Wups

Haha, bry er inte om det tidigare inlägget.. Skulle testa en grej med bilderna och nu kan jag inte ta bort inlägget.


Test

Hej


du väljer själv

JBwKRTqzkf6L – o1OeG9tvbPWM

kan inte sluta lyssna.

haha okok

Dagen började på bästa sätt; 1,5 timme i gymmet! efter det kramades jag med vänner jag inte sett på över en månad, det var härligt. började förbereda mig på tre timmars historia när jag plötsligt får höra att lektionen är flyttad till på fredag, tadaaaaah! lyckan var enorm och jag lyckades övertala mina vänner att vi borde fira med alkohol! så fick det bli, jag lämnade mina två små fisar ett tag och när jag kom tillbaka låg de halvt däckande i sängen/soffan.. = jag lyckades med mitt uppdrag! träffade sedan lelle en sväng, blev ca 7 kms löpning vilket var det jobbigaste jag gjort på länge, trodde jag skulle dö! men överlevde och nu såhär efteråt känns det förjävla gööött! 

packa upp dagens träningskläder och packa ner nya inför morgondagen! fasen så bra det går nu!

hemkänsla och en jävla tomhet

är bara så galet trött och less just nu. jobbar denna vecka, känns på nått sätt helt underbart, på nått sätt helt konstigt. saknar new york, vill inte tillbaka till skolan, vill ta studenten och ha världens bästa sommar med så jävla mycket träning. träning, träning, träning. vad vore jag utan träning? 

händer annars i livet? ska busa lite imorn, eller, egentligen inte, fast ändå lite. det får förbli en hemlighet tills det är gjort.

nu ska jag snart gå och lägga mig, jobbat 7-16 två dagar nu, men har nog inte haft mer än 3, möjligtvis 4 timmars sömn per natt, det gör mig g a l e n.

RSS 2.0