400 slag senare.

mår så jävla bra.

helg mitt i veckan

andas ut och inser att jag är ledig både imorn och på torsdag, hur skönt liksom? de ska dock spenderas mestadels i skolan för att plugga .-. förutom imorn då det blir en heldag i Huskvarna/Jönköping.. tömma lägenhet, inhandla nya springskor och SPOTIFY, håller på att ta självmord varje gång det blir reklam.. ännu värre då man spelat nån låt fem gånger så man inte kan lyssna mer, världelöst.

jaja, är trött, lite depp och allmänt arg. så ska nog stänga ner, släcka lampan och sooova. hörs imorn.
hade förövrigt en mysig eftermiddag med mysig Angelica och maaaaassor med fika :3

forever young

Melissa Ferrick - Such Great Hights (äääääälskar)
gårdagen var helt kanon, sorglig, men så himla fin liksom. kom väl hem några timmar försent, men halleuuå? man lever bara en gång och inte många gånger per sommar man chansen att leka kurragömma i mattisborgen! så det var det värt, utom det var det massa dans och andra galenskaper! bröderna Rongedahl intog scenen och en stund senare kom Martin Stenmark upp, haha!
hur som helst, nu sitter jag och smäller i mig en otroligt nyttig frukost (känner mig duktig), ska snart fixa mig lite innan jag dra mig ner mot Hultsfred för tre timmars Historia, lite projektarbete och förhoppningsvis någon timme i gymmet!
bilder från helgen

Sara tog körkort i veckan (grattis) faaast, Nicke kände visst att det var säkrast att ta på sig hjälmen!?
(uuuuselt kvalité på de flesta bilder.. skyll på iPoden)
avslutar men en bild från förra grillfesten!

ta farväl till en förlorad värld

ännu en jobbhelg avklarad och hoppsan, nu är högsäsongen över också! så ska göra mig lite snygg och dra ner till majkens och ha en grrrym kväll med bästa folket!

jobb, träna, jobb, träna..

jag har fan inget liv! nästa år ska jag se till att vinna på triss så jag slipper jobba! (eller så ser jag bara till att ta studenten, så kan jag jobba utan att känna sig stressad av skolan hela tiden) ajjja, en vecka kvar till tjejmilen, sprang som en idiot förut, ca 9 km på 44 min, kan ju säga så att damn vad jag var trött när jag kom tillbaka! hm, usch, börjar få såndär blogg-torka eller vad det nu kallas så kanske inte blir allt för många inlägg några dagar framåt.

Ledigt? Fuck noo

Jag som njöt sådant igår eftersom jag är ledig idag och de två kommande torsdagarna, och efter de drar söderut; turkiet i en vecka! Missar dock tolv timmar samhälle under den veckan som jag så glatt fick ett mejl om igår att jag ska plugga ifatt nu veckorna innan... Sååå, dagens planer: plugga politik och demokrati och vadfasen allt nu heter! :( (har börjat bli sådär galet bra vän med lilla iPaden nu, så det lockar ju faktiskt mer att sitta och spela gta eller något hela dagen istället för samhälle...) jajamen, sluta gnäll nu Amanda!

är det såhär det känns oh va lycklig? då äre inga problem

glad tjejjjjjjj !
är på topphumör! knarkar medeciner i hopp om att döda min förkylning så jag kan må ännu bättre; så jag kan träna. för snart smäller det, nästa lördag är det tjejmilen som står på schemat!
ska ägna resten av kvällen till att bli lite bättre vän med min nya polare som jag fick igår, en iPad.. tror vi börjar komma överes ganska bra nu faktiskt och har börjat få känslan av att när vi väl lär känna varandra ordentligt  så kommer det bli svårt att släppa taget liksom..
jajaja, ha de gött allesammens!
(och jaaaa; jag ska bli bättre på att lägga upp bilder och sån där skit..)

än sen?

har hittils haft en riktigt bra födelsedag, och inom kort kommer lite släkt och vänner hit så räknar med att den bara kommer bli bättre. men tror inte något kan slå timmarna i skolan, för åhhh vad det va härligt att träffa alla gyrosar igen! typ de bäst på hela dagen! och när i fick se schemat, hallelujah! kommer ju bli typ bästa året ever!

jaja, nu ska jag dra på mig fin skjortan och göra mig redo för en fin kväll!
tack och bock för alla gratulationer idag också, puss på er alla!

sista dagen som 17åring, och sista dagen av sommarlovet

började bli sjukis igårkväll, så gick och la mig ganska tidigt så jag ändå inte skulle behöva sova bort hela dagen idag.. faaast, när man ligger där med katten på armen och täcket så där lagom varmt ni vet så är det ganska svårt att slita sig från sängen. men skitsamma, man har bara sommarlov en gång om året, och eftersom det en ganska lång tid framöver är skola i veckorna och jobb om helgerna så känns det som sovmornar är ganska långt borta..
hursomhelst, har spenderat dagen med att klippa gräset och kolla på ogifta par. och nu är klockan snart sju så jag ska hoppa in i duschen sista gången som 17åring sen slänga mig i sängen och kolla ifatt alla musikprogram jag missat de senaste dagaran. och imorn fyller jag vuxen, grattis amanda! tack.
back to school imorn också, buhuu vill jobba istället.. menmen, ska bli galet kul att träffa alla igen och åh vad jag ska krama om alla små kameror! min klippa-film abstinens ska äntligen bli botad(?) nu inom kort, i like!

what can we do with this situation?

regnat och varit grått hela jävla dagen. perfekt ut-och-springa-och-tänka-på-massa-skit-väder! så blev en tur ut till Mjöhult där det blev lite styrketräning sen film och chill i bastun :) helt okej fredagskväll! :D
nu ska jag sussa, jobb imorn!

i just miss you... that's all

and now you're gone it's like an echo in my head
and I remember every word you said


it's a cold thing you never know all the ways I tried
it's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

but you never were, and you never will be mine.



Gröna Lund

chillade runt på grönan igår med jobbet, skönt att andas lite stockholmsluft och gött att komma iväg några timmar (y)

för kärleken

Precis sett denhär filmen med säkert en av sveriges bästa och mest framgångsrika kvinnliga skådis (och snyyyyygga!!)
grymt bra film, mörk och djup. inte sett den? SE DEN.
nu säger jag godnatt, sov gott alla.

start me up!

lata semesterdagarna är över; ner med lite energikick i magen, på med löparskorna och ägna kvällen åt massa träning. låter som en perfekt kväll!

skitstövel !


blev några timmar på alv idag, härligthärligt!

something to die for

lite bilder från helgen!

back in your head

att sova i sin egna säng efter några nätter på vandrarhem och den slitna bäddsoffan i huskvarna var inte helt fel! såå, varför gå upp för? magen får kurra ett tag till medans jag och lite musik får morgonen att rulla vidare!

(ikväll=bilder från helgen, kom visst hem senare än vad jag trodde igår efter matchen)
för att fylla ut med nån slags bild så varför inte en på mig och min lilla vän som jag saknar så dant? pusss pårej ;*

jag önskar att jag aldrig hade träffat dig där

det går över
det går över
det går över
fan heller, det går aldrig över.

allt är lite upp och ner

några riktigt fina dagar i göteborg och en riktigt rolig och härlig kväll i huskvarna, så har senaste dagarna sett ut. shoppat loss, skrattat och skrikit som tusan på Liseberg, känt hur bra livet är med fina vänner och lite cider vid vattnet och sist men inte minst alldeles för mycket chips och godis när man fotrfarande är mätt efter tacosen. (y)

Tillbaka i vimmerby igen och allt är väl sig likt, ska packa upp allt och sen bege mig ut till Gullringen för fotbollsmatch ;o får se om jag övelever eller ej!
hade som vanligt ingen kamera med mig, men Lelle hade så har ni tur så läggs det upp lite bilder här och på fejjan framåt kvällen.

i want to get it all back

regnet öser ner och jag är ledig, perfekt! slipper jag för en gångs skull känna mig tvingad att ligga ute i solen och pressa eftersom jag hunnit samla på mig en ganska rejäl bonnbränna efter en sommar med piké t-shirt och shorts.. och mina fötter.. kan nästan tro att jag har vita strumpor på mig när jag går barfota ;)

såå, vad gör man när man inte måste ligga ute i solen? jo man går först upp och gör frukost till Lelle, skickar iväg henne på träning och är ooootroligt glad över att man själv slipper springa runt på en blöt plan och jaga en boll i två timmar! och nu ligger jag nerbäddad i sängen igen, min tanke var att jag och Jamas skulle kolla film, men han valde regnet framför mig, SNÄLLT? :( så skippar filmen, chillar ett tag sen städa och börja packa inför Göteborg innan det är dags att springa ut till Lelle för en eftermiddag/kväll fylld med träning :)

something to die for

"Och då kommer känslan
den smygande känslan
den enda jag inte rår på
Då stänger jag själen
klämmer ihjäl den
hittar en himmelsk drog
"



worky worky

sommaren börjar gå mot sitt slut - även dagarna nere i parken (sorgligt men sant). har haft en riktigt fin sommar och önskar jag kunde spola tillbaka tiden till mitten av maj så man liksom fick uppleva allt igen!
Matilda plockar skräp så gott i Katthult
Körde sopor en blåsig dag, tappade såklart en påse med plast precis vid grusparkeringen.. så fick springa runt och jaga plast ett ganska bra tag,haha!
Midsommar :)
plocka skräp i pippis söderhav!
uuuuunder nya Mattisborgen med Gnagarn!
Cadde & Nicke-David med morgonens fynd efter en skräprunda!
UNDERBART!

just nu sitter jag på toalettstolen med en såndär söt mössa på mig, Lelle ska färga mitt hår efter en liten fight på ica.... stod och skrek på varandra om vilken färg jag skulle ha, sen började vi garva och kom överens om en färgjävel.. (hatar att färga håret)  sen äre nog nästan läggdags, jobb imorn igen!

destroy everything you touch

helt fantastisk kväll igår innehållande fotboll och sen en jäkligt rolig grillfest med parkavdelningen! kom hem aningen försent, så tror minsann att det är läggdags ganska snart ikväll!
ganska tomt i huvudet på mig så det blir nog inte mycket mer än såhär. nu ska jag köra lite styrka innan jag ska drunkna i duschen :>
Taggar Göteborgresan med Alli, Lelle och Maja nästa vecka också, ska bli riktigt gött! :)
(bild:jag och Erik 09, hamnen)

om du är positiv som fan, då går allting bra

med världens bästa jobb, finaste vännerna och så himla mycket bra att se fram emot så måste jag säga att: fan vad livet är fint!

just go with it

Att somna några minuter till kent ute i solen var precis vad jag behövde efter en natt med endast 3 timmars sömn när man ska upp och börja jobba vid sju.. så nu är jag pigg oh gla' igen, ska byta om och lite sen dra upp till Vimarskolan och göra allt för att "park" ska ta hem årets "Astrild Lindgrens Världs Mästerskap" i fotboll! håll tummarna? :)

RSS 2.0