240

Waaaaah, The Sounds alltså<3 så jävla bra så jag dör lite!

med de orden säger jag godnatt, imorn äre skola-träna-festa som gäller, härlig fredag! :)

oooooch, äntligen! Callie & Arizona gjorde min kväll :') (vet, är seg men missade avsnittet igår juuu) vill också ha en arizona:( eller derek:(

jaja, godnatt!

239

okej, screw den där jävla dags-mallen:P hatar den, väljer någon punkt då oh då istället, dom jag tycker är roliga:p

så, here we go! 10 saker du inte visste om mig


1. jag ställer alltid (ok,oftast iaf) klockan en timme tidigare än vad jag egentligen behöver gå upp, äääälskar att snooza!
2. har sjukt många smeknamn Månsson/Tarmen/Tarma/Mosse/Mandiiee/ (ok, va inte så många, men känns som de:<)
3. vill ta studenten NU så jag kan flytta utomlands någonstans
4. min första "kändiskärlek" var lena philipsson, (still is)
5. jag vill tatuera mig typ, nuuuuu
6. jag har varit i 12 olika länder
7. jag kan rensa aborre, ni vet, döda, riva ut inälvorna oh så skära lite;)
8. jag bar ALLTID keps/mössa när jag var mindre
9. har aldrig varit kär
10. har sett kent 8 gånger, när jag når 20 så ska jag nog sluta.. kanske

haha cpbild.


238

behöver nån som behöver mig

There were sounds in my head
Little voices whispering
That I should go and this should end
Oh and I found myself listening

'Cos I dont know who I am, who I am without you

237

jaha, är vi här nu igen? känner igen den här jävla känslan som alltid kröp sig inpå när jag kom hemcyklandes från ceos, så jävla trist. nu ska jag inte röra en enda fotboll på flera veckor, är det inte bättre sen lägger jag ner skiten, igen.

236

Save me, I'm lost
Oh lord, I've been waiting for you
I'll pay any cost
Save me from being confused



förändring är bra, men som med allt annat så är det såklart bara bra med lagom mycket förändring, allt ska vara så jävla lagom. senaste tiden har ingenting varit lagom, antingen för mycket eller alldeles för lite.


make it stop

235

Alltså. finns ju inga ord! har precis kollat Pluras kök, och daaamn asså, Maja Ivarsson är verkligen snyggaste kvinnan i världen! helt sjukt!


234

Hallå där!

Ännu en bra dag, vad är det hänt!?!:D
Började med 3 timmars engelska, träning inför nationella, och tja, det gick ju helt okej i alla fall :) oh sen då? jo sen slutade vi! så det blev att dra upp och äta Gunnels falukorvsgryta och ris, whaat liksom? varför inte, som exempel Amandas falukorsvgryta:< jaja, Gunnels va helt okej. Sedan gick Alicia och jag bort till gymmet, blev ca 1,5 timme där innan det var dags för lite solning för min del! sköönt som tusan, halva priset var det också, så jag klagar inte:)
Väl hemma in the big city så strosade jag runt på stan ett tag med Isabella, mötte min gamla franskalärare, Hanna, och åh vad jag blev glad:) finns inget bättre än att träffa gamla lärare/vänner som man saknar!

Vid halv fem gick jag ner till körskolan och skrev in mig oh grejer, ska bli sååå skönt att ta det sen!

Jahopp, nu ska jag hoppa in i duschen, sedan plugga oh sen är det nog dags för Pluas kök, looove it!



dag 08 - Mina favoritsaker

ehh, va?:( har fasen inga favoritsaker:( hmm, antar att jag får säga min älskade ipod(färav angry birds,heheh), datorn och Katten!
OK, katten är ingen sak, men ändå:>


233

JAG HAR SAGT UPP MIG FRÅN MITT KASSA JOBB !!!

ahh, vilken lättnad! nu behöver jag inte lägga ner massa tid oh tankar på det mer:)

såå, vad ska jag nu göra denna härliga måndag? (måste seriöst va nått magiskt med denna dag, för guess what? JAG FATTADE VAD VI HÖLL PÅ MED PÅ MATTEN, och det händer inte särskilt ofta vill jag lova) hur som helst, ska nog dra på mig träningskkläderna, springa ett varv, köra lite basket oh bara chilla!


232

dag 07 - mina bästa vänner

Jag har många vänner, många väldigt bra och nära vänner. Men det är två personer som jag alltid kommer klassa som mina "bästa vänner". Matilda och Morgan. Det kommer krävas enormt mycket för att eräsätta dom.

Kicki och Maja kommer inte långt efter, fyfasen vad jag tycker om er! Och självklart femmangänget, Nellie, Karin, Alicia och Lelle. Och alla underbara i skolan, Gerda, Lisa, Isabelle, Elin, Niiiina :) och självklart, Gabbi, skulle nog inte överleva utan dig din galning!
Angelica måste jag såklart nämna också! fina du!

ja.. där är väl de som jag umgås med mest. :)



231





Igår var jag alltså på filmkväll hos Nellie med henne, Karin, Alicia, Lelle och Gabbi! fuuuunni :)

230

dag 06 - om det här var min sista dag

Jag skulle spendera min sista dag åt att vara i sommarstugan. bara ta det lugnt, fiska, åka båt, bada.. in the end of the day skulle jag förflytta mig till Alanya, Kleopatrastranden. Skulle avsluta livet med att se solen gå ner där.

229

dag 05 - vad är kärlek?

jag är nog inte rätt person att ställa den frågan. för jag vet inte.

olika drömmar blandat med lite kent, det är nog kärlek för mig. jag är för mörk för att kunna binda mig, släpper taget för lätt. när jag väl lyckas hålla kvar ett längre tag så händer det något annat. har hellre vänner, jag är nog sån.


kanske inte har problem med att binda mig till någon annan, kanske har jag bara svårt för att släppa taget om mig själv och min jävla ensamhet.

228

ahh, den här mallen för vad man ska skriva varje dag var inte så rolig som jag trodde.. menmen, jaja, mhmmm.

dag 04 - Det här åt jag idag

jag har blivit ganska dålig på att äta på sista tiden, och är väldigt sällan hungrig, men igår(eftersom jag missade skriva om det då) så hade vi som sagt lite finmiddag eftersom syrran är hemma. så då åt jag ju, såklart!


förrätten: rökta räkor, fiskburgare format som ett hjärta samt två olika såser, lite dill och en brödbit.


varmrätt: potatisgratäng, jättegod rödvinssås och oxfilé. (såg godare ut i verkligheten)


efterrätt: Cheesecake Polka!

ja, ber om ursäkt för de dåliga bilderna, men bättre än inget antar jag!


227

kan man hata något mer än alkohol?

jag tror inte det


just nu, just i denna sekund så lovar jag mig själv att försvinna härifrån så fort jag bara kan.

ni dödar mig inifrån, vet ni det?

226

HEMMAAA!

Blev en fika med Gabbi efter skolan!


...som inte ville vara med på kort :]


före fikan...

efter fikan, hahah:) måste påpeka att mina fingrar ser väldigt mysiga ut!

Nu är jag som sagt hemma, har snott Linns Onepiece och trivs som fisken i vattnet! :]

nu ska jag spela lite angry birds! :D Hörs senare!


225

Sitter återigen i skolan efter en dags.. hm, hemma för umgåsning av saknad syster? ja, något i den stilen. Snart börjar Webbdesignen och i eftermiddag blir det Svenska.. ganska seg dag, menmen, what to do liksom?

Framåt kvällen blir det finmiddag oh lite mys med de la family, alltid trevligt :)

Vad händer annars i helgen då? hm, familjehäng ikväll dårå, imorn drar jag mig nog ut mot Gullringen för att kolla när vi har match, får själv inte spela ännu, är visst fortfarande vimmerbyspelare, känns ju sådär;) höhö. och på kvällen äre filmhäng med gamla högstadiegänget som gäller! alltid trevligt det med:)

jaja, nu ska jag ha webbdesign, hörs sen:>

224

DAG 03 - Mina syskon

Jag har en syster och en bror. Båda två är mina halvsyskon och eftersom min brors mamma bor uppe i Sundsvall(?) så har det blivit att jag inte träffat honom så mycket, någon vecka om året bara, men den veckan var alltid en av de största höjdpunkterna på hela året, för åh vad jag tycker om dig storebror!
Min syster däremot har jag vuxit upp med. När jag var.. hm, 11? så flyttade hon till Boston,USA. där bodde hon i ca 3 år, tills hon blev utslängd,hehe. Hon bodde i en liten etta i Vimmerby i ungefär ett år. Jag gick då i nian, och även om jag har varit ganska bra på att inte bråka med mina föräldrar så tror jag det är omöjligt att alltid hålla sams, så jag visste verkligen inget bättre än att fly dit, till den lilla ettan på bondebygatan där jag alltid kände mig hemma och välkommen. jag var inte där bara när jag var osams med mina föräldrar såklart, ska jag vara ärlig så var jag nästan där jämt. jag minns det i alla fall som så. Vi tog igen de där 3 åren som vi missat helt enkelt. I september 2009 flyttade hon till Oslo, aningen enklare att hälsa på henne där, och enklare för henne att komma hem än vad det var när hon bodde i Boston. Så vi ses ett par gånger om året, antingen åker jag till henne och hennes flickvän Jennie i Oslo, eller så kommer dom hem hit. Hon är faktiskt hemma just nu, ligger och snarkar och gnisslar tänderna i andra änden av soffan.

:')


Broshan på äventyr


Jennie och Linn :)

Jahopp, det var mina syskon alltså! älskar dom båda väldigt mycket, fast på olika sätt på någe vis, Jonathan för att han just är min bror och jag vet att han alltid brytt sig om mig, att han säkert var helt slut efter den där veckan som han spenderade här varje år, efter att jag kört och tjatat med/på honom! Och syrran, ja, vad ska jag säga? hon är verkligen bäst i världen!

223

DAG 02 - Min första kärlek

hmm, antar att jag måste säga Charlie Hedhav här! träffades i förskolan, blev bästa vänner ganska fort, var "ihop" lite till och från.. väldigt dramatiskt där ett tag då han var tillsammans med nån annan brud, och när han ville göra slut med henne för min skull, så fick han inte det för den andra tjejen.. ja, skumt det där! vi höll ihop och var riktigt tajta vänner oh stundtals ett litet par upp till mellanstadiet tror jag, då börade jag hänga mer med fotbollen istället.. hursomhelst, är goda vänner än idag och jag tror att jag, han och en till nära vän, Jennifer, på något vis kommer hänga ihop livet ut, typ käka middagar hos varandra när vi blir äldre oh sånt där, och självklart leka gömma strumpan! ;)

222


Maybe I'm Amazed At The Way You Love Me All The Time
Maybe I'm Afraid Of The Way I Love You
Maybe I'm Amazed At The Way You Pulled Me Out Of Time
And Hung Me On A Line
Maybe I'm Amazed At The Way I Really Need You

221

DAG 01 - Presentera mig själv, what?

jaja, heter Amanda, är 17 år och går andra året på Gyro med inriktning Musik/Media. Ägnar större delen av min fritid åt att plugga, träna, göra film och hänga med vänner. försöker även orka med att jobba nån kväll i veckan, som telefonförsöljare, dock är det väldigt tråkigt så får väl se hur länge jag står ut.. Förövrigt så är jag nog en livsnjutare som älskar havet, vann jag massa pengar skulle jag bosätta mig nere i Äskestock för resten av livet.

ja, hm, inte så bra på att "presentera mig själv" hur som helst. nu ska jag ta bilen ner till stan och skriva in mig på körskolan! hurray:)


220

Okej, mina inlägg handlar oftast att jag mår sjukt bra, eller att jag mår sjukt dåligt. så, för att sluta vara så hima tråkig så tänkte jag göra som många andra gör nu, ha en sån där daglig mall. så, here we go!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Mina bästa vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina föräldrar
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

219

stänger in mig i Ulf Lundell och Eldkvarn. dom förstår längtan efter havet. jag är nog som dom, innerst inne, en gammal själ som inte vet vart jag ska ta vägen. jag är 17, det känns som jag är 67, som om jag har missat sissodär 50 år av mitt liv. 

vad är det för fel på mig?



och vad du än gör, lämna mig inte nu.


218

b o r d e r l i n e

seeeeeeg dag. sovmorgon, vilket var underbart! började dagen med liteskärgårdsdoktorn, gjorde sedan pannkakor oh lite innan jag vandrade ner till stan. tog tåget mot hultsfred och två timmars matte.. kul, verkligen... lite plugg efter skolan, och då menar jag verkligen lite, innan det var dags att ta tåget hem igen för att jobba i fyra timmar.. oh fyyy fan, hatar det verkligen. så sjukt tråkigt verkligen!

nu ska jag försöka somna så jag är lite piggelin imorn!

217

Härlig dag! suttit ute i solen och glassat lite, pluggat lite körkortsgrejer, pluggat lite skolgrejer och sprungit ett rejält varv (för att vara mig,hehe). Så nu ligger jag nerbäddad i sängen min, nyduschad och redo för att se ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn! yeey:)

och imorn är det måndag, tror att denna vecka kommer innehålla ganska mycket träning, vääääldigt mycket plugg OCH, lite häng med syrran, inte varje dag som det händer!:) OOOOCH när hon anländer på Onsdag nångång har hon med sig min plånbok som jag levt utan nu i... snart en månad:o fatta vad jag sparat pengar på att vara utan den, helt sjukt bra egentligen!

jaja, Wilma och Johan skriker på mig nu, dom är så ensamma nu när Eva åkt tillbaka till Afrika igen ju:((( hihih


216

vill ta studenten. vill bort. vill till stockholm. vill till oslo. vill till medelhavet. vill fiska. vill ha körkort. vill se kent. vill ha någon. vill ha något. vill träna. vill supa. vill klippa sig. vill spela angry birds. vill förstöra något. vill slå sönder någon. vill röka. vill försvinna.


sluta fråga sånna där skit frågor som du redan vet svaret på, du är bara för feg för att inse att det är sant.




<den här känslan som jag har är inte min. den blev kvar, är den din?>

215

Galen men enooormt rolig kväll igår! åkte ut till kicka runt sex, vi gjorde oss iordning, hängde lite med Molly oh åt Riesen. Åkte in till hultsfred runt åtta, hängde hos Lisa Stalin innan vi begav oss bort mot metropol, och heeeerregud säger jag bara, haha, galna vänner jag har:) klockan var cirka halv nio när vi kom dit och halva gänget däckade kanske sisodär en halvtimme senare, funnnnii:) (älskar er i alla fall)
Fick skjuts bort till Metropol av Kim sen (Tack!) och då började det ju bli lite nervöst, eftersom det var 18års gräns och jag bara är 17. menmen, kom in utan några problem och hade en underbarkväll!:)


Nina spyr, Lisa.. tröstar? hah <3


haha :)



kom hem till Nina lite efter tre, vi somna kanske 5 nångång, vaknade och var jättepigga vid åtta, somnade om som tur var och vaknade alldeles lagom så vi kunde fixa oss oh så vi hann med 12 tåget :)
resten av dagen har jag mest gjort ingenting. ganska sköööönt:)


resten av kvällen ska jag vara cool och kolla lite skärgårdsdoktorn, käka massa onyttigt och kolla på Hämnden med tha family! :)

214

Hur mår vi idag? jorå, helt okej. har ätit god lunch med pappa, skottat och burit in ved osv. Nu ska jag börja planera klädsel till kvällen, åhhh hoppas verkligen att kvällen kommer nå upp till mina förhoppningar!! ska försöka dra med mig ipoden så det blir lite bilder också, på tal om bilder så slänger jag upp några från i onsdags. Matilda och jag var ju i Gamleby då, firade Jocke i några minuter, tittade på film i några minuter, letade annan film i någon timmer eller två, tittade inte på film mer, blev varma, kunde inte somna, öppnade förnsret, somnade.



la upp massa godis på ett fat och tände några ljus, varför? för att finaste Jocke blev 41!

jävla cp blogg.se, skulle ha ett youtube klipp här från gamlebytripen, jaja, här är länken iaf, ganska tråkigt video, men ändå:) klicka här

213

är nog något fel på mig idag. dissade två av mina bästa vänners 18års fest, har skrivit på papper för att spela fotboll igen, börjat tveka på all skit igen och som grädde på moset så har jag lyssnat på Miley Cyrus?

kan jag sluta vara så förbannat velig hela tiden?

212

Hemkommen från en härlig kväll i Gamleby, nu ska jag göra så jag inte ser ut som jag vet inte vad och sedan åka ner till stan och möta Birgitta, ska skriva på lite papper så att jag blir gullringsspelare, shit, trodde aldrig jag skulle börja med fotboll igen, men så kan det gå.

resten av dagen ska jag träna, kolla reprisen av skavlan och peppa morgondagen som tuuusan! Blir hultan och mtropol med Kicki för att fira St patricks day, gaaalet!

211

Solen skiner, jag är trött, men ganska glad ändå!


210

Har haft en goh dag! skippade fotbollsträningen, körde en löprunda och lite styrka här hemma istället, ganska skönt det med. har fått lite gjort på webbdisegnen (ASSSÅ, hur stavas det har suttit och skrivit det jävla ordet ag vet inte hur många gånger:O) ja, hur som helst, nu ska jag snart sussa, imorn är det måndag, alltså två timmars matte och sen hänga i skolan tills jag börjar jobba. hoppas mitt huvud mår bättre imorn än vad det gjorde förra måndagen, usch.

nej, dags att sova, eller nått.

209

Det blev tillslut både relaxen och filmkväll igår. faaast, föredrog nog filmkvällen. Såg I rymden finns inga känslor och någon konstig film, Splice. lovar att det är tamefanken en av de konstigaste och äckligaste filmerna jag sett! så gillar ni helt psykofilmer, SE SPLICE!

Idag är det återigen söndag. Ska ner och koka mig ett ägg eller två snart innan det är dags för 1,5 timmes fotboll! ganska skönt:) i eftermiddag/kväll ska jag ta det så jäkla lugnt. plugga lite kanske i väntan på att solsidan ska börja ;D


jävla korvfingrar det ser ut som jag har dååå .-.

208

Galen kväll igår, anlände till hultsfred vid sju, vandrade den långa vägen från en väg till preem med Jon, Erik och Pontus. därefter gick jag till Angelica. Hon bjöd på pannkakor och jag ville veeerkligen inte gå därifrån, var så himla opepp på att festa.. menmen, jag fick tag på Alicia till slut och gick bort till förfesten. där var det ganska tråkigt så försökte ta mig till metropol ganska fort. dock gick det inte så fort, haha, kanske en av de roligaste promenaderna på länge innehållande lekar som t.ex "JAGA MÅNSSONS BEN!!!" hah, ja så kan det gå. Tillslut kom vi fram till metro och det blev dans,dans och dans. efter någon timma kom Erik och gänget, vi brottade oss fram i garderobskön och sen blev det mer dans. Runt tolv lyckades vi komma in i baren med hjälp av någons systers leg? haha, galet! var cool och hängde där ett tag innan det var dags för hemfärd!

Nu ligger jag i min säng och gör ingenting. ska tydligen hitta på något med mor och far idag, ikväll blir det antingen relaxen en sväng för att fira Hanna, eller filmkväll med boysen ellllller båda två... hm, får se, hoppas på en fin dag i alla fall :)

207

måste plugga. kan inte plugga, vill inte plugga, måste plugga, vill plugga, kan inte plugga.

ett år sedan det var kent i linköping idag. ett helt år har gått sen vi satt och skämde ut oss utanför cloetta center.
ett år sedan det var mars, underbara mars 2010.


[inte min bild]

206

Okej, nu ska jag fanimig bli frisk!! vill verkligen inte vara sjuk i helgen då det är fest x2 och en härlig filmkväll med mina Alicias och mina pojkvänner, går ju bara inte missa!

Så nu ska jag hoppa in i duschen, sedan käka något gott och nyttigt innan jag bäddar ner mig i sängen för att försöka få så många timmars sömn som möjligt!


För att peppa helgen lite till så dunkar jag Rebecca&Fiona! gryyyyyymma!

205

fortfarande sjuk.. hatar att vara sjuk :(

ska äta tills jag dör nu och sen sova. efter det måste jag ta tag i pluggandet:( hatar det med.


204

And now I hesitate,
with every step I take
I fear my back might break
if I don't leave today.

Always trying to please everyone
that I met and I ended up losing it all
but all that shit is gone,
all that shit is gone.


203

Conversation with the laundry machine
I'm tired now, don't be mean
Make me fit,
make me clean

Cause we're running out of time and I'm losing my mind
They said I would be fine but I'm never fine
We're running out of time 'cause I'm losing my mind
And where are you?


I always miss you but I'm never sure how you feel.



202

Sjuk. så jävla sjuk :(

Jag drömde inatt att jag var på kent. men allt var så dåligt..
1. efter att ha köat hela dagen så slängde jag iväg min biljett precis innan insläpp, så var tvungen att leta reda på den innan jag kom in. När jag väl hade kommit in så hamnade jag ändå längst fram, fattade ingenting.
2. Det var inte Jocke som sjöng, nån ful brud. Och det var bara hon på scenen. Sami satt på en högtalarlåda bredvid scenen och diggade lite bara.. sjukt skumt
3. körde typ inga kent låtar, sjöng någon hårdrocksversion av nationalsången :s

ja.. hm, så kan det vara.

nu ska jag tvinga i mig lite mat så jag blir frisk. har inte käkat mat sen i söndags förmiddag.. inte ok.


201

Aaaahhhh! äntligen fredagkväll! har precis bäddat ner mig i sängen och njuter av tanken att jag inte behöver gå upp sissodär 05.55 imorn. SKÖNT

har spenderat min eftermiddag/kväll med lite film och karaeoke kväll på klubben, trevligt! Imorn åker jag ut till Åhl för första gången på typ.. ah jag vet inte vad :O väääldigt länge i alla fall! så det ska bli kul:)

nej, dax att sova.

c yaa

200

tycker det är jättekul att sitt webbdesigns arbete har försvunnit.. eller inte.. så jahopp, plötsligt fick man en hel del att göra i helgen alltså.. blää :(

199

jag är sååååå trött..

Gresse lektion nu, efter lunch svenska oh sen plugga lite innan det är dags att åka in till stan och jobba några timmar.. fuuunni.. eller inte.


198

Och jag har ledsnat på att vänta
ärligt talat jag är trött
Du är TV-ögd, förändrad
du är gråtmild du ser rött

Jag har ledsnat på att vänta
på dom ständiga problemen med sömn
Behöver nån som behöver mej

 

Min eftermiddag har bestått av träning, solning, lite käk, en dusch och sedan bara ta det lugnt. härligt! ska snart borsta gaddarna och krypa ner och förhoppningsvis somna tidigare ikväll än vad jag gjorde igår. Imorn är en lång dag, tråkiga lektioner, direkt hem efter skolan för att packa ner fotbollsgrejer och sedan åka ut till Lelle för att hänga lite med henne innan det är dags att åka ut till Gullringen och springa av sig lite, hemma igen runt halv nio.

menmen, ska inte klaga, kul när det händer lite! :)




197

har engelska, sitter och gör ingenting. lyssnar på kent, spelar lite angru birds, härlig lektion må jag säga!

vaknade upp med världens halsont idag, som tur var så försvann det ganska snabbt, men blir nog en lugn träning idag, för vill veeerkligen inte bli sjuk!

nej, dags att göra lite nytta kanske.


RSS 2.0