night after night you say you move on, tomorow,tomorow.

Hemma från jobbet nu oh är duschad oh klar för att sitta här ett tag. jobbat från halv ett till nio idag så är ganska trött dock. men tiden går faktiskt snabbare än man tror.

nästa vecka ser jag framemot enormt mycket, jobb måndag tisdag. På onsdag åker jag (troligtvis) ner till min kära syster oh sssabbe i kalmar, på onsdagskvällen blire Lundell i Borgholm oh torsdag-fredag blire bara häng kalmar, lite öland kanske:) hemfärd på fredagen därifrån och på lördag morgon åker mor oh jag till göteborg för att se madonna, oh innan de ett tag på stan(: fullt upp oh de gillar vi!

hursomhelst. när man sitter oh jobbar får man viss tid åt att sitta oh tänka, haha. så jag satt oh tänkte ut en topp-tio-kent-låtar-lista-enligt-mig. Så här har ni den :)

 
1. Mannen i den vita hatten ( 16 år senare )  {solklar.
2. Socker { mmm, låt man alltid kan lyssna på oh texten är, som alla andra kent texter- klockren.
3. M { en av de finaste låtarna som finns.
4. Vi mot världen { bästa låten när man åker buss
5. Månadens erbjudande { en av de första kent låtarna jag hörde, texten är så perfekt ibland!
6. Sundance kid { jao. sundance kid. haha
7. Längtan skala 3:1 { vet inte varför men den är så fin
8. Du är ånga { bäst när man boxas
9. Blåjeans { goding som alltid funkar
10. Vintervila { nästbäst när man åker buss

okej, skulle kunna hålla på hur länge som helst. men jag antar att det inte är många av er som finner detta så intressant, haha, så jag slutar.

nu ska jag se L word eller Grey's. oh imorn är de job klockan 8... suck.

peace.


hela världen är så underbar

kanon dag med jobb, träffa Cornelia & Elin, jobb igen oh sen hem till fina kentkläder:) gillert!

haha, elin är de säkert att det inte är en vanlig tegelsten du ditter oh kollar på? ser så ut... :)  Elin är söt oh hennes telefon är gammal :)

CG oh jag oh våra förtjusande glassar jag har fin tröja, cornelia är söt som vanligt oh glass är gott:)

va hundvakt i helgen ju (:

tildas favorite

haha    

trixi är söt haha :)

tilda slåss

här skälls de för fullt

kolla svansen, haha längst i sverige :P
 

aouch

hej , hemma på lunch nu oh ville bara nämna att när man klämmer sig du vet de där skinnet mellan tummen oh fingret? där det ser ut att göra så jäävla ont att få ont? jag klämmde mig hursomhelst där förut, det blödde oh jag fick ont. haha:D

peace,

First day at work...

jahopp. sommarjobb... = gå upp tidigt :(
samlades vid ceos vid nio, halv tio  va vi uppe på vimarvallen där Robin och jag skulle tvätta soptunnor... kul. Sen tog vi högtryckstvätten så vi fick bort all mossa oh barr.. ehm varför?
Sedan skulle vi kratta/soppa bort de... det var... mindre kul. haha. sen va de lunch oh efter de fick jag sitta på en gräsklippare oh brumma runt, oh sen sluta man visst! så de har väl vare ganska okej ändå. :)
Mitt i allt klippande fick jag ett fint sms som gjorde mig glad.. haha, det stod i alla fall att det var speedway imorn. jaja, jag börjar kanske bli en speedway nörd. men de är ju faktist kul.

Förövrigt så tapetserar vi i i datarummet nu, så just nu sitter jag ute i vardagsrummet inträngd bland byråer oh andra hyll oh skåpssaker. men det är väl mysigt oh fint. haha!

föreeesten måste jag ju påpeka att radion har varit min vän idag. två kent låtar på ca en oh en halv timme, det är inte dåligt :)

kom oh köp, höhö

Matilda väckte mig alldeles för tidigt idag så jag somna om och fick sedan stressa... något jag börjar bli bra på! haha. Sedan bar det av in till gullringen för att ha loppis, det va faktiskt riktigt kul oh jag sålde världens s'msta film.
kund: hm, är den här bra?
jag: ehm.. jo den är jättebra!
SÅLD
haha, jag är grym.
tjänade ihop 200 spänn så nästa vecka blire oh beställa hem kentmerchandise. mums på dom!

Men nu ska vi bli roliga oh filma in en massa skit. har ni tur så blir vi inte tillräckligt roliga så att vi lägger ut de på youtube.haha

peace.

1

nu har jag en sån här igen, haha.

hörs!

P.S matilda hjälpte mig att göra headern.. oh så tvingade hon mig att skriva detta. tss

RSS 2.0