67

kä r l e k e n  r ä c k t e  n o g  h a l v v ä g s .

Godnatt. Vi hörs imorn, då med några få bilder från helgen!

66

Oj vilken helg! Fredagen består i stort sett av en enda dimma, men gårdagen! efter ca 4 timmars sömn började jag och Alli vandra bort till Metropol, vi filmade några spelningar och det gick sjukt bra, ser verkligen fram emot att syssla med just det de kommande fem veckorna!
Efter åtta nångång efter en stressig nerriggning snålskjusades vi bort till Nina, och en stund senare kom även Ella, Elin, Gerda och Sandra. Vi förkrökade lite och sen promenarade till Metropol, igen. där blev det dans till Familjen, dans till en massa annat, träffade fint folk och vips va klockan lite efter två och det var dags för hemfärd, och jag tror att Emilia aldrig har hatat mig så mycket som hon gjorde den bilresan :)

hepp, nu ska jag upp i duschen och sedan nästan gå och lägga mig?:o är hur trött som helst.

och juste, mitt dumma internet har sagt upp kontakten med mig, har alltså inget internet på mitt rum och jg tror nästan att jag kommer avliva ikväll.. illa.

65

Jag antar att allting kommer nu. Som nån slags spark rätt i magen, eller vad vet jag. Jag vill komma bort, kanske är 5 veckor i sthlm ganska perfekt just nu, kanske är det det mest opassande på länge? Jag vet inte. antar att 5 veckor nån annanstans hade varit lika bra, på nått Wasa hotell med äcklig personal? hah, ja kanske.

Min syster kommer hem nästa vecka. Och när hon kommer hem är det anntingen någon slags julafotn/påsk/midsommar, ja ni  fattar. eller som i detta fall, begravning. livet suger rätt hårt, ibland.

Nu ska jag ringa bästa personen jag vet. berätta om gårdagen och diskutera denna kväll.

Vi hörs.

64

Sitter i skolan nu, har nyss varit ute och fotat massa med Gabbi. Inom kort blir det att dra hem till Nina för att dumpa alla väskor för att sedan vandra bort till Metropol. Ska filma några spelningar ikväll och sedan dra hem och byta om för att återvända och se Adept och Parken!


63

Ahhhhhh, hatar när arbeten man sparat bara försvinner :@

62

Heeej!
Ska alldeles strax ha svenska, har hela förmiddagen ägnat min tid åt att redigera damp-filmer med Gabbi, haha, alltid lika kul :)) Kommer kanske upp här framåt kvällen!

Som sagt, nu är det svenska och efter skolan blir det troligen att dra bort till metropol och hjälpa till att rigga upp inför rookie! awesome :)

61

vet ni vad jag älskar meeest av allt? när man är i stort behov av att handla kläder, och så går man in i affären där man ska handla och det första man ser är världens största skylt som säger: 30% PÅ ALLA KLÄDER!
Blev en glad spade och handlade upp 700 spänn på massa mysiga höstkläder. Nu är det bara vinterskor och vinterjacka kvar sen ska jag inte handla mer kläder på lääänge. (eheh, kommer inte lyckas eftersom jag ska bo i sthlm i 5 veckor snart, men ändå:))) )

Nu ska jag duscha och sedan se nån film innan Greys Anatomy börjar, ujujuj vilken toppenonsdag! :D



60

åhhh, jag är trött. Gabbi var sjuk idag, fast det va egentligen ganska bra, för då slapp jag komma på nån dum ursäkt till att jag inte kunde va idag. För måååste verkligen dra en sväng på stan efter skolan och köpa alldeles för mycket grejer :( :D

Så, nu sitter jag i ett grupprum och ska plugga i ca 1,5 timme. Skulle egentligen gått och gymmat och solat, men jag är för trött för att gymma och kön till solariet va för lång. inte ok.
Men ska försöka få nånting gjort inom pluggeriet nu istället.

Hörs ikväll

59

hemma från övninskörningsrundan (oj, det kan va det längsta ordet jag skrivit på länge) Så, resten av min kväll innehåller:
  • Duscha
  • Te + Toblerone
  • Film
  • Sooooova

Och imorn blir det gymmet och lite häng med GabbiGayTjej! :))

58

Oj, vad trött jag är! Pluggat som tusan hela dagen, eller ja, i skolan. och min eftermiddag har gått åt att försöka få bort min hemska huvudvärk. och jag tror jag börjar lyckas nu faktiskt. Om inte, så kanske efter en film oh lite te? och lite övningskörning på det? Låter faktiskt som en redig toppen kväll!


57

Åh, fick ett "grattis på namnsdagen" sms nyss, och kom ju då så logiskt på att jag har namnsdag idag. Alltså är det idag ganska exakt 3 år sedan som jag just nu befann mig i Boston hos min systeryster.. shit, tiden går fort och oooj vad allt förändras på så kort tid ändå..


:)

56

klt är inte min vän

Fick tag på klt idag, efter att ha ägnat större delen av kvällen igår åt att sitta i telefonkö.. KUL. dom sa att de inte hittat den, så jag ringde och spärrade kortet för ett tag sen. Bra Amanda.

Förövrigt har jag just nu engelska för er som undrar. Sitter och mimar lite med Elin och hon retar mig för att jag har en lättläst bok.. inte ok. hah:) I eftermiddag blir det störrmande media i 3 timmar = kolla på ett kentklipp och analysera den. Ganska chill:) Och efter skolan blir det lite häng med Lisa & CO. :))

nehepp, nu blev jag sugen på att kolla CO segermyhr så ska plugga klart :]]


HAH. kollade igenom lite bilder och hittade den här otroligt söta bilden.

55

Usch vilken dag! Allt började efter lunch tror jag, matte i 1,5 timme och jag fattar ingenting. dåligt. sen gå runt i hultsfred i lite mer än en timme för att vänta på att Matilda ska sluta så vi kan ta bussen mot stan oh shoppa loss!! meeeen, när vi klivit av bussen oh allt och är uppe på stan för att ta ut pengar, då hittar jag inte min plånka. Så jag har troligtvis tappat den på bussen. kuuuul. SÅ jag ringde klt för ca en timme sen oh förklarade allt och han sa att han skulle kolla upp det och sedan återkomma. men nu har det ju som sagt gått en timme och han har inte hört av sig än. skumt.. borde kanske ringa igen? blää, hatar sånt här lite.

54

Sitter i skolan och är på lite halvdåligt humör just nu.. hmm..

Snart är det iaf matte (jippi..) men sen blir det att sola ett tag innan matilda och jag tar bussen hemåt och spenderar lite pengar på lite skit i vimmerby! :)

53

Nu skiter jag i att det regnar oh drar ut på en springrunda aå att jag sedan förtjänar en lååångdusch innehållande anstiktmask, hårinpackning och raka benen! toppen:D


jag ser uppstoppad ut :| men sktisamma!

52

Ok, här kommer lite Turkiet bilder.


51

Är sjuukt shoppingsugen:O känns som jag skulle kunna bränna flera tusen genom att skicka efter en massa skit nu, så kanske bäst att hålla sig borta från ellos,hm, och allt vad de heter.

Istället ska jag kolla på lite olika färger, funderar staarkt på att måla om mitt rum, hela rummet då alltså! :)

50

underbar morgon! har legat oh halvsovit och myst med Jamas sen halv nio, nu är klockan lite efter elva oh jag börjar känna att jag borde resa på mig och gå upp och göra något av dagen. Men vad? det spöregnar ju så att dra ut oh springa känns inte så lockande.. så det får väl bli städa och plugga.

49

Ok, orkar inte lägga upp några bilder, inte ikväll. Såg nyss halva The Killer Inside Me, asså.. aa, vet inte riktigt vad jag ska säga om den.. brutal och väldigt konstig stämmer nog ganska bra.

nu ska jag i alla fall sova, är sjuukt trött och ser fram emot att sova ut ordenligt imorn. Och att sedan ha en redig toppendag fylld med träning, plugg och lite till:)

Godnatt med er!

48

Mina planer för gårdagen ändrades framåt halv fyra när jag kommit hem från stan efter några mysiga timmar med Gerda och isabelle. Jag ringde min vän Matilda för att se vad hon gjorde, hon var på väg mot Gamleby, så vad gör jag? på ca 20 min packar jag partyväska, käkar lite och packar iordning det sista efter Turkiet och sedan sätter jag mig mot cyklen ner mot Rese! Så, det blev party hela natten lång igår med underbara människor.

Nu är jag hemma, har precis käkat god mat och ska nu rensa min garderob och göra en lista på vad jag måsta inskaffa mig.

Ikväll lovar jag att bilder från Turkiet kommer upp också!

sååå, vi hörs sen :))

47

puuuh, packat upp hälften och redan helt slut. ser verkligen fram emot att gå och lägga mig tidigt. med ett duntäcke<3 faast, hade självklart hellre gjort som igår, satt mig på balkongen i de varma vindarna, läsa lite Plura och slumra till lite.

nu ska jag fortsätta packa upp, gå ner oh ge min far en bamsekram och sedan deppa lite tror jag, mmh, låter bra!

bilder kommer nog senare också!

46.

death.


Har haft en underbar vecka i Turkiet och skulle nog kunna göra vad som helst för att spola tillbaka tiden en vecka.. Menmen. Nu väntas det en hård vecka, pluggpluggpluggpluggplugg. Har massor att göra och kan just nu inte tänka på så mycket annat så har just nu någon slags jäkla panik. hatart.

Ska försöka koppla bort tankarna lite, hoppas på att mitt internet vill va min vän i nån timme och låta mig se gårdagens greys avsnitt utan 700 buffringpauser.

hörs senare.

//amanda

45

jahopp, nu är det inte många timmar kvar tills vi åker, så ska försöka somna ganska snart så jag inte är allt  för död när klockan ringer lite efter tre inatt :)

Ni får ha en bra vecka, kanske skriver nått inlägg, får se :)

44

aooooh, damn vad jag äälskar sovmornar! Har legat oh myst med Jamas den senaste timmen ungefär och nu börjar detbli dags att gå upp oh ta en dusch oh käka lite frulle innan det är dags att fara till skolan för att gå på en föreläsning med STIM och Stiggy Music, intressant!

I eftermiddag blir det lite häng med Hanna och förhoppningsvis lite filmning med Gabbi, oh sen hem oh packa det sista, se lite greys oh sen sova några timmar innan det är dags att åka till landvetter för att imorn bitti flyga ner till turkiet :)

vi hörs senare.

//amanda

43

Puuuh, klockan är snart tio, kom nyss hem från en toppenkväll hos Gabbi och ligger nu i sängen och ska precis sova. Har filmat i stort sätt heela kvällen och blivit så jävla nöjda! mmh, undebart!

Imorn har jag sovmorgon till kvart över tolv, meeen, eftersom det är köttbullar i skolan så blire nog att ta en lite tidigare buss så att man hinner äta, hah :)
och ja,vad händer mer imorn, hmm, ja men juste! åker ju till turkiet på kvällen, eller aa, natten. ska bli jääävla gött oh jag tror fortfarande inte att jag riktigt fattat det :D så det blir att packa och förmodligen träffa Hanna en snabbis också! :) topppen!

hepp, nu ska jag sova. hörs imorn!


42

ska packa ner träningskläder och såntdär till imorn, bestämma vad jag ska ha på mig och sedan försöka somna. får hoppas på att jag somnar tidigare ikväll än igår, blää.

imorn äre iaf full rulle som gäller, två ganska krävande lektioner oh sen träning! Efter det blir det hemfärd och packa det mesta inför turkietresan på onsdagnatt, ska bli så härligt.

nehepp, dags att göra nått. Hörs!

//amanda

41

Som sagt, drog till skolan för att redigera en musikvideo idag och här är resultatet:

(vet, skärpan suuuger, och ja, den är lite amatörig, men hade bara tre dagar på oss)


40

sitter i skolan nu, trött som jag vet inte vad, menmen.. måste ju få den där videon färdig innan lunch.. hoppas veeerkligen nu bara att materialet räcker.. är inte direkt sugen på att dra ut och filma mera...

i väntan på att allt ska föras in i datorn så ska jag glo lite greys, om jag hittar nått ställe där det funkar :@ cpgreys


39

waaah

villhapraktikelleralvjobbnuuuu

38

Min dag:

  • mysa lite till med kissen
  • måla över jocke
  • ut och fota
  • städa
  • måla nytt motiv på väggen
  • duuuuuuuscha
:))

Den här hamnar nog på väggen :))


37




36

Har haft en bra dag, hunnit med vääldigt mycket. Vaknade som sagt lite försent, men äsch, Gabbi ringde en liten stund efter, så hon kom hit och vi har tillbringat dagen med en kamera i handen, så jag tror vi har all material som behövs till musikvideon som jag ska skicka till openingact, företaget som jag ska praktisera på i stockholm.

när hon åkt hem fick jag något ryck och började städa som aldrig förr! så nu är mitt rum jättestädat, och även lite ommöblerat :) Imorn blir det att måla över Jocke och ersätta han med något annat, r.i.p Jocke.

nehe, nu ska jag redigera lite bilder jag tagit idag, som snart kommer upp här :)

35

klockan är snart kvart i elva och jag har inte kommit ur sängen än. Skulle mött upp Erik och Alicia på stan vid 11 egentligen, känns som att jag struntar i det faktiskt..


om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

34

Känner mig väldigt tom idag, som att jag inte har något som vill komma ut. Ändå har jag haft en väldigt bra dag,

eller?

33

Jag åkte till skolan till slut, i spöregnet, trodde faktiskt att jag skulle flyta bort där ett tag.. efter skolan blev de gymmet i 1,5 timma, riktigt härligt! :)

Nu ska jag dra ut till garaget för att fota nånting. Har ju som sagt praktik snart, och där jag ska vara hörde av sig idag och sa att det skulle va kul om jag kunde skicka några arbeten som jag har gjort, kuuuul då att det som jag förra året blev mest nöjd med är borta. Så min helg kommer bestå av att filma massa till en musikvideo. Väldigt kul, men alltid roligare när man kan planera lite till den innan.. men de blir nog bra :)

//amanda

32

oj, sov ända till tio idag, vilket va skönt, men inte så bra :| stressar lite nu så att jag inte ska missa tåget, men vafan, det SPÖREGNAR och jag måste cykla :( så att plugga hemifrån låter väldigt lockande..

hursomhelst, ska slänga i mig lite frulle nu!
hörs :)

//amanda

31

waaaah, jaha, då sitter man här igen, lite sådär småkär i Greys Anatomy oh kan knappt vänta till nästa onsdag :D underbart! :D

 

Förövrigt så mår jag ganska så helt okidoki just nu, har sovmorgon till 12.15 imorn, vilket betyder att jag inte behöver stresssomna ikväll oh stressvakna imorn och ha en stressig dag, okej, så illa är det inte, men det är sjukt mycket bättre att ha sovmorgon iaf :D

 

äsch, nu ska jag borsta gaddarna oh sen sitta oh göra ingenting på datan, hooow fun!

 

//amanda


30

klockan är snart nio och jag ska precis gå och borsta tänderna och krypa under täcket för att läsa tills jag somnar, vilket alltså inte lär bli så många sidor. min kväll har varit seg, jag kom aldrig ut med kameran, jag körde en sväng med pappa istället. jag har de senaste dagarna insett hur lika vi är, oh fyfasen va jag tycker du är bra!

Och juste, boende i stockholm är fixat! ska bo hos några grannar i sommarstugan, dom bor knivsta, vilket är en bit utanför, men äääsch, bara jag har atk över huvudet så är jag så nöjd så.

Nu ska jag som sagt sussa. Vi hörs imorgon. Då ska jag försöka vara lite gladare oh inte lika mycket "skiter i allt". ae,usch,nu fick jag panik över engelskaredovisningen igen.. balle

Godnatt!

//amanda

29

usch usch uuuuuusch! vilken djävulsk dag. Åkte som sagt till Gamleby igår, där var det som vanligt hur trevligt och härligt som helst, faaaast, dagen efter :( när klockan ringer kvart i fem när man somnat ca halv tre, då är man inte så jäkla pepp på nånting överhuvudtaget. speciellt inte sitta i en buss i två timmar och sedan vara väl förberedd på att ha en engelskaredovisning.. som ni kanske förstår gick redovisningen åt helvete, och återigen börjar mitt boende i sthlm att svajja.. åh, hoppas verkligen att det löser sig :(

Oh så inte nog med det.. har trorr att jag har sovmorgon imorn, men neeee, det är nästa vecka :| :(

ae, cpdag helt enkelt.. nu ska jag dra på lite lasse/kent/bruce ett tag innan jag ska ta med mig min vän kameran ut en sväng tror jag..

//amanda

28

om jag hade lite kraft kvar att ge dig
om jag hade lite hjärta att dela med mig
om jag hade lite kärlek så var den till dig.

27

Sitter just nu i skolan och gör nästintill ingenting. har varit och solat nyss, vilket var otroligt skönt. Kollade nyss fronter där det stod att vi inte har någon lektion på onsdag morgon. vilket betyder att även denna vecka kommer innehålla 3 sovmornar till 12.15! uuuunderbart må jag säga! :D

nepp, nu ska jag plugga nånting i väntan på att min vän ska sluta :)


HAHAH, kan vara den fulaste bilden jag har sett på länge, men skitsamma. HAHAHAH, ok kan inte sluta garva åt matildas näsa xD
men ääääsch, vad jag vill säga med bilden är iaf att vi fyra ska ha en toppenkväll ikväll! :)) <3

26



Säger nu godnatt. Imorn far jag till hultsfred lite innan tolv, solar lite oh pluggar lite. vid tre tar matilda och jag bussen mot gamleby för att ha en fin kväll med finaste knugorna! (y)

//amanda

25

oj, klockan är redan fem.. vart tog dagen vägen?

Jag hatar att jag har någon dum känsla ino mig som skriker till mig: GÖR NÅGOT, DU VET JU ATT DU VILL GÖRA EN MAAAASSA SAKER! DO IT DO IT DO IT! oh så en annan känsla som bara: meh lägg av, skitsamma va du vill, du orkar ju inte göra nått ändå, HA HA ha.

ja.. oh sådär har det hållt på ungefär hela dagen och jag har knappt fått nånting gjort.
jag ångrar mig att jag inte följde med mamma till Huskvarna, antar att det fått mig på dåligt humör, men kanske hade det varit värt det? att sitta hemma oh ha all tid i världen medan du stressar runt på ett sjukhus, försöka att inte falla ihop, försöka att hålla alla tårar inne. usch.. dåligt val av mig, att stanna hemma.


nu säger jag väl samma sak som jag alltid gör " nehepp, nu ska jag städa lite... " bara så alla vet så städar jag inte så ofta som det kanske verkar. "städa" är bara en så himla bra undanflykt.

men ja, jag ska inte gå iväg oh städa nu. men nånting ska jag göra. för nu har jag suttit inne oh inte gjort nånting alldeles för länge.


24

Följ min blogg med bloglovin


23

 

Alltså.. ahhhh, jag blir så arg :( om en vecka släpper kent den tredje singeln från en plats i solen.. hur svårt ska det då va att ge oss en b-sida istället för dubbel a-sida? :( dumma, dumma ni.




22

Oj, har visst sovit alldeles för länge :( inte ok...

min dag är ytterst tom. men tror jag ska ut oh filma/fota lite allt möjligt..får se, kanske dyker upp lite mojs här framåt eftermiddagen.

nu ska jag ligga kvar i min säng, klappa kissen och vänta tills några sl'ktingar har åkt härifrån :]

hörs senare!

//amanda

21

Klockan börjar närma sig tolv och jag blir bara tröttare och tröttare, så snart stänger jag ner den här burken för några timmar.
imorn är det söndag och jag har inga planer alls. ska ner till ica för att köpa plåster, det är vad jag ska göra. rolig söndag minsann! :)

nepp, dags att sussa.

//amanda

20

Lite bilder från gårdagen/dagen!







Dagens största aborre, faktsitk en av de största vi fått på några år! 1,5 kilo


19

hoppisvejs! har suttit oh pillat i ps och kodmallen och detta blev resultatet. antar att det är bättre nu än i förut.

Ska ligga oh dega här ett liiitet tag till oh sen dra ner oh kolla här är ditt liv med tha family :)


FÖRESTEN
jag har fått hårda klagomål av my dear friend lisa stalin att jag skriver "oh" istället för "och". hon påstod att de låter som att jag stönar.. så, ska försöka sluta skriva "oh", men lär ju ta ett tag men bara så alla net så äre ju inte så att jag sitter OCH stönar när jag skriver "oh". okej, det här spårade ur, hur som helst, Hejdå sålänge.

18

gårdagen började så gryyymt bra! sovmorgon oh allting + att jag fick goda nyheter från min lärare, han har fixat en kanonbra praktikplats åt mig där jag ska filma oh fota spelningar oh sånt, vilket jag veeerkligen vill göra!! men.. det är i stockholm oh jag har inget jäättesäkert boende där.. men förhoppningsvis löser det sig, får ringa runt lite hit oh dit oh kolla om jag får slagga där då oh då eller nått, haha.

RSS 2.0