jag är helt säker

klockan är kvart i nio, ska snart bege mig till sängen för att återigen se ett avsnitt l word, great!

Hade lite tråkigt förut.. såå, jag klippte mitt hår lite :) så nu är det lite kortare, massa tunnare oh luggen är inte för lång längre (y) nu äre bara lite bruna slingor som behövs sen ser jag normal ut igen :) hah.. + att någon klipper där bak där det är aningen längre.. f a i l


hm, blev plötsligt på dåligt humör igen... vi hörs imorn, eller på fredag kväll när jag kommer hem från stugan, ha de fint

men jag bara flyter med.

Okej, igårkväll va... en skum kväll. vaknade upp med hela mitt golv fullt med kentfåglar som jag rev ner igår, svullna knogar och helt svullna ögon, hoppsan!

inget hultsfred alltså, troligtvis inget kent heller då. men, för att se det positivt, ska lägga ner lite pengar på att istället se lundell, lasse och the sounds. får väl nöja mig med det I guess..

Denna dag har inte varit den bästa, segt på jobbet, min sötis skådespelare var ledig, så hade ju ingen att kolla på, och så har nig jag  varit allmänt tråkig oh nere. menmen, efter jobbet imorn tar jag bussen ner till sommarstugan, flyga omkring lite på vågorna med nya vattenskidorna, ska bli så jäääkla gutt att få den där "vattenskidekicken" haha.

Nu är det dags för ett L word avsnitt och sedan ut oh klippa lite gräs tror jag.. oh sen läggdags, kuul

h e l v e t e

vill slå sönder så jävla mycket just nu.


hatar er

min sommar är förstörd, resten av mitt år är förstört.


lalalalalala

kom nyss hem från en kväll fylld med gokart, ska nu dra ner till tvn oh glo lite allsång på skansen, imorn väntas ännu en dag på jobbet, kanooon :D



oh imorn är det en vecka kvar till kent och till hultsfred. varför är jag inte mer pepp för?

New found land

Dagen har varit toppen, jobbet va roligare än vanligt och gick fortare än vanligt. Oh kan en kanonbra arbetsdag avslutas på ett bättre sätt än att chilledilla lite med Matilda i nån halvtimme? naaaae! + att se Erik utklädd till clown, hah :D

Min kväll har bara sprungit iväg känns det som, har inte gjort särskilt mycket, väntat på att klockan ska bli läggdags, vilket den är snart. Ska börja ladda ett l word program så jag har nått att somna till, saknat de fasen, kollade på typ 2 program om dagen ett tag, oh nu har jag inte kollat sen i januari.. haha, anteckna det,tack.

Vi hörs imorn, runt nio, ska dra oh åka gokart direkt efter jobbet så är hemma lite senare!


köpte ny skjorta idag med, oh så drog jag på mig en liten slips, haha geek


What we had before is never coming back

Nej

Okej, sitter oh hånskrattar lite åt mig själv.. har under hela dagen, när jag haft tid suttis oh sökt överallt för att hitta ett namn, har nu hittat namnet, oh va fasen tjänade jag på det? ingenting. hatar att jag är så.. konstig :)

blablablabla

nu ska jag fixa mitt hår som står åt 70 håll, sedan lägga in bilder från helgen,om jag orkar, + lägga in massa musik på ipoden, sen sova.

tralala

Varje gång du möter min blick så blir min värld en an ing större

Hatar kent lite när deras låttexter passar in sådär löjligt bra

jaja

städa
hälsa på farmor
duscha
tv
soooooova

:)

The hills & köttbullar

Den här dagen har varit toooopppen! Vaknade lite efter nio, bestämde mig för att lämna vännen min för att gå ner oh steka lite. två timmar senare kom Matilda ner oh efter ännu lite stek var det dags för frukost och "Raise your voice". Efter det blev det ännu lite stek, och nu sitter jag här, datorn i knät, The Hills på TVn och lite köttbullar och god dipp till det på bordet. som sagt, toppen!

Nu ska jag ut oh steka lite till, hörs senare, med bilder från i midsomras oh lite :)

(:)

Okej, först en liten topp 3 lista på de låtar jag tycker är bäst på nya skivan

1. Passagerare
2. Respekt Ärlighet Kärlek
3. Team Building

Oh nu över till dagen!



Jobb mellan 7-16 som vanligt, kom hem runt halv fem, blev lite tv tittande och nån timme senare tog jag skateboarden bort till Karin, vi tog en promme, eller aa, hon cykla, jag åkte bräda. Tog lite kort oh sådär också ju, som vanligt (;

Sen när det roliga var slut var det dags att laga mat oh börja packa inför imorn, drar till Maja dirr efter jobbet, så jag hoppas jag inte glöt något.

men nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska sitta här oh glutta runt, dags att sova!


Karinkarinkarin (:

Godnatt, hörs på lördag när jag kommer hem från Majsen (:

kentkentkent



Collide

Hej!
äääntligen kan jag för första gången på hela dagen slå mig ner oh känna mig lite lugn. Jobb mellan 7-16, stan en sväng med Matilda oh sen hem och börja städa(mamma kommer hem iväll, bäst att ha det nystädat då,hehe) oh sen åkte vi ner oh handlade, oh seeeen har jag lagat mat en sväng... oh ja, nu sitter jag här! Ska snart ner oh kolla lite tv innan jag intar sängen för några timmars sömn. Imorn v'ntar jobb igen, oh sen en dag till men sen är jag ledig två dagar! guttttt :)


21.00

Jag tror det är nått magiskt med klockan 21.00. för jag lyckas allt för ofta bli på så himla ledset humör då.

nu ska jag se någon sorglig film och gråta ut alla mina bekymmer :)


Allting var ju enklare då

Hm.. lumpen? Sitter och kollar lite olika sidor om lumpen. Om jag inte lyckas bra inom det vi gör i skolan så att jag har jobb direkt när jag går ut på något som jag verkligen vill så funderar jag på att gå på lumpen i ett år, i väntan på att Matilda ska gå klart så vi kan åka till Norge, hah. Men ah vafan, bara en idé, det skulle va häftigt att lära sig och vara med om lite sådant.

Uffe och jag



Sitter ute på balkongen oh lyssnar lite Lundell och känner kvällssolen mot ryggen, awesome! Ska snart tvinga med fadern min ut på en pyttepytteliten övningkörsrunda oh sedan dra ner till ica för att köpa lite mackor oh skit tills imorn (:

Förövrigt älskar jag vädret, just nu känns det verkligen som sommar! och älskar att det imorn bara är två veckor kvar till kent och tre dagar med festival, oh så älskar jag att min vän har fått sommarjobb så att det sågottsom är säkert att vi åker ner till turkiet en vecka i höst, GREAT!

Nepp, ica kallar, kanske hörs sen!

Första dagen på jobbet avklarad

Lite innan sex ringde väckarklockan och jag kände mig faktiskt för en gångs skull pigg. Jag låg kvar ett tag, Matilda började snart tjata på mig om att jag va tvungen att gå upp, oh lite senare kom pappa in i rummet oh skrek lite om att jag skulle gå upp, jävla tjat :)

hursomhelst, dagen har varit bra och den har gått fort! tror det kommer bli en redigt bra sommar (:

Paperweight

Jag vet inte varför menjust nu känns det som om jag skulle kunna skriva om allt och ingenting hur länge som helst. Men klockan är läggdags och jag har min första riktiga arbetsdag imorn. Skulle verkligen vilja att imorn var den 15 augusti så att det va den sista. Och att jag skulle ha en veckas sommarlov, förhoppningsvis befinna mif i Oslo, oh sen komma hem och börja skolan igen, för fasen vad jag saknar den, och er.

Nu ska jag och min vän sova, vi hörs imorn.

.. Oh det där om hultan och kent, det blir nog att kolla massa annat hela dagen och sedan få en helt okej plats.. jag menar, det finns ju annat att göra än att lägga ner halva sitt liv i kent? ( omg, did I just say that..? )

Hur som helst.
Godnatt!


Kvällens film, så himla fin!

Hultsfred X



Sitter oh kollar in årets spelschema till Hultsfredsfestivalen, ser riktigt bra ut, inga band som jag verkligen vill se krockar, så det är kanon. har dock funderingar på hur jag ska göra med kent.. om jag ska ägna i stort sett hela dagen åt att sitta vid kravallstängslet så att jag säkert får en toppenplats, eller göra som i oslo, ägnga dagen åt att kolla på allt annat och sedan få en helt ok plats.. faaast aa, fan. Vet inte hur jag ska göra. Min vän oh jag får väl helt enkelt diskutera saken ikväll :)


Micke Berg, tss

Whats the point?

Huvudvärken har släppt, lite i alla fall. Sömn löser alla problem :)

Nu har jag precis börjat städa lite, ska hoppa in i duschen snart oh sedan skala potatis, yey. Framåt eftermiddagen/kvällen kommer min vän hit, blir antagligen att glo någon film då eller något, vi har blivit så tråkiga på senare dar!?!? kollar bara film, vart har Baffy & Slaffy tagit vägen? och våra versioner av madonna? okej, nu säger jag inte mer för då kommer ni tro att vi är helt sjuka i huvudet, vilket vi är? men ändå,haha.


huvudvärk

Ställde klockan va halv nio idag, låg kvar oh försökte bli lite vaken i nån timma sen gick jag upp. Men faaasen vilken huvudvärk jag har :( antar att det blir att knarka ipren tills den går över, dödar mig själv om jag är såhär imorn med :O först dagen på jobbet då...

aja, ska hugga av mitt huvud nu, hörs sen

01.19... vad håller jag på med?

gosch, vad är mitt problem? hur svårt ska de va att bara gå oh lägga sig tidigt? dåligt av mig.

nej, GODNATT

stäng av datorn nu Amanda, vafan.

aaaaah

Har nog inte haft så här tråkigt och varit så här rastlös på vääldigt länge. :(

jag vet inte vad jag vill lyssna på

Hemma från Åhl nu, ganska slapp dag, men skön. Åkte upp oh hälsade på Mogge en sväng där även Tobbe befann sig :) Åkte moppen hem sen, jag är så himla grym på de, verkligen... hah

Så nu ligger jag återigen i min sägni oh bara gör ingenting. är sugen på att kolla på någon film, men den film som jag är sugen på att se har inte släppts än, tydligen. ( The killer inside me ) verkar jättebra! + att dessa två är två utav huvudpersonerna!


Kate Hudson & Jessica Alba

Vad händer annars ikväll? hade tänkt att snart gå ut till garaget oh måla lite på skateboarden oh sen umgås lite med min blåslagne fader. okej, inte slagne, men blå, eller hm, mer röd. Han ramlade idag och har nu halva pannan full med sår. Så då är han kanske värd lite umgänge..? :D

Hörs senare, har lite bilder från idag också oh sådär :)

det regnar inte längre :D

Okej, det har slutat regna så nu skajag ta tag i mitt liv, sätta mig på cykeln och den kommande timmen trampa som en jävla galning :)


och se ut såhär :)

det regnar........

jahopp, här sitter man och får toppenidéer om att man ska cykla ut till matilda oh sådär, oh så börjar de regna!! inte okej :(

hiphoprappjapp yeah

Kom precis hem från resecentrum, skjusade ner nina, kan ni tänka er? Amanda Månsson, kvinnan som brukar sova bort hela dagarna satt vid klockan tio på en cykel påväg ner mot stan! Inte varje dag (:

Just nu ligger jag oh flötar i sägnen, dricker lite krusbärsläsk (jättebra och jättenyttigt att starta dagen med de har jag hört). Oh vad händer idag? Hm, funderar på om jag ska ta cykeln ut till Matilda oh döda några timmar där ute, brukar gå lättare att göra det där än här hemma :) (y)

Jahopp, vad hände igår då? Jag mötte upp Nina på stationen lite innan två, vi tog oss, efter mycket kämpande upp oss för en lång backe och sedan tog vi en fika och störde oss på allt snack om bröllopet, haha. Vi bestämde oss sedan för att snabbt cykla hem oh lämna Ninas grejer och sedan spendera några timmar på ALV, så så blev det! Rolig dag, faaast, hade nog klarat oss utan regnet! :)

Bilder från igår:


Va? Neeeej, bilden inte alls photoshopad!


Nina köpte Emilmysse

HAH, oh my.. bjuder väl på den antar jag, x)

let's grow old together


det är så det är


hitza hitz

Godmorgon!
hatar lite att jag inte lyckas med att gå upp tidigt, måste ju komma in i en helt annan tidsrytm sen när jag börjar jobba liksom, börjar ju kl.7 varje dag.. kommer dö :)

idag är det lördag, that means Ninadag :D ska snart ner oh käka frukost, sen ta en dusch oh sen gå oh vänta på att klockan ska bli två :]

nepp, frukosten kallar!

Hon gör mig galen..

Har precis kollat klartett Tre Kronor avsnitt och ska nu sätta på lite Lundell och försöka somna. Imorn kommer världens bästa Nina hit, och förhoppningsvis världens bästa Belsebub! :)


Boom boom boom.




Jag vet att du sover,känner värmen från din hud.

Jag vet inte riktigt, men jag tror att Lisa Nilsson fick mig att återigen bli sådär löjligt glad/lycklig/ledsen/stolt/ångerfylld/arg ja, kentig alltså. Jag menar ju självklart inte att just Lisa Nilsson som person fick mig att känna så, hon framförde "Utan dina andetag" för ca en timme sedan och då fick jag ett sånt där dumt "återfall". detta låter sjukt, faast, det är ganska sjukt, eller? Jo, det är sjukt. Sluta hålla på nu.



Och, när jag ändå babblar en massa om musik så måste jag bara säga att jag äääälskar Robyns nya album. sjukt så jävla bra det är!


Rawr!

Bröllop hit och bröllop dit..

Okej, efter ca 20 minuters tittande på bröllopsyran eller va de heter är jag redan trött på bröllopet, eller, det har jag varit ett tag, men ändå. Oh det blir inte bättre när pappa sitter bredvid oh kommenterar allt som händer heeela tiden "Titta, där står det viktoria" , "Nejmen detta va bra" , "Det där är spaniens kung" , "Kungen skrattar, titta, haha"
jao.. ni fattar, ganska irriterrande. x)

va ute en sväng med brädan förut, riktigt skönt, kommer lite bilder senare^^

Ny design :)

Sådär, nu har det blivit lite ändring, har lite smågrejer kvar att fixa men orkar inte just nu. :)

Min dag har varit slapp, städat oh fixat lite på rumet, annars har jag inte gjort nånting. Funderar på om jag ska fota lite nu ikväll, eller dra på en film.. film låter ju ganska lockande.
Matilda och jag såg en dum film igår, Awake. Jättebra ända fram till slutet då det kom fram att våran älskade Jessica Alba var den dumma. Inte okej.


så fin!


just nu...


städar jag.. kul va :)

en hel del



HEJ!

De senaste dagarna har bara flygit förbi så har knappt haft tid med att blogga. Var som sagt barnvakt i tisdags och onsdags, helk okej kul, haha :) På onsdagseftermiddagen tog Matilda och jag bussen till Verkebäck, köpte maaaassa godis och åkte sedan vidare till stugan. Tog ett kvällsdopp och spenderade resten av kvällen framför TVn med en dålig film och en jääättegod godispåse.
Igår, torsdag låg vi oh flötade ute på udden aaaaall day long! Det va riktigt härligt, faast inte lika härligt efteråt tyckte Matilda som brände sig ganska rejält, hihih.

Nu är det fredag och min vän har lämnat mig. Ligger hemma in tha sägni och ska snart börja städa lite för att sedan återigen slå mig ner här och kolla på massor med filmer. Härlig dag! Man får ju passa på när man är ledig liksom :)

Hörs sen!

Just nu...



Är Matilda och jag barnvakt. haha! :)

Sitter vid matbordet och v'ntar på att maten ska bli serverad som Matilda varit så duktig och gjort. Sen blire att dra med barnen ut en sväng, spela fotboll eller något :) Runt tre kommer Camilla hem och Matilda och jag åker då hem till mig och packar en snabbis innan vi blir tvungna att börja traska ner till rese för att ta en buss mot sommarstugan där vi ska tillbringa de kommande två nätterna! Ska bli gött som fasen! :D

nepp, nu ska jag hjälpa till lite (a) haha. Hörs ikväll ! :D

@ Matilda

Fick något cp ryck och bestämde mig för att åka till Matilda, så ja, nu är jag hos Matilda. Vi ligger oh flötar i soffan, kollar på biggest looser oh ja, bara flöter helt enkelt :)

Imorn kommer Adam och Agnes en sväng, sen åker vi hem till dom oh är barnvakt åt dom all night long. Kul :)

Okej, nu fick jag plötsligt en såndär noll-blogglust känsla, så vi hörs sen.

Dom vet ingenting om oss

Okej, vad ska man säga om dagen?
Hej GAY kanske? :)

ae, sitter nu och käkar massa godis, laddar hem lite musik och funderar på vad jag ska göra med min kväll. Vill att det sa va fullt med gyrofolk i hultsfred eller att det inte skulle va så jävla långt till matilda :(

nu ska jag.. göra något. leka fotostudio med mig själv, eller anfalla Karin oh tvinga henne spela röj-flaggor med mig oh sen göra nått kul :)

hejsvejs

och juste, kent, ni håller mig vid liv

underbar morgon

okej, u händer det för mycket samtidigt. Kent släpper album om två veckor. ut på turne dagen efter det, som jag inte ska på (SUGER) och idag släpps två singlar. nu lät det iofs inte som att det händer så jävla mycket, men, det gör det!!

just nu sitter jag oh käkar frukost på badrumsgolvet i väntan på att mitt hår ska torka lite till, om cirkagurka en halvtimme kommer Ronny hit, ska bli kul!

ok, nej, nu måste jag städa, fixa mig, äta mer oh ahhh, va glad :D

ni är det bästa jag vet


vad är det som händer?

"lyssnar och dö och gråt och dö och skratta och gråt men kent är bättre än allt annat vad som än händer." -Amanda Petersson

Fan alltså. vill inte börja jobba längre. vill ha hela sommaren fylld med en massa kent,kent oh kent.

nu ska jag sova, vakna, och ha en toppendag. försöka att inte tänka på kent, för då kommer allt gå åt helvete.


home, sweet home

Spenderat hela dagen i huskvarna och lite i jönköping. Hälsade på Inga(mammas moster) och åkte in till a6 en sväng.. ganska seg dag faktiskt och det är skönt att vara hemma. Sitter och försöker få tag på Gabbi just nu för att få med henne ut på en bmx(skateboard tur, skulle va najs! Lär ju inte hinna med så mycket av det sen när jag börjar jobba...

nepp, nu ska jag dra! Vi hörs sen :)

Corneklakes lover


Trött...

Kom pecis ut ur duschen, har ägnat dagen åt att städa rummet.. vet inte om jag kommit nån vart dock? haha. Hur som helst, blir inget Matilda ikväll, hon va trött, oh jag är pigg. eller ok, inte just nu, men va nyss oh hoppas på att bli. :)

Ska ner oh ta något att käka nu, är ju döööhungrig :)

In the happyland

Ok, lördag, dag 3 på sommarlovet.
Igår va de källängs"festivalen", haha, passande namn, verkligen. Det var trevligt antar jag? Träffade en hel del gamla goa vimmerbybor oh det är ju aldrig fel :) Började med lite förfest med Matilda, Maja, Kicki, Mogge och Moa, sen runt elva drog vi ner till källängen, och ja, tre timmar senare ungefär satt vi i bilen påväg hem. Härligt kväll! (Bilder kommer såfort jag får tag på Matilda)

Vad händer idag då?
Jag gick upp för någon timme sen, har hunnit få i mig lite frulle och nu hade jag tänkt att njuta av mina nya vinylskivor som jag köpte igår, åkte upp till linkan en liten snabbis med pappa igår också, och självklart kunde jag inte låta bli att handla upp alla mina pengar på skivor typ. haha. En Band of horses, en lundell och en Jenssen :) KANON.

hursom helst, åter till frågan , vad händer idag? Mamma och Pappa är i stugan och lägger i båten oh mixtrar, så nu vill jag dit och premiär åka mina nya vattenskidor, ska bli gött som fan!
Men jao, kanske blir det en sväng ut till åhl ikväll? får hoppas på det :) Men tills dess, städa rummet!

Shit, det mest mumligaste inlägget ever, men skitsamma :) Hörs seeeen/snaaaart!

snabbis

Okej, Lite om dagen:

  • Skolavslutning, jag fick en hultsfredsbiljett av skolan för bra närvaro oh sånt, blev glaaad
  • Åt pannkakor
  • Drog hem till G & I där snart hela vanliga gänget snart befann sig + Lisa och Lina. N'r klockan var två började de flesta bli ganska fulla, (måste väl påpeka att jag INTE var en av dom). När klockan va fyra va de flesta ännu fullare oh sen började alla nyktra till och jag åkte hem.
  • Väl hemma satte jag mig oh la in massa musik på min nya ipod som jag köpte idag av Lina, kanooon.
  • Nu är det snart sovdags , men först lite OC
yeao, härlig dag alltså! Imorn blire lite sovmorgon oh sen en kort sväng upp till linköping eller massa häng på stan med Moa och Matilda, senare på kvällen blire Ladiesnight oh sen lite källängen om vädret tillåter.

Ha det bra


Onsdag - dodgeboll


Robins bild. Jag och Lisa

Hade Dodgeboll med skolan idag, + utklädning. Roligare än vad jag trodde det skulle vara, när jag vaknade imorse va jag så jäävla sugen på att bara skita i den här dagen och sova bort den. men, ganska glad för jag inte gjorde det :) Efter skolan blev det som vanligt häng med gerda, isabelle, lisa och NINA, för första gången på flera liv ungefär, härligt! :)

Oh nu sitter jag hemma, nedervåningen är fylld med en massa grannar som är här för att gratta pappa, lite småtrist, men god tårta.

nepp, nu ska jag prova lite kläder oh kolla vad jag ska ha på mig imorron, SKOLAVSLUTNING liksom, helt sjukt. Ettan har gått sjukt fort, undrar ofta hur allt hade sett ut om jag fortsatt i västervik.. menmen, nöjd med att jag bytte! :)

okej, nu ska jag sluta mumla- prova kläder oh sen lite greys oh sen lite oc, love it!

oh just de :D Har en fin liten Linakompis som har en ipod över så snart köper jag mig en ny livspartner :D AWESOME

Har haft en väldigt bra dag.


I don't know what to call you



Klockan har passerat halv elva och jag har börjat överväga om jag ska skita i att kolla OC ikväll.. hm, mycket svårt beslut.

okej, efter lite betänketid har jag fattat beslutet att jag först ska glo massa greys klipp oh sen se vad klockan blir.

ojojoj, känner att det här inlägget va intressant!


Det kanske kommer en förändring?



Dagen har bestått av sovmorgon till tolv, golf med event ettorna + media. Efter skolan blev de tacos oh dubbeldejt med Gerda, Isabelle och Lisa. Oh nu sitter jag här hemma igen, lyssnar på hur regnet faller ner oh får en känsla av att jag vill gå ut oh göra nån fin Brooke + Lucas scen ute i regnet, men har jag någon att göra en sån scen med? NEJ. så vafan, hämtar några skruvar oh sörjer lite över min ensamhet genom att skruva upp en ny hylla på vägen, kul.

hörs

In or out

Nu har jag gråtit klart, alltså sett färdigt de två sista avsnitten. Tror nog de var två av de bästa greys-avsnitten någonsin!

Som tröst ska jag nu se lite OC innan jag släcker ner,  har sovmorgon till 12 imorn så kan ju sova ett tag ;) great!


Grey's Anatomy final



Håller just nu på att se de två sista avsnitten i greys's anatomy, säsong sex. Tårarna bara rinner, vafan är de här? :(

You are needed here




Of all the things we should've said,
That were never said.
All the things we should've done,
That we never did.
All the things that you needed from me.
All the things that you wanted for me.
All the things that I should've given,
But I didn't.

Oh, darling, make it go away.

Just make it go away now.

Mr saturday

har ägnat nästan hela dagen åt att fiska strömming. kul! Gick upp runt nio, åkte ut med båten för att ta upp nätet. Upp oh käka frulle oh sen ta en snabbdusch oh göra sig redo för en liten roadtrip in till vvik. Svängde förbi lager 157 och blev plötsligt 3 linnen rikare! Tänkte köpa en jättefin vit skjorta med.. men måste verkligen spara pengar så att jag kan ha ett liv under sommaren :)

Hur som helst, grillen tändes nyss så i väntan på at maten ska bli klar ska jag fixa lite på dasset, haha. Tolka det hur ni vill ;)


haha, nått tråkigt

Hur skulle ditt avskeds brev se ut?


Hej gubben lilla!
Jag vet inte hur jag ska säga det här men, jag orkar inte mer.
Hela livet handlar om att göra en film
Du, när jag klättrade första gången, insåg jag att min klass är CP.
Därför skickar jag tillbaka min ring.
Hoppas du får en utomjordings attack :)
kärleksfulla
Amanda

VAD HAR DU FÖR UNDERKLÄDER PÅ DEJ ?
rosa- mamma
svarta- pappa
vita- älskling
oranga- morfar
lila- mormor
blåa- syrran
gula-brosan
gröna- svikare
röda- farmor
bruna- farfar
annat- gubben lilla

VILKEN DRICKA ÄR BÄST ?

mjölk- jag är gravid
läsk- ja orkar inte mer
vin- jag är lesbisk
öl- jag är inte smart
vatten-jag är aldrig din mer
saft- jag är över 48
oboy- jag är en utomjording
annat- jag är så otroligt kär

VILKEN MAT ÄR BÄST ?

tacos- göra en film
resturang- göra något meningsfullt
pannkakor- göra en skyltdocka med barn
gröt- göra dej besviken
pasta- göra allt för dej
kött- göra en tv-show
annat- göra massa godis

VILKET HUMÖR ÄR DU PÅ NU ?

inget - spydde
glad- andades
ledsen- cyklade
besviken- jodlade
arg- arbetade
orolig- gungade
sur- älskade
upphetsad- sjöng
annat- klättrade

VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DIN TRÖJA ?
Blå- min mamma är brunnet
vit- min oskuld är borta
svart- mina ögonfransar är onormalt korta
lila- min fisk är död
brun- mina drömmar är svikna
rosa- min granne är med i bolibompa
grön- mina tankar finns inte mer
gul- min ubåt har inget namn
röd- mina rosor är vissna
orange- min klass är CP
annat- mina känslor är borta

VAD BÖRJAR DITT NAMN PÅ ?

a/b- min ring
c/d- mina känslor
e/f- mina drömmar
g/h- min oskuld
i/j- min cykel
k/l- min katt
m/n- mina tankar
o/p- min tandbvärk
q/r- mina barnbarn
s/t- min huggorm
u/v- min mobiltelefon
w/x/y- mina hormoner
z/å- min stereo
ä/ö- mina ostron

VILKET NUMMER ÄR BÄST ?

1- bra jul
2- tjej du förtjänar
3- 12 växlad cykel
4- tandvärk från mej
5- otrevlig påsk
6- ny vän
7- jävla piss sommar
8- kille som är bög
9- kompis som behöver dig
10- kram
11- utomjordisk attack
12- kärleks full familj
13 - tejprulle i födelsedagspresent


14. groda som heter fritjof


15.får ha på dej slitna byxor imorn


annat- underbar helg

VAD HAR DU FÖR FÄRG I DITT RUM ?

vitt- din
brunt- pussar
svart- kramar
lila- strypningar
grönt- kräkningar
gult- M.V.H
rosa- hångel
orange- hatningar
annat- kärleksfulla


For what it's worth, I love you



Klockan är inte ens halv elva och jag är redan hur trött som helst. Ganska tur att jag inte gick på den där parkfesten alltså, faaast ne.

Imorn blire  att gå upp tidigt, eller ao, typ 9, ta upp näten oh rensa dom lite sen åka in till stan en sväng. kolla lager 157 och skateaffären, awesome!

Men nu äre dags för lite OC, helt galet att jag tycker det är så sjukt bra även att det är typ.. a jag vet inte men typ tionde gången som jag ser vissa utav avsnitten. höh :)


RAAAAWR

Ingenting är vettigt 03.30



Befinner mig nere i Äskestock i sommarstugan just nu. Har haft en kanon dag fylld med betygsnack som gjorde mig glad, och sen ligga oh steka på bryggan i några timmar! asnajs.

Oj, ska ut oh lägga i några nät över natten. Hörs sen/snart!

RSS 2.0