feelings

känner mig på sjukt bra humör just nu!

jobb imorn, förhoppningsvis en lugn arbetsdag så jag kan spendera mycket av min tid med gay number 1 & 2! men nu,, dags att packa matlåda oh sen krypa ner under täcket oh glo the hills, awesomeeee!

painted by numbers

seg dag på jobbet med alldeles för många bakfulla arbetskollegor (vet, det där ordet låter jätte vuxet:o). Det har i alla fall varit härligt väder, man får väl se det positivt antar jag.

gårdagen var toppen, och det är ganska förståligt varför så många va såpass bakis som de var antar jag. intressant att se alla skådisar så.. ja, så partyglada också, hah :) hur som helst, va hemma runt halv ett, klockan ringde halv sex, pigg tjej? hmmmm njaae :)

kvällen kommer bestå av lite städning oh sedan ska jag ta med mig min lille vän,kameran oh leka lite modell te i garaget, i brist på annat. haha:) några the hills/laguna beach avsnitt hinner jag säkert med att se också. great!

converse
hemma nu efter att ha dödat några timmar på stan med Matilda. hittade lite jävla smink, en plattång och.. hm, inget mer? tanken va ju att jag skulle feting shoppa idag ju :( menmen, ska ju till gbg nästa helg så får väl inhanlda allt då :)

nu blir det att ta ett powernap/några avsnitt the hills innan jag ska börja göra mig iordning inför kvällens grillfest/maskerad med jobbet, men.. VA FAN SKAJAG KLÄ UT MIG TILL? :(((


hörs sen/inatt/imorn (((:

when you least expect it

en dag fylld med arbete ute i regnet har faktiskt varit bättre än vad det låter. inte varit mycket folk i pakren idag, vilket betyder att jag och emelie hade tid att kolla några föreställningar, och som vanligt blev de mesta på katthult, haha. men blablablabla, nu är klockan snart halv tio, jag har hunnit med att se två the hills avsnitt oh jag är ganska säker på att jag kommer hinna med fler innan kvällen är slut. Imorn blire att gå upp runt halv tio, göra sig iordning oh sedan åka ner till staden för att möta upp min bästaste fluga! :) ska shoppa gärnet lite imorn, tanken är att inhandla ett par converse, en bh, kanske nån tröja, en spidermandräkt, platttång och kolla på skateboard eller longboard.. hm, känns som jag kommer va fattigast i världen sen.. men skitsamma (h)

men jao, nu ska jag döda ännu några avsnitt med the hills, sedan släcka ner för att soooova :)


gooood, så fin :)

ensam lång väg hem

ligger återigen ensam i mammas oh pappas dubbelsäng med ett helt hus fullt med tystnad. lika läskigt som vanligt att somna själv, men som sagt, im pretty used to it by now.

Dagen har spenderats i sommarstugan med linn,jennie,moder oh fader, och självklart mina små kissebebisar. blev lite vattenskidor tills motorn till båten gick sönder,jag fick simma iland, eller aa, kom lite mer än halvvägs då mamma kom oh mötte mig med lillbåten oh sen fick vi dra den stora båten med den lilla in till land, haha. Så nu får vi se när det blir vattenskidor nästa gång :( hur som helst, dagen har varit kanon, lite mycket regn där på slutet bara.

Imorn väntas jobb igen, sen hem oh städa oh fixa lite för att på kvällen göra ingenting, är ledig på fredag så ska njuta lite av att innan jag somnar inte behöva ställa någon klockan (vilket jag säkert lär göra ändå, faast, inte på 05.27 (y) )

jajajaj. nu ska jag se lite the hills oh sedan sova, stolt över mig själv att klockan bara är lite efter halv tio, brukar lägga mig i sängen iaf nån timme senare, fnisssss

godnatt

love is not a maybe thing.

min helg bestod av fin konsert med fina vänner. det va lasse w i västervik och jag tror jag nästan fick en liten kentkick, fast lassekick då. alltså var konserten väldigt bra och låtlistan va toppen, och fiolisten va rolig. resten av helgen tillbringades med matilda, maja och kicki-ni är bäst,ok? :)

Idag är det måndag och en arbetsdag blev avklarad för lite mer än två timmar sedan. Börjar tröttna lite nu, fast ska verkligen inte klaga, för jag saknar det när jag inte jobbar, hah? weirdo, get help. hur som helst, tre veckor kvar bara, oh lite mer än fyra veckor kvar till skolstart och jag kan knappt vänta. ska bli sjukt skönt att komma tillbaka oh få igång hjärnan igen.

Som sagt, det är måndag kväll, jag är ensam hemma, igen. börjar bli alldeles för van vid att vara ensam hemma nu, och blir mer oh mer sugen på att skaffa något eget, fast inte lika sugen på att betala massa grejer som jag har chansen att få gratis.. men blablabla. Vad händer en kväll som denna då? Jag ska snart diska lite till, städa lite till oh sedan cykla ner oh hämta matilda som slutar jobba runt 8. greeeat!

Min systeryster oh hennes girl är hemma nu också, fast inte hemma just här, dom är i sthlm nu men ska träffa dom imorn då et blir en sväng till stugan. kanooon.

nehe, det va lite av det som händer, vi hörs, snart igen.

-.-

behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll.

You're out of my mind (:

har ingen blogglust överhuvud taget, så återigen så skiter jag i det här ett tag! :)

jaha, oh där står du i blom ja.. :o

torsdag oh fyra dagars arbete är avklarat. imorn är jag ledig oh då är det lundell som gäller, ska bli.. skönt! (misttolka ej) :P

har precis krypit ner i sängen oh nu ringde visst Matilda, den lilla slampan :]
snart blire lite l word, oh sen sova, oh för första gången på väldigt länge inte ställa klockan tills imorn, awesome! :)

varje gång du möter min blick..

hemma från jobb oh en brännbollsturnering med jobbet, härlig kväll, oh så vann vi allt, oh det gör ju inget sämre.

Imorn är det torsdag, sista dagen innan jag har en dag ledigt. gött som fasen. oh vad händer då? hm, heelst skulle jag vilja befinna mig i Oslo hos systra mi oh kolla kent oh såntdär. men nej, ska till borgholm med moder oh fader oh kolla lundell, vilket faktiskt nästan är lika bra :)

men nu ska jag sova, upp kl sex imorn som vanligt oh städa småhus oh köra runt i elbilen, helt okidoki!

Godnatt



alla har vi fastnat hos nån någonstans

kosters klippor

hemma från hultsfred efter en såndär vanlig oh alldeles toppen dag med bästa brudsen! Nu väntas sängen och några timmars sömn, sedan upp oh jobba från 7-16 som vanligt, sedan hem några timmar för att sedan åka till alv igen för att ha nått VIKTIGT möte som de sa. humhum.. hursomhelst, efter det hämtar jag upp mitt bästa M och vi drar hem hit oh kollar på Madicken (vare sig hon vill eller inte) KANOON

men aa, nu ska jag sova, snart iaf, höhö :)


jahopp..

klockan är tolv och jag vaknade nyss.. har sovit 13 timmar inatt :o

Min dag skulle ju egentligen ha sett ut ungefär såhär, gå upp vid halv tio, städa en massa oh lite oh sedan ta tåget ner till hultan vid tolv och sedan vara där till typ.. 6 eller åtta. meeeeeeen, nu har både planen förstörts oh jag har blivit mindre pepp på att åka dit, meeeeeeen, vill ju träffa Geda ;(

får väl se hur det blir, nu ska jag i alla fall äta nån god frukost :D

den här känslan som jag har är inte min

den blev kvar, är den din?


oh så börjar det plötsligt göra lite ont igen

men skitsamma

klockan är kvart i tio oh det är dags att playa ett l word avsnitt oh sedan sova. Imorn blir det återigen hultsfred, (oj, nu gjorde visst uruguay mål)

hur som helst :) Vi hörs imorn kväll, eller imornbitti.


ägnade första delen av min kväll åt att kolla igenom en massa fotoalbum.. haha, alltid lika kul

tillbaka till världen

sitter här i min soffa, hungrig som jag vet inte vad och trött som jag absolut inte vet vad.
spenderade min natt i hultsfred, runt halv fem började jag och Oskar traska hemåt, jag sov 4 timmar och gick sedan vidare hem till Isabelle som inte ens hade gått oh lagt sig än, kanon :) Vi stängde på lite desperate houswifes oh sov lite. Inte så lång stund efter kom Lisa och Emily hem, fast dom gick därifrån ganska fort. Vid tolv tog jag tåget hem mot vimmerby, gick hem, såg nog ut som ett levande lik, eller en zoombie, eller nått annat konstigt. men skitsamma, jag kom hem i alla fall och jag har inte ätit mat på två dagar och börjar bli hungrig som fasen nu

nepp, dags att laga mat, eller ta cykeln ner oh dra en pizza.. (=


you're so gay

jag lever och ska nu sova i några timmar innan det är dags för jobb,igen. Imorn kväll drar jag till hultsfred oh skaffar glada minnen med fina vänner bland "hultsfredsfestivalens" camping, lär bli grymt kul

men som sagt, sova nu, faast, tror att jag ska lyssna lite på dagens sommarprogram grejs i P1, jenssen va ju med för tusan!

godnattt

snabbis

Igår tog jag och Elin den längsta promenaden på länge, skönt. Idag blir det också massa häng med den bruden, träffa na på ica om typ en timma, in på ica oh handla massa gott sen va på alv i stort sett hela dagen ( för ovanlighetens skull,haha) lite ledsen dock över att det är måndag, sötisskådespelaren=ledig då.. höhö

nepp, nu har jag en massa att fixa, hela övervåningen ska städas, jag ska göras iordning, mat oh massa annan skit ska packas.. på mindre än en timma. p a n i k :)

paus

Känner att min blogglust inte är så himla hög just nu, så skriver jag inte på ett bra tag så har jag inte dött, har bara annat att göra.

hörs!

lördag?

Klockan är snart halv tio och jag har precis gått oh lagt mig, oh det är lördag. vad är det här!?

imorn äre upp vid sex för att jobba till kl 4 igen som vanligt :) oh på måndag är jag ledig, gutt. drar nog ner till hultsfred, kolla hur mycket folk som är där och framförallt, träffa beslsebuden oh stalin :D

nep, nu blire lite l word oh sen sussa :)


raaawr

sjung för mig igen, mitt hjärta, tyst

Gårdagen i stugan va helt underbar och väldigt behövlig. blev vattenskidor oh sol oh bad hela dagen. Idag va det jobb igen, varmt som fasen men de gick ändå. :)

Nu sitter jag och kollar på kentklipp sen i torsdags, fy fan.. måååste ta mig till gbg när de spelar där, på något vis! annars dör jag eller något :)

nepp, tänkte ta ett litet städryck på mitt rum nu, BEHÖVLIGT. :)


RSS 2.0