You dont see me like I wish you would



jag ser lite sne ut, men det mesta känns snett just nu, så det passar ju lite.

nu ska jag snart se nån fin film, eller bara sova, sova länge.

p e a c e


M


Ligger just nu i matildas sägní och väntar på att maten ska bli klar. Dagen har varit helt ok. Började med att vi skulle spela in en musikvideo, tog dock lite längre tid än väntat- det va lite småtrögt att få igång alla. haha, men tillslut gick det, fast feågan är om de 19 minuter som vi spelade in var något bra material? höhö

Sen va de Gresse-lektion. Den gick fort och då blev de en sväng i gymmet, skönt men mådde illa så inte lika kul som det brukar vara.. Sen blev de att åka med Gresse hem, och en kvart senare satt jag i bilen påväg hit. (y)

jao, inte så himla intressant? :P menmen :]


gammal goding :]

hoppsan


haha, hur jag lyckades få texten sådär konstig har jag ingen aning om x)

Livin’ La Vida Loca


Dagarna går fort nu, och det mesta känns bra. Fått igång träningen riktigt ordentligt igen också, och det känns gryyymt bra. Skolan går bra, börjar komma ifatt en del nu. så jao, det mesta känns alltså bra. Känner mig ganska positiv även om denna dag inte har varit den bästa på länge, men så äre ju ibland. 

Som alla andra så längtar jag ihjäl mig till våren och sommaren. Inte bara för att vädret utan allting som kommer hända. alla kentkonserter och alla festivaler oh allt. mmmums.

jaja. nu ska jag köra lite plugg, sen snacka loss med matilda och sen sova. Imorn är det fredag, fina fredag. endast roliga lektioner, efter skolan blir det en sväng i gymmet, sen hem och ganska direkt vidare ut till Tildusen ((: i love it  


Noomi Rapace



waaah. bara måste ju säga att hon kaaan va en av de snyggaste jag vet.

Lies beyond


Dagen har varit.. skön. Slutade ca halv tolv, blev då käk på skolan oh sen upp till gymmet. Gymmade i 1,5 timma oh sen in i simhallen. Det va jävligt skönt, känner dock redan nu vilken dum träningsvärk jag kommer ha imorn,haha. Tog sen 18.03 tåget hem. Nu vill jag inte göra något annat än att sova. Men neeeej, måste göra ännu mer matteläxa, fast tror faktiskt jag skiter i den. Tv ett tag oh sen somnar jag nog som en stock. (y)

nepp. nu ska jag skörda lite.

skola




dampbild från igår.
idag är jag trött och längtar tills vi slutar då det blir masssa träning. (y)


18.45


Är nu hemma efter en dag ute i södra vi fylld med fotbollsgluttande med gabbi. Lite små segt eftersom det va så långa pauser mellan matcherna, men vad gör man? man hittar något att roa sig med. (y)

Förövrigt har dagen varit ganska ok. Gjorde matteläxan på förmiddagen när min vän mattesnillet va här, väääldigt skönt att ha den klar.

Men nu ska jag ta en durkis oh sen måla, kolla tv oh packa massa skit tills imorn då det är skola igen.

obbbbs. det är snart bara en månad kvar till kent. jag ser fram emot dom kommande månaderna som kommer va fyllda av just det, kent. raaawr

just nu..


Är jag med matilda min vän oh vi ska snart göre tacos oh käka tills vi dör.



Autopilot take my memories




dagens planer


Ser ut ungefär såhär.

ska snart försöka ta mig ur min varma säng och lämna min snygga katt, lär bli svårt. Sen blire frulle oh göra mig iordning för att efter det hänga med pappa oh åka skidor nånstans. troligtvis ingatorp.. Kan nog bli kanonkul (y) Oh sen när jag kommer hem så är Matilda här :D :D


gamle


by

Jahopp. Va som sagt i Gamleby i onsdags, så här kommer några bilder!


haha. jag ser hemsk ut. men de bjuder jag på (y)


Vi drog oh träna ett tag, Jag, Matilda, Olivia, Moa och Amanda. Efter det var det solning som gällde (y)


sola.


såhär glad är jag när man tillringat en kväll med tildusen.  ((: hah


jao, torsdagmorgonen va inte den bästa.. menmen. (:

p3 guld 2010



yeahh


peoples


haha, fail bild. jag ser ut som en gris så för erat bästa målade jag över mitt ansikte.


teddybears


Staygold feat Damien Adore, Spank Rock och Robyn - Backseat

Blev typ gladaste när snyggaste robyn klev upp på scenen. rawr.


Jao, där var lite bilder. (:

i dont care that i feel worse than before


Hm.. min morgon.

gick upp vid kvart i fem, för att ta bussen från gamleby till vvik vid 5.54. Den missade jag, jag kom oh gick på stationen mot den oh så bara åkte den.. jag blev arg, gick in till nån annan buss oh fråga om vvik busen kunde stanna oh vänta lite så jag kunde springa ifatt den eftersom den inte va als långt borta. men neeeej. det gick absolut inte. Fick iaf ta halv 7 bussen in till västervik, oh där sitta oh vänta i en timma oh 20 min på att 8.20 bussen skulle åka oh ta mig till vimmerby... så nu sitter jag i vimmerby oh väntar på att tåget mot hfred ska komma.. skulle väl kunna sammanfatta det hela såhär: jävla pissdag.

men hur som helst. Igår var en fin kväll, träning, solning oh lite Greys. Bilder kommer ikväll. hihi

p3 guld


Kom hem ca tre igår från götet. Det va en underbar kväll fylld med massa musik oh shit. Orkar inte skriva nått långt och invecklat inlägg just nu. utan jag väntar med det tills jag fått bilder oh sånt.
Idag blir det naturkunskap i vvik för sista gången, efter det drar jag till gamleby ( :D ) ska bli väldigt kul att träffa alla där. Dock måste jag g¨å upp ca halv fem för att hinna med bussen som tar mig till skolan i tid.. menmen, de är morgondagens beshymer. Nu ska jag duscha för jag luktar iiinte gott, haha. sen ska jag käka frulle läänge (:

ha en fin dag allesammans.

p3 guld oh peppen börjar krypa fram


Hm, okej. Imorn vid den här tiden sitter vi oh kollar på prguldgalan efter att ha kollat på genrepet, intervjuat artister, hälsat folk välkomna osvosv... Det ska bli så himla roooligt.

Nu ska jag prova kläder oh fixa lite grejs innan idrottsgalan börjar. Är dock väldigt rädd över att jag kommer äta upp min godispåse då som jag ska ha imorn... inte ok.


bilder från igår








öronproppar i munnen <3



yess. där va dom. Måste väl nämna att det är Elin som är fotografen (:

170110


godmorgon. vaknade för ca en timma sen av den där förbannade väckarklocka som inte är min vän. sen dess har jag hunnit farma lite. gillart(y)
som sagt så ska detta bli en lugn oh skön dag. antar att jag snart drar mig neråt köket för en frulle, oh sen städa oh så sen måååla. (y)


veckan som gått, veckan som kommer.


Veckan har varit lång men väldigt skön. Innehållit väldigt mycket träning, nästan för mycket (?). Men som sagt, den har varit grymt skön. Har hunnit med en del plugg också oh även det känns skönt. Idag är det lördag oh jag blev väckt halv åtta av väckarklockan, ska det va så?? fick hur som helst ta mig ur min varma säng oh en och en halv timma senare befinna mig på valhall för att jobba på stödgalan från 9 till 19. En dag full av väntan på att åka hem känns det som.. menmen, ska inte klaga, det har ju faktiskt varit helt ok kul (:'
Nu är jag iaf heeelt slut. ska försöka somna snart oh gå upp ganska skapligt imorn så jag inte förstör min dygnsrytm helt oh hållet nu ju. Sen blire bara att ta det lugnt, städa lite :( oh typ.. måla? för det har jag inte gjort på ett tag nu.

Oh jag skojjar inte när jag säger att jag skulle kunna göra vad som för att spola fram tiden till tisdag. känns som det kommer bli en så himla fin och bra dag på p3 guld. gahhhh va jag längtar!

hepp, detta blev ännu ett trist inlägg som typ noll stycken orkar läsa. haha men skitsamma, skönt att skriva av sig.
nu ska jag sova. Godnatt





d u ä r d e t b ä s t a j a g v e t, min vän. höhö

just nu vill jag ha..


S O M M A R

Fast trots denna förbannade kyla är det nått jag vill ha ännu mer, oh det är 27 februari. kent.


<3


oh så sommaren, alla festivaler, all tid i stugan.. vattenskidor och bara slippa klä på sig 18 tröjor så fort man ska hämta posten...


waaaaah. allt detta vill jag ha. bruna ben, en godispåse oh full fräs med båten troligtvis påväg hem från vvik.

och så vill återigen ha en helg med matilda och trixi. ♥

trött som jag vet inte vad.


fy faasen vad trött jag är. tillomed tröttare än igår. Vi åkte skidor igår på idrotten, fy faasen va kul det va. längtar redan tills vi ska görat nästa gång (: efter det drog jag hem oh nästan somna direkt känns de som.. snacka med Ron ett tag, oh vid tio la jag på med tilda oh så somnade jag på dirren. så himla skönt!

Idag hare varit ganska lugnt, planerade en musikvideo till the killers låt, mr brightside. Det kan nog bli kul när vi börjar filma de osv :) Efter skolan blev de gymmet med Gabbi i lite mer än en timma, sen kom Gerda upp oh då tog vi en sväng i simhallen. najjjs (Y) såjagär jävligt trött ikväll med, får bli lite popcorn oh skavlan sen sängen. För imorn äre kommando hultsfred som gäller!

Nu ska jag ringa Alli.
ha de


Känner hur dålig jag börjar bli på att lägga upp bilder, men det jag väl se till att ändra på (:

I miss u..


Idag har inte alls varit så bra som jag trodde. Känns helt plötsligt som att de kommande veckorna bara kommer bli gråa oh tråkiga. Usch, vart tog den glada känslan vägen?

Imorn ska vi åka skidor med klassen.... hm, kommer det bli pinsamt? ehh, JA. Menmen, får väl hålla tummarna på att jag inte ramlar alltför mycket så ska det väl kanske kunna gå bra.

Nu ska jag plugga i ca en timma till, sen blire fotbollsträning. kan bli skönt att lägga tankarna på lite annat. Oh så är jag väldigt One tree hill-ig... så dumt.




long cold winter..


Börjar bli väldigt trött på detta väder. Skulle kunna ge vad som helst för en vecka i solen asså.. ahhh blir galen.

Har iaf just nu lektion, sak göra en uppsats om en regissör, jag valde James Cameron. ( han som regisserat b.la. Titanic, Terminator, Avatar... osv. ) Det går helt ok. Är bara så himla trött så känns inte som jag orkar göra något.. menmen. Alli och Gabbi är sjuka idag med :( Och Emily kommer senare.. inte okej!

nej nu ska jag läsa om Cameron.

tjo

When you´re gone..


Idag har varit en jävligt fin dag. Har verkligen mått super oh livet har känts så lätt. Oh det känns som om några veckor framåt kommer vara så. Oh när dom veckorna är slut, så börjar kent turne. oh fy fasen va jag är pepp oh ahhh. sån jädra längtan som ibland kryper fram alldeles för mycket så det hela kan sluta med att jag sitter oh gråter. Låter töntigt och konstigt. Men det bryr jag mig inte ett skvatt om, för inget är bättre än att bara stå där, stå där oh se dom. höra jockes röst flyga in i öronen oh typ.. känna sig hög? i ca två timmar. för efteråt är det inte mycket man kommer ihåg..
Oj, nej nog prat om dom.

Imorn blire skolan - gymma - simma - hem - plugga - soooova. underbart

Skolaaaa


Sitter just nu oh har sista lektionen. den är ju dock tre timmar lång så det är väl inget att hurra över direkt, haha. Efter skolan blire som sagt att dra oh träna med Gabbi ett tag, sen hem till Gerda oh Isabelle oh kolla in deras bebisar :)) (kattungar) höhö.
Ikväll blire lite plugg, rensa ut garderoben, fixa Annas blogg oh bare chillidilla. höhö. puss på de!

Nu ska jag fortsätta skriva engelskaarbete om Australiens historia..

110110


höhö shit va konstigt de blir nu när man ska skriva datumet.. jaja, hur som helst ^^

Sitter just nu hemma hos lelle, har provat lite kläder till p3 guld som är nästa tisdag ( jag är peppppp!!! ) Det får iaf bli ett par svarta jeans, en skjorta oh en fluga. höhö. kaanske hängslen med, men det lutar nog åt att det inte blir det.
Snart vi bege oss in mot staden för att träna i typ 1 & en halv timma. jag kommer återigen total dö. haha , men det är antagligen den sista träningen för mig (y)
Sen hem, hjälpa bästa Anna med sin blogg oh sen soooooova :]]]
Imorn börjar jag på gyro igen. längtaar. Efter skolan blire nog lite häng med Gääbbi. antagligen träna. kan bli gött (y)

naj nu ska jag dra. ha de gött!

00.04


Blää om mindre än sex timmar ringer den där dumma väckarklockan.. känner på mig att jag inte kommer kunna somna än på länge, aaalltså kommerjag va helt död imorn. illa!
Menmen, godnatt.



kortis



jao, ett lite random inlägg på mitt korta hår. Såhär såg jag ut för ca ett år sedan... omg.
(klicka för att bli större...)




jao. så kan der gå när man kollar igenom gamla datorns bilder (y)

and I miss you more whenever I think about you...


Söndag, fina söndag! vakna runt tio, efter att panikslaget frågat matilda: VAD ÄR KLOCKAN? haha, de va ganska kul. Oh när jag tänker efter känns det nästan inte som jag lämnade sängen förrän mamma kom oh hämta mig vid halv fem. Men har ju faktiskt fått en del gjort vid den här burken.. har bara typ två frågor kvar på tentan, men hade tänkt att Emily oh jag fixar den imorn. Oh så har jag sparat massa grejs¨på datorn så jag kan göra några arbeten idag/imorn. Ïmorn måste jag ju nämligen ta 6.55 bussen till västervik :( är i vkolan lite efter åtta men börjar inte förrän halv elva :( så OVÄRT. menmen, med nån film oh lite plugg går nog timmarna ganska fort. Mina saknade tjockisar kommer ju så småningom också (y)
Oh sen äre tiiiiisdag:D = endast en vecka kvar till p3 guld oh så börjar vi på gyro då med. längtar fan, haha läskig känsla.. att längta till skolan. hihi.
Hur som helst. När jag kom hem stod det en halv pizza oh väntade på mig, då blev jag glaaad. sen drog jag oh sola ett tag, välbehövligt oh så grymt skönt! Oh sen hem oh ta långducsh, alltså raka benen, "borsta"(?) kroppen oh allt sånt där som får mig att tänka tillbaka till Turkiet. åh fasen va jag längtar dit nu då:O höhö. aja, nu ska jag måla ett tag oh sen äre ostbollar oh En annan del av köping (y) ( har aldrig sett de men alla säger ju att de är dökul, så värt att ge de en chans kanske?) :]

nej nu har jag skrive alldeles för mycke, haha.


hahah, jag garvar ihjäl.



dagens jö


haha. sitter här oh kollar runt på ingenting. så då insåg jag...


Att åsnan är med all säkerhet den roligaste tecknade figuren som finns. hahah.


Micke P kaaan va en av sveriges snyggaste. efter jocke berg SÅKLART.

En låt som jag haft på hjärnan hela dagen som jag nyss hittade:


yeaaaaah

hm.. fläääsk


Matilda tränar oh jag ligger i sängen oh käkar godis. haha.

@ matilda


Sitter just nu og trängs med matilda på en liten stol. mysigt..

Dagen har varit.. kort? men ganska skön (: Adam oh Agnes va här ett tag, sen sov matilda i 70 år. sen va de tacoooos. oh sen.. jao. sen satte vi oss här.
vääldigt ointressant (=

nu ska vi göra nått lite roligare hoppas jag på. puss på er.




hahaha. hittade en sötisbild sen kolmården i somras. I <3 grisar


nån annan bild sen i somras skulle jag kunna tro :>


avslutar med någon rödfisk random bild. haha. usch!

Ja, titt så kul de kan va oh snoka igenom några av matildas bilder:D

suurfhår




haha. f u l. men surfhåret är på (y)

Just nu sitter jag här oh käkar popcorn, ostbollar oh dricker julmust. Fattie.

shaneish


w a a a a a h



life is goooood


Den här dagen har verkligen börjat toppen. Sov till halv elva, sen va de frulle, fixa mig lite oh sen ner till stan. Köpte en kudde eftersom jag inatt insåg hur skönt de va meed en extra. Kollade även lite grejer till rummet, men sjääälvklart va ju allt jag ville ha slut. menmen. Träffade även en väldigt saknad Pia plutt. åh vad glad jag blev när jag såg henne. Oh då blire ju aoutomatiskt att jag börjar sakna AL ännu mer :( men hur som helst, blev väldigt glad av att träffa henne!

Nu ska jag fixa lite med Lovisas blogg sen måla oh ha ma. ikväll kommer de masa folk hit = jag ska servera oh shit ( hahaha ) = tvinga pappa ge mig pengar för det = en glad jag. höh.

nej men vi hörs senare!
tjingeling !

•Youuuuuu´re so vain


Idag blev de alltså linköping. Väckarklockan väckte mig runt sex.. men om jag inte minns helt fel så va jag typ vaken då? har varit vaken lite då och då hela natten. DET ÄR JU SÅ JÄVLA KALLT i detta hus. usch.

Väl framme i Linköping så va klockan ca halv nio.. så vad gör man? man går in på mcdonalds oh sitter där oh glor. (y)

Blev inte mycke inhandlat idag iaf. En stickad tröja bara. Oh så kollade jag ut en klocka som jag köper på mpndag när jag är i Västervik ^^,

Hm, har inte så mycket att skriva känns det som. Är ganska pigg nu av någon dum anlednig. vill va trött ju :(
Men är väldigt glad att jag inte är som de flesta andra här som börjar skolan imorn. mohaha på er!

nej nu drar jag nog på en film eller nått annat trevligt tidsfördriv.
v i  h ö r s 

i was to tired


Den här kvällen har varit trist och öde. Inte gjort nånting, verkligen ingenting. Kollade lite på det där jobbiga programmet på ettan oh nån tjej som va soldat oh hade två prickar som skulle se ut som mustach oh så snacka dom massa om hitler. jag fann inte nått roligt i det hela.
hursomhelst. imorn drar jag upp till lkpg med gayvännerna. Känns som det kommer bli en väldigt bra dag. Vi ska vara där vid halv nio (lelles pappa ska på möte), så vi får väl roa oss med att gå runt på hemköp i några timmar? oh Netto va visst öppet också sa en fin Anna nyss. haha. Men det blir nog bra. (y)

Jag börjar verkligen gilla mitt nya rum. men det är dock inte helt klart så någon bild kommer nog inte upp på ett litet tag. mohaha.

Nej nu ska jag fortsätta göra ingenting. Men jag tror minnsann att en fin liten Elin Sigvardsson får göra mig sällskap. (y)



•Let me rest in your silence



but its geuuooood


Ligger här oh tjockar mig med en godispåse oh lite chips med en Matilda som ligger oh skriker att det är kallt oh att hon fryser med mig... hon är lite konstig :>


brunhårigt



♥ John Mayer


den enda låten som spelas just nu. ♥


11.27


jahopp... klockan är halv tolv oh jag käkar frukost. jag som skulle gå upp runt tio :((

menmen. nu ska jag sätta mig i soffan oh plugga i hundra år.

Faller, faller, faller ↓


Ligger här oh lyssnar på Lasse.. fick värsta rycket oh bara kände att jag va tvungen att lyssna på han. det händer inte allt för ofta så man får väl passa på.
blablabla. hur som helst. Fotbollen gick helt okej. va heeelt död efter uppvärmningen men när jag väl kom in i "andra flåset" så gick de ganska bra. Men nått gothia blire nog inte i sommar. orkar inte lägga ner halva min fritid åt fotbollen... menmen, Imorn ser ut som följande:

Vakna av att matilda ringer oh väcker mig.
Går upp ur sängen senast tio, lite efter kanske.
Frulle
P L U G G A , göra klart tentan, skriva klart filmanalysen helt, göra lagarna.
Måla
träffa tildusen
fota
film
sov

typ


Får vi väl se hur de blir, bara jag pluggar så är jag nöjd. hah.

Nu ska jag sova, oh jag skjuter fram de där jag sa förut.. om att en bild på den mörka jag skulle opp. de får bli imorn istället. ser ut som nån jävla chokladkalv.

godnatt
sov som sälar.

mörkkkkk


Nu har jag färgat håret oh klippt ma lite. Kommer nog ha på mig mössa några dar framåt. tills jag vant mig iaf.
Får se om en bilder slinker upp lite senare (: om ca en halvtimma ska dra oss ner mot staden för att käka pizza, sen dra hem till gabbi oh ikväll feuuuuutboll. (y)

frulle med totta


Sitter här oh käkar frulle. Lyssnar på Totta Näslund oh kollar på den dumma kråkan som tar all mat frånsmåfåglarna. höhö.
Om sissodär en halvtimma kommer Lelle & Gabbi hit. Då ska jag klippas oh bli lite mörkhårigare. Blir kanske en del plugg med (y)

OH VET NI?
ikväll ska jag göra nått jag inte gjort på... över ett halvår?
träna fotboll. är faktiskt jävligt sugen! även att jag kommer va helt död efter bara uppvärmingen.. hah.


~♥~


nemen titt så jag snittsa tet där uppe!
(haha, småländska på hög nivå!)

Dagen har varit... skön?
Sov till halv tolv, gick upp oh käka frulle oh sen upp oh lkolla gårdagens avsnitt av Olycksfågeln. Brukar inte tycka om såna där serier så värst, men den va faktikst väldigt bra! Oh att Sandor/Ida-Ida var med i den gjorde det ju inte sämre. Rawr på henne.

Sen började jag plugga!!! shit, va coolt. Gjorde lite mer än halva hemtentan om Ljud&Ljusteknik. känns skönt att ha gjort nått, gör nog klart den helt ikväll!
Oh så har jag sorterat lp skivorna som bara stått oh skräpat det senaste halvåret.. så nu åker mer än hälften ut i garaget igen,mohaha.
Och så har jag, som vanligt, målat en svärris. :>

Så lite har jag fått gjort idag. gött. Ikväll blire Åter till cold mountain med moder oh en halv påse ostbågar. yeass!

nepp. nu drar jag. men hörs senare ikväll.

M j a o o o o o

snön faller och vi med den





01.24


nu är jag hemma, nerbäddad i sängen oh en Matilda i luren. Kvällen va najjs, film, mario cart oh så är jag uppdaterad med vimmerbys senaste news. de ni!

imorn.... måste jag ta tag i allt pluggande. har ju hur mycket som helst att göra men skjuter bara upp det hela jävla tiden.. inte okej!

Men nu ska jag sova, snart iaf.





c a n t  y o u  j u s t  l e t  m e  b e ?


the heartache can wait


Nyss hemkommen från staden. Blev inte mycket, ett par hängslen och en film. Ikväll blire att träffa Nellie&Karin, även kallade Grisen&Nogger. Kommer nog bli väldigt kul, för som jag saknat er!
Men innan jag åker dit ska jag veeerkligen försöka få nått gjort på rummet. Det har nog stått stilla ett tag nu.. Ska väl måla något så inte väggarna är tomma, det är ganska läskigt att ha tomma väggar efter att ha haft affisher oh annat uppe på hela väggarna.. höh.

Igår kunde jag inte somna, igen. Somna runt tre, oh då hade jag ändå bara sovit ca 5 timmar natten innan... får hoppas det ändrar sig snart.




grå och förstörd.. hm, ganska passande för tillfället känns det som.

Dont think twice, its alright




snart säger jag gonatt.
imorn blire stan oh fixa lite grejs till rummet, sen hem och klockan halv sju äre nellies pappi som gäller (y) najs.

we used to be friends


Jag känner mig allmänt grå. Orkar inte göra nånting. Går runt som nått jävla ufo oh bara väntar på att nått ska hända. Men det händer inte så mycket.. Som upppiggning har jag satt på massa OC musik. Men inser sakta men säkert att den musiken inte gör en så glad, Mer tillbakatänksam (finns det nått ord som heter så?).

Kent är inte mina vänner idag. 


Nu ska jag ut till boxningssäcken. vill förstöra något.

just nu..



är det två små måsar som är trötta :>

waoaw


nyårslöften

sluta bita på naglarna


nyååår 09


yezzz, its nice. Tänkte göra ett ganska kort inlägg om gårdagen som va ganska great. (y)


tre små troll.

Körde våghals, rökte vattenpipa, sjöng singstar osv osv... så fick ni nått knäppt sms eller knäppa samtal från mig igår så va det inte seriöst. haha.

nej nu orkar jag inte mer. kolla matildas blogg för mer bilder, eller facebook.
(matildastridh.blogg.se)



RSS 2.0