imornkväll, i en annan stad, annat rum, andra känslor.

//amanda


74

när någon slags smärta bara vill explodera, ni vet när klumpen i magen bara vill ut

vad gör man då?

sväljer man allt, drar på ett leende och hoppas på att den ska försvinna?
eller låter man allt bara få komma ut, att allt det där som sitter och skaver någonstans bara får rinna ut?

ne, inte jag i alla fall.

men,vart försvinner den?


73

Joakim.
Sami.
Markus.
Martin.

Jag tror det är dagar som dessa som jag älskar er som mest.


72

Impulsiv gårdag må jag säga! träffade Erik på stan för att, ja, jag vet inte, hur som helst så skulle han dra ut till södra vi på halloween prataj, så vad gör man? jo, man följer ju med förstås. Så med indianhatt på huvudet (läskigt,va?) anlände vi i Brunnsparken runt nio nångång. var hemma runt två, och jag vet inte, visst, alltid kul at träffa gamla rävar som CG, HannaC, södra vi gänget osv, men insåg verkligen hur roliga valstad och gyro festerna verkligen är!

hur som helst, idag ska jag städa hela övervåningen eftersom det kommer ner en massa släktingar imorn, och syrran ikväll. Efter det ska jag ut och bara göra ingenting, fota lite, klippa ner några buskar och bara ta det lugnt.

Så, vi hörs förmodligen framåt kvällen :)

71

Jag sov, som vanligt lite för länge idag. inte ok.

ska ut och kratta upp de sista löven, sedan in och ta en snabb dusch innan jag beger mig ner mot staden :))


fint med kratta-löv-kläder.

70


ojjj vad jag saknar att ha kort hår :(

69

Yo!
har massor att göra så fattar inte vad jag sitter här om, så vi hörs senare, ganska snart :)


68

Tjenis!
min dag har börjat hur bra som helst, vaknade vid elva (trodde jag, tills jag kom på att jag inte ställt om den klockan) så när jag kom ner oh va lite småsur över att jag sovit lite för länge, blev jag väldigt glad när klockan i köket visade 10.08 :D så jag drog på mig understället och springskorna och gav mig ut på en liten runda. självklart möttes man av gatans hela barnskara, och självklart är jag dum i huvudet och säger att jag ska vara ute och kratta och hålla på en massa i trädgården idag, så jag antar att jag inte kommer vara ensam ute inte.. menmen :)

Så, nu ska jag slänga i mig nått oh käka sen bege mig utåt! :D

RSS 2.0