2011

okej, dags för den årliga sammanfattingen av det gångna året. shit vad fort det gott, eller hur? jag bläddrar tillbaka några blad i min lilla anteckningsbok i hjärnan och tänker på allt som hänt, många ledsna miner, men oj så mycket glädje och skratt. nu kör vi!

# Januari; 

Januari var grått, nästintill svart. jag saknade Stockholm efter att ha spenderat hela hösten där, var trött på skolan men försökte undvika att drunka min enorma flod av plugg. En lördag fick jag ett samtal som sa att jag skulle ägna ännu en sommar på ALV, då började jag äntligen se något slags ljus, haha. 

Jag hade några nyårslöften förra året, det ena var att börja kolla på Gossip Girl, det lyckades jag riktigt bra med, om jag inte minns fel så hade jag under bara januari månad lyckats hinna se alla tre ½ säsongen som då var ute, score!




# Februari;

Februari blev bättre, jag och min käre vän Nina spenderade en vecka i Stockholm, och efter det tog jag planet över till Oslo för att hänga lite med syrran och hennes tjej.
Här började även förbannelsen för min plånbok... som många av er vet så har jag varit en hejare på att tappa bort den detta år, här skedde det för första gången. jag lämnade Oslo utan plånbok, med en bussbiljett som bara tog mig till Jönköping, OCH, jag hade ingen mat eller några matpengar. Som tur var har jag ju typ världens bästa farbror som hämtar mig i Jönköping och sedan bjuder mig på käk, har nog aldrig varit så gått med en Ikea-köttbulle-tallrik som då :')

Linn och Jennie @ crispy-duck stället
Det var ett snöigt februari också, eller, en snöig vinter överhuvudtaget. #våranbaksida

# Mars;

Jag minns inget specifikt ifrån mars, skolan började rulla på lite lättare, helgerna bestod av party och livet var liksom lite sådär lagom bra ni vet.

Självaste Jocke Berg fyllde såklart år, det firades med en sista-minuten-tallrik-med-ljus-och-godis-bakelse? haha, fin kväll i Gamleby var det iallafall med tre av mina bästa vänner (tyckeromerväldigtmycket)

# April;

Snön började försvinna och minns jag inte fel spenderade jag en jobbvecka nere i parken i shorts? så pass varmt redan då alltså, fint!
Även April fylldes med fina dagar i skolan och roliga fester. och så den där jävla torsdagen, den där torsdagen som bestod av en sömnlös natt då jag vakade över min sjuka katt som låg och skrek på mitt golv. åkte till veterinären så fort de hade öppnat och med en spruta in i benet dog Ouzo i min famn, usch vad det blev tomt, och usch vad jag saknar dig. 


# Maj;

Maj... vilken jävla månad! som året innan så började jag månaden med Popadelica i sällskap med Pontus och Jon. fin dag huskvarna helt enkelt. Dagen efter blev det tidig uppgång och en snabb hemfärd för att vara på intoruktionsdag på ALV, kul att träffa alla igen och inte visste jag då att det gänget skulle göra min sommar till en av de bästa någonsin.

Jon och jag. Foto: Pontus Lindqvist

Blev ytterligare någon fin dag i Huskvarna denna månad, en hel del jobb och bästa avslutningen på våren och bästa starten på sommaren: Siestafestivalen med skolan!

Siiiiiiesta! (Angelicas bilder)
Ps. Angelica, du är fin, tack för att du finns.

får ju inte glömma Unplugged! roliga veckor med mycket jobb, fint minne!

# Juni;

Några veckor kvar av skolan sen väntade två månaders jobb. jag var ganska förvirrad och mådde nog ganska kasst vid den här tiden, men varför slösa bort tid på att må dåligt? hade ju typ världens bästa sommar framför mig!

Lite häng med fina klasskompisar, Dodgebollsturnering med skolan och sen slutligen skolavslutning!
och titta där vilken söt tjej i rosa klänning! du är bäst, du vet det va? ;*

Sen var jobbsäsongen igång, hade en dags sommarlov innan jag gick på mitt schema, så härligt!
det var snart midsommar, jag jobbade på dagen och åt sedan lite gott käk med Matilda, Gabbi och Elin, otippat gäng men kul hade vi (:

Midsommar
# Juli;

Vi rullade sakta men säkert in i Juli, mina dagar bestod av jobb, träning och häng med Lelle, vilken sommar vi hade din lille skit! bästa och läskigaste minnet är såklart när vi tog bilen ut till skogen för att fota, det hela slutade med att blev jagade av någon äcklig gubbe, vi hade panik, ingen hade körkort och ska jag vara ärlig så kändes det lite som en nära-döden upplevelse! haha :)


det var snart dags för festival igen, jag var inte så värst taggad men tänkte att det kan ju bli kul att träffa alla gyrosar och lyssna på bra musik! hmmm... det var ju trevligt och så, tills jag träffade Julia. då blev det inte lika lugnt längre och fler och fler minnesluckor bildades, haha. det är något med dig, mig och alkohol, vi har så otroligt kul ihop! Kan helt klart säga att de tre Hultsfreds-dagarna var nog de roligaste på hela året!

ett stort ♥ till er alla som gjorde festivalen så grrrrym!

resten av månaden bestod av guess what? JOBB! det var liksom "jag och småhusen", "jag, Kalle, maskinen och sopporna" eller "jag och elbilen" (y)

haha! underbart :)

# Augusti;

Augusti var fint och bra på alla sätt och vis. lagom mycket jobb, fin resa till göteborg med Lelle, skolstart och födelsedag!


Göteborg/Huskvarna med Lelle!


Grillfest med mina älver!

# September;

September började jag med en helg i stocholm, tjejmilen med Kicki och Emma.



Det var även paddling med skolan, grymt kul!



Helgerna spenderades på jobbet, förutom en vecka som spenderades nere i Turkiet med några av sommarens arbetskamrater, Max, Kalle, Sara, Freja och Ebbesson!



September var nog den bästa månaden på hela året, jobb, fest, utomlandsresa och mitt cashflow var på topp!

# Oktober;

jag började ta körkort, högen med plugg började växa och livet började kännas lite halvgrått igen, tura att Oktober hade sina ljuspunkter den med, en tripp till Oslo, några fina dagar i skolan och en och annan konsert gjorde nog att jag överlevde. (y)

Mina fina mongon till klasskompisar och en bild på min vägni och jag!

# November;

november... P L U G G. höll återigen på att drunka i allt plugg, det var en seg månad och jag ville bara ha December och jul så att året snart var över. Jag överlevde i allafall och tillslut var det ju faktiskt December.
PS. FICK KÖRKORT, goare känsla än när det står "godkänt" på teoriprovet får man leta efter!

# December;

Så fort man kommer in i December så går allt så fort, några veckor i skolan och sen vips var det jullov.
Hade några få underbara veckor i skolan innehållande Lucia-firande, New York stipendium och andra mysigheter.

image description

Och ja.. sen var det jullov, syrran kom hem och den gånga julveckan har varit bra! nu är den snart över, imorn är det nyårsafton och sen är det återigen ett nytt år. Jag ska umgås med tre gamla vänner, eller, dom är inte gamla egentligen, men vi har känt varandra länge,haha: Nellie, Karin och Alicia. det blir tre rätters och andra festligheter, fint!

jahopp, Gott nytt år med er, hoppas ni haft ett bra år och att ni får en bra nyårsafton. 

Jag tror 2012 kommer bli det bästa året någonsin, faktiskt. New York, studenten, jobb, frihet och bli vuxen. LÄNGTAR!


// A



christmas is over

allt julfirande är nu över och syrran har åkt hem till Oslo - allt är som vanligt igen alltså. Haft en helt okej jul, fina julklappar och en kanonbra juldag!

Mellandagsrea-veckan har bjudit på en tripp till Linköping med min fina, en och annan filmkväll och några riktigt härliga sovmornar. Nu sitter jag i myskläder, ska snart käka några ägg sen invänta Maja och Kicki så vi kan åka ut till Matilda för ännu en filkväll:)

hoppas ni haft en fin jul och att ni börjar bli taggade för nyår. imorn eller lördag förmiddag kommer den årliga sammanfattningen från det gångna året :]

stay gone

julafton är över, nu väntar juldagen och dess festligheter! fuuuuunny!

god jävla jul 2

kollar gossip girl, väntar på svensson svensson... tralala :)

god jävla jul

har inte ord för hur mycket jag hatar allt just nu, åt helvete med allt.

derby-dag!

hallååå där! taggade inför kvällens derby ellllller?

har spenderat dagen på bästa sätt - NHL turnering med syrran, syrrans bror och morbror. eftersom jag var nybörjare på NHL kan jag inte påstå att det gick så bra för mig och Djurgården... men saksamma, man kan ju inte va grym på allt :]
drog en sväng på stan med, inhandlade de sista julklapparna, skönt att ha det gjort! nu är det soffhäng som står på schemat resten av kvällen, med iphonen i högsta hugg för att självklart hålla koll på resultatet i matchen, åhååå så taggad jag är! :D
jahopp, dax att förflytta sig från sängen till soffan då (älskar lov). Ha de fint, hörs senare!

awkward...

ni vet den där pinsamheten som uppstår när man möter läraren som man några dagar tidigare skickade fyllevideos till? nehe, ni känner inte igen den känslan? förståligt, eftersom det, förhoppningsvis iallafall, inte är särskilt vanligt.
Jag ville dö, haha, jävla tequila.
ooooch, vart är Julia och Bäx? dom borde också få känna på dehär!! :(

på drift?


ge mig en vinterdrog, ge mig allt du har.

kent, du & jag, döden.
helt klart enligt mig den allra bästa kentskivan, svårt att tänka mig att så mycket känslor som den skivan rymmer får plats på en sån där tunn liten metallskiva, men det får det och åh vad jag ääääälskar den. och dom.
har spenderat min dag med en snabbsväng till västervik med Hanni, sen hem för att plugga, inse att datrn håller på och död, få panik för att man glömde laddaren i skolan... börja fjeska för mamma så att jag tillslut kan få ta bilen ut till Alli, "plugga" ett tag och sen kolla Harry Potter och käka chirre! helt okej dag! imorn blir snäppet bättre, några timmar i skolan och sen möta upp världens finaste (Kicki såklart), dra och simma ett tag innan vi rullar hemåt för myskväll här hemma! love it!
nix, dax att sova, vi hörs.
föresten, MÅSTE BARA FÅ UR MIG LITE AGGRITIONER... JAG HAAAAATAR NYA JÄVLA DESIGNEN PÅ FEJJAN:@ dö!

please don't be in love with enyone else.

It's time to let go of everything we used to know.

det är söndag och jag ligger nerbäddad i sängen, lyssnar på WakeyWakey, har tänt några ljus och börjar få ångest för att jag egentligen borde plugga...
hursomhelst, veckan som gått har varit underbar. fick i torsdags veta att jag och Bäx är de två elever som kommer få åka till New York i mitten av mars för att ha praktik i några veckor, har nog aldrig blivit gladare och daaaaamn vad jag längtar!!
Vi firade det hela i fredags, jag, Bäx och Julia. Det var troligtvis en av de roligaste kvällarna på länge, för minns inte så mycket, och det är ju ett bra tecken? men vilken tur att man kan filma med sin telefon, för det är vad jag ägnat resten av helgen åt, DÖ AV GARV åt alla filmer som blev inspelade i fredags, haha, börjar garva bara jag tänker på dom! men okej, det är väl inte det enda jag gjort resten av helgen, igår spenderade jag dagen i linköping med mina päron, någonstans där hände det något, vet inte vad men har i alla fall varit på kasst humör sen dess. Rensade tankarna med en bilfärd till Hultsfred idag, 1,5 timme i gymmet och några kilometers simning gjorde susen, just då i alla fall. aja, antar att man bara får såna där "livet suger" dagar ibland.

nu ska jag fortsätta ha ångest för att jag inte pluggar. ha de fint alla, och god jul ifall vi inte hörs innan!


klädde ut oss till musiker i torsdags också och åkte runt till några lärare och lussade, här har ni självaste Tomas Di Leva och Plura, haha! :)

hm, okej, hade tänkt mig en galen stor bildbomd här, men tycks visst inte tagit så mycket bilder senaste veckorna.

music.

I don't feel it anymore.

bloggtorka

orkar inte riktigt blogga längre, hinner inte riktigt. så, ar sagt det förr och lär säga det igen; tar en paus tills jag blir sugen igen, ger er en bildbomb då och då, men thats it.
nu ska jag ha en gryyyyym partykväll, nykter! :)

HALLOJ!

här har det inte hänt något på några dagar, hoppas ni överlevt. hade en fin helg i stockholm innehållande lite fest och mmassssaa shopping! nu är jag tillbaka till verkligheten, alltså; pluggar hela dagarna. snart är det jullov, syrran kommer hem och nånting säger mig att den här julen kommer bli en av de bästa på väldigt länge, kan knappt vänta.
nu ska jag ha en, förlåt men ganska tråkig lektion, efter blir det lite hemligheter, och sen!! så jävlar, då ska jag och mitt djurgården krossa Gerda och hennes Arsenal på Fifa '12!! YEYYY!

RSS 2.0