inget händer, allt står still

jag ler nu, över saker som hände för så länge sen. när ska jag lära mig leva i nuet? varför log jag inte då för? varför ser jag inte allt det fina förrän nu? sluta ta allt förgivet amanda, och försök inte skylla på andra sen när det skiter sig.
nu står allt still, inget händer och jag hatar det.

It's not so hard to keep your eyes on the price.

halva arbetsveckan gjord, det firas med att köra ner till västervik (inte själv denna gång, vet ju aldrig vad som kan hända då:P), åka vattenskidor och bara chilla gärnet med havet hela kvällen! upp vid 04.00 imorn dock för att åka in till jobbet, meeeen, det är det fasen värt! ha en fin kväll allihop, det ska jag ha!

00.51

Om du bara visste
Hur jag hatar när du tystnar
Viska till mig, prata till mig

Du har väl nånting att säga

..jag hatar att det gör så ont, varför gör det ont?

ingen kommer vilja ha dig mer än mig.

det är så jag säger det, du är det finaste jag vet.

hon gör mig galen

diskar bort kvällens festligheter, lyssnar på lasse samtidigt som jag smyglyssnar lite på när Matilda och Gabbi ser på och diskuterar Big Brother. det har varit en bra kväll fylld med skratt och god mat. jag tror nog att jag har några av de finaste vännerna i världen, faktiskt.

imorn; första sovmorgonen på evigheter, meeen, skiter i den, ställer klockan på lite efter åtta och ger mig ut på en löprunda. jobbat på alv i lite mer än en vecka och har säkerligen redan gått upp något kilo:@ jävla skitmat man bara äter och jävla öl man bara dricker. MEN, förändring ska ske - och det börjar imorn.

jag saknar dig



ingen kommer minnas om hundra år

försov mig inte idag, kom inte sist på gokarten, spotify-premium är installerat(?) ochochoch, tror minsann att dockteatern blir denna sommarens häng ;)
jaja, peppar inför två jobbdagar till ; sen ledig till måndag förmiddag, hur gött? JÄVLIGT GÖTT. ska sova som aldrig förr!

..och allt är som förut

kan säga såhär ; att dela säng med en liten chihuahua är trångare än att dela säng med vilken människa som helst, lovar, övervägde nästan att lägga mig på golvet ett tag när hon låg där och tog upp 3 av 4 kuddar.. väggen och jag var riktigt tajta inatt!
jajaja, försov mig imorse, igen. vaknade kvart i sju, börjar sju - PANIK. med sämsta morgonhumöret slängde jag på mig kläderna, in med ett knäckebröd i käften och sen cyklade jag nog snabbare än någonsin! och mitt i all stress kör en bil upp vid sidan på mig, Lelle-jävel sträcker ut huvudet och skriker något med sina jävelskapsögon, haha jävla skitmorgon!
annars har dagen varit helt ok, timmarna på jobbet bara sprang iväg, och det gjorde även jag när jag kom hem (sprang ett varv alltså) dock blev det några pauser idag.. måste passa på att äta lite smultron ju (a)
nu kallar spisen på mig, lååång dag imorn, först jobb och sen drar jag ner till viken och åker lite gokart :D

always you

haft en underbar dag i västervik med Gabriella, shoppat gärnet, ätit gott och skrattat alldeles lagom mycket. Åkte dit för att köpa ett par byxor. kommer hem med en skjorta och tre tröjor.. ehm, bra jobbat!

har ägnat min kväll till att rensa, rensa ut det mesta, rensade garderoben, skol-grejer-kistan, - och huvudet. det är konstigt hur allt kan kännas så lätt ibland, som om ingenting betydde just, ingenting. men så plötsligt attackeras jag av nån slags tsunami fylld med känslor och tankar. kan inte riktigt hantera den utan det slutar oftast med att jag drunkar, i mig själv, i musiken, ibland i dig.
nu kallar sängen; och imorn är det jobb igen!

mjaouu

just nu: Lady Gaga special på mtv! ÄLSKAR. så otroligt fascinerande människa!
sitter även och käkar pannkakor.. brända sådana.. vart tog mina pannkaks-skills vägen? jag va ju grrrryym på att steka pannkakor typ jättenyss? aja, saksamma. ska snart krypa ner i sängen och få lite sömn. ochochoch, morgondagens mål; INTE komma försent till jobbet! fattar inte hur jag lyckas, kommer aaalltid precis en minut innan 7 så jag exakt hinner stämpla in mig så jag får betalt för hela timmen, men idiot-amanda, lär dig åka hemifrån typ 5 min tidigare så du kanske slipper cykla som en galning, springa upp till personalrummet som en galning och sen ner till verkstan som en galning för att direeekt dra ut i parken.. jajajaja, ni antecknar allt dethär hoppas jag? :p
godnatt!

nåt för dom som väntar..

efter en lååång, men ändå ganska snabb dag på jobbet och en liten fika med Gabbi ska jag nu hoppa in i duschen, ställa mig och laga pannkakor och sen bara dö i soffan hela kvällen! otroligt skönt!

vi två, 17 år

..och plötsligt kommer det stunder då jag skulle kunna döda för att få känna din hand i min igen. fan, det gör ont.

tömde iPoden lite så here we go med en liten bildbomb!
Häng hos Lisa med Gabbi och Elin, jag utövade mina otroliga talanger när det gäller gitarrspel.. eller?
var i Rakenäs, blev kär i små kissungar
rensade en gammal låda med skolgrejer från lågstadiet ohså.. vet inte hur många gånger jag såg den där meningen som innehöll "prata mindre".. får nästan lite ångest när jag tänker på hur jobbig jag måste varit som liten:(
åt god mat med fina vänner.. tycker även att det är jättekul att inte vara 18.. :(
nu ska jag dränka mig i sorgsen musik och försöka få några timmars sömn innan klockan ringer oh det är dags att sätta sig på cykeln ner till alv.. godnatt!

pepp som fan

Kicki och jag planerade igår in att vi skulle springa Tjejmilen iår, eller, hon sa att hon skulle springa, jag bjöd med mig själv (y) sååå, FYFASEN VAD JAG SKA TRÄNA NU! hur härligt som helst att liksom ha en bra mening och ett mål med all träning! :)
idag är det fredag, min första och sista dag på sommarlovet.. och roligt nog ska jag spendera ganska stor del av den nere i parken där jag ska va hela sommaren.. KUL TJEJ.. och och och, jag ska upp till stan en sväng och gå in och framkalla Ninas och mina bilder från stockholm, det kan bli en upplevelse att kolla på dom, haha, kommer inte ens ihåg hur jag såg ut då :|
jaja, nu; på med löparskorna, in med lite musik i öronen och spriiiiiing!

livet utan spotify premium...

..SUGER. speciellt när man är en sån som lyssnar på samma låtar om och om igen när jag hittat någon/några som passar in så galet bra. men vips, fem spelningar senare får man inte lyssna på dom mer. fyyyyy!
jajaja, nu ska jag ägna resten av kvällen åt att lyssna på kent, läsa texter, kolla klipp. nejnej, jag saknar inte dom eller så..



forever young

Sådär då, nu är det sommarlov, i alla fall för några dagar sen är det jobb, jobb och jobb som gäller. Efter en helt okej avslutning, mysig middag med Alicia och hennes familj ska jag nu ta mig en springrunda innan jag ska göra mig redo för en kväll med Kicki, och när det är en kväll med Kicki som står på schemat vet man aldrig vad som händer, men troligtvis blir det nog lite häng nere på alv och sen en film, så mer spännande än så blir det nog inte, men jag klagar då iiiinte!
Dodge-boll turnering!
Fin tjej på skolavslutningen!

I screw up

jävla skitdag

¤

ulf lundell

vad ska jag göra nu?

hejhej humörsväningar.
spenderat dagen på Boda Borg med bästa skolan! synd bara att vi var ganska kassa..kom sist.. men äasch, hade grymt kul och mina knän är nu helt döda!(inte för att just det är särskilt kul, men ändå) Sen hem till hultsfred, klippte Lisas hår och chillade gärnet med en skorpa och sådär.
imorn är det 5-kamp som står på schemat, på onsdag dodgeboll-turnering och på torsdag är det avslutning, värd vecka? njaee:<
nu är det läggdags, så jag drar igång lite Håkan och försöker locka hit John Blund!

det snurrar i min skalle

Så många vänner jag känt 
ingen som jag riktigt behövde, nej 
jag har aldrig varit normal 
bara när jag går med dig.



jag måste sluta tänka, på allt, hela tiden, och sen igen, och igen, och igen. blir galen.

det regnar..

dagens tips; cykla aldrig i spöregn i endast mjukisbrallor och skjorta... tro mig, man blir galet blöt:<

det regnar..

dagens tips; cykla aldrig i spöregn i endast mjukisbrallor och skjorta... tro mig, man blir galet blöt:<

overdosing with you

två härliga betygsamtal, två kortfilms-inspelningar, ett försök till att gå till gymmet(det var stängt,blev arg) och sen lite häng med Nina. That's my day! nu är klockan snart läggdags för en som ska upp och jobba kl 7 imornbitti, så ska hoppa in i duschen, slänga i mig lite käk och sen inta sängen!

jag får liksom ingen ordning

fredag morgon igen, jag är trött och ser inte fram emot den kommande jobb-helgen sådär jääättemycket om jag ska vara ärlig. vill sova ju :<

hursomhelst, har webbdesign för sista gången snart, hallelujah! det är även sista grejen som jag har kvar överhuvudtaget, hur skönt är inte det liksom? efter idag ska jag inte röra en skolgrej förrän i slutet av augusti, uuunderbart.

annars då? jo det knallar och går. umgicktes(säger man ens umgicktes?) med fina klasskompisar igår, kan väl säga att jag hade grabbkväll med tjejerna? lite tv-spel, äckligt god snabbmat, massa snack och ja, det var väl bara ölen som saknades I guess. välbehövlig kväll efter en ganska jävlig dag!


waah dör av snygghet

1.



2.



Så himla snyggt gjorda så jag dör.

.-.

Livet förändras vart jag än går 
och det kommer kanske inte 
alltid vara vi två 
Bara så länge det finns stjärnor över oss 
och bara sålänge våra hjärtan 
klarar av att slå 


lasse på repeat

k a o s

inatt så drömde jag om dig och det väckte gamla minnen

jag är fast nånstans i mitten. vill överallt, vill ingenstans. jag vill ha sommar och alv, vill ha höst, varma tröjor och längtan efter något annat. varför är det alltid så, att man alltid längtar efter något annat? spelar ingen roll hur bra man mår i situationen så vill man alltid till någon eller något annat.


what to do?

tönt - spellistan är på högsta volym, jag städar som aldrig förr och nånstans mår jag riktigt bra!
provar gamla kläder också. kul. men fasen va varmt!

håkan - klubbland

det blåser åt fel håll idag, inget går som det ska. min plånbok är fortfarande borta, mitt hår ligger fortfarande helt dumt och jag har under dagen hunnit slarva bort min ipod en snabbis.. vad är det med mig?

vill hem nu, vill rensa min garderob, vill springa av mig massa känslor och sen sova bort resten av dagen.

vill att den där Morgan ringer upp och säger "tja, din plånbok låg i bussen!" då ska jag fasen fira stort! såpass stort så att jag sätter mig på en buss till Oslo imorn. ochoch, jag tänker låsa in den där förbannade plånboken och aldrig mer ta med den ut på äventyr.

borde kanske döpa om den här bloggen till "tjejen-som-alltid-tappar-bort-något" ?

jajajaja, nu ska jag sluta gnälla, göra klart en jävla engelskauppgift sen i denna motvind trampa hemåt.

jävla skitdag

efter en sömnlös natt går jag runt som en zombie idag ungefär, vad nu en zombie är, men låter passande. min plånbok är borta, har en dålig hårdag, är röksugen som fan och ahhh vad jag inte vill åka hem.

 

 


...Smoking a lot of cigarettes lately

Behöver lite kärlek av fel sort och sympatier från fel håll.

..I've been down this road before

Dagen/dagarna nere i sommarstugan har varit härliga och välbehövliga. The Sounds har spelats flitigt och jag har mestadels befunnit mig i löparskorna, vattnet eller i solstolen. Men nu är de härliga festivaldagarna och de ljuva soldagarna vid havet över, skolan drar igång imorn igen och jag o r k a r bara inte... men what to do? två veckor kvar nu sen sommarlov,eller nej, menar sommarjobb... suger att inte va liten längre.
nu ska jag dra med mig pappa ner till stan, köpa en sallad och sen sätta mig på baksidan i kvällssolen och bara njuuuta!
hörs förmodligen sen, lite bilder från siesta osv!
[ ..och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl.

Home, sweet home!

Kom hem från Siesta inatt, efter lite chill med Gabbi och Jon antog vi närmsta säng och jag tror alla tre slockna ganska direkt. Nu är klockan lite efter tio, jag kom precis hem från en liten cykeltur till min farbror, hans blommor behövdes vattnas... sådär lagom kul en söndagmorgon när man egentligen behöver så mycket sömn som möjligt! menmen, det va skönt att röra lite på fläsket efter några dagars festivalliv!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen smälla i mig fetaste frukosten! och om några timmar flyr jag ner till havet, fasen så fint!

Siesta!

Första dagen avklarad! maaaassa jobb och massa stress, just the way I like it! Imorn blir det lugnare, så ska försöka vandra in till stan, kolla second hand butiken, inhandla lite mat.. och sen är det en jäkla massa bra band imorn! The Sounds, Håkan, Me and my army, Hanna Turi, Linnros... och massa fler!

men nu säger jag godnatt, fyfasen vad jag ska sova!


en kväll i rakenäs!

En riktigt fin kväll med en riktigt fin vän! <3

det har tidvis gått bra

Kom precis hem från en alldeles för lång gå-på-stan-en-snabbis-med-mamma tur, men äsch, fått en hel del inhandlat och det är ju aldrig fel. dagen har förövrigt varit riktigt chill, vaknade upp ute i Rakenäs med en Gabbi bredvid mig, vi fixade oss och sådär, sen drog vi in till skolan, träffade Alicia, pluggade några timmar och sen var det gymmet som gällde! såg en jävligt stor orm påvägen upp, jag trodde de va en slang tills den började röra på sig, min kommentar "Det ligger världens jävla orm här" sa det väldigt lugnt faktiskt.. Gabbi började gallskrika och Alli började garva..haha!
menmen, nu ska jag slänga i mig några köttbullar och lite paprika innan det är dags för sista löprundan på några dagar, för imorn är det Siesta! :D

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
om jag hade lite hjärta att dela med mig
om jag hade lite kärlek så var den till dig.

RSS 2.0