woooof



För bara en vecka sen var jag just nu påväg hem från turkiet... fan va långsamt den här veckan har gått :S

today is a good day

dagen började fint, ända till mamma blev på jobbigt städhumör och fick för sig att hon skulle rensa ur en garderåd som mestadels innehåller mina saker. Detta slutade ju då i att hon frågade mig heeeeeela tiden om hon fick slänga det, lägga ut det i förrådet... osv. MEn efter ett atg kom Mia och Matilda och räddade mig städningen. Vi åkte hem hit till Tilda, tog en lång promme med vovv 1 oh vovv 2. naaajs.
Vi har även sett en himlans bra film idag, My best friend's girl. Om ni inte sett den, se den!

http://www.youtube.com/watch?v=uxSsGXjDq6c

en link till, i alla fall min favvo scen från filmen. den va dum och inte ville bäddas in.. menmen. kolla den! :))

nu ska jag fortsätta att ivrigt sitta här och vänta på att kent ska sätta sig ner hos skavlan och troligtvis få mig fälla en liten tår för dom kommer nog va... så himla dom liksom. åh!

uppehåll ibland

Jag har märkt att jag inte varit så bra på att uppdatera här på ett tag, så bli inte förvånade om det dröjer en vecka eller två ibland.

Its gotta be right, right?

Nu ätnligen har jag hittat det. ett mål och något sträva efter. för att inte hamna på fel sida. Jag insåg det igår natt, att jagäääntligen hittat det. Det som får mig att välja kläder från vänstra sidan av garderoben.

Jag är konstig, men just nu väldigt lycklig.





piece.


( Grattis Alicia idag, du är bäst. jag älskar dig. )

hemma

Nu är jag hemma. Bilder kommer när dom lagts in på datorn, alltså typ ikväll eller imorn (=

Nu väntar jag på att matilda ska komma, Jamas ligger hä bredvid mig oh är alldeles för söt.

är det lagligt att gifta sig med en katt?

one more

imorn natt drar jag.

återkommer om en vecka.

ha det fint i kalla sverige.

peace

gamleby





gladare

Nu är två kent konserter beställda. inget boende dock. haha. men nu är jag gladare!

Knetis


Jahopp, idag släpps biljetterna till vårturnén. Känns ganska trist att inte kunna beställa än på ett tag eftersom vi måste fixa med boende oh sånt först... menmen. det har ju lagts till en extra konsert den 27 med så får se om ekonomin vill gå på alla tre... vore najs.

Idag börjar jag vid halv fyra. Hur jag ska ta mig till södra vi är ännu ett mysterium. men det är sånt som löser sig hoppas jag. Under dagen hoppas jag att jag kommer ta mitt förnuft i fånga och (göra ett försök) haha, nej men att plugga. Meeeen, det lär ju inte bli så.


V i h ö r s


-.-

Idag har det varit marken. Och efter många om och men så träffade Alicia och jag Nellie och Karin ca halv tolv. Gick en sväng men jag tror inte någon av oss var särskilt sugna på att gå omkring där, så vi tog en fika på Epok.
Ungefär halv två träffade vi Lelle & Gabbi som precis skulle åka hem så jag åkte med dom hem. Oh ja.. sen har det inte hänt så mycket. hjälpt pappa oh fixa lite ute, och nästan kört in i saaben. hahah.


I better not fake it

Snart åker jag ut till Alicia. Blir nog en hel del kvarteret skatan, disneyfilmer oh massa snack. Mmm!
Och imorn är det marknad. Kan nog bli himla kul, träffa en himla massa vimmerbyfolk som inte träffar allt för ofta när man går i skolan i västervik. (:

Nej nu ska jag nog dra mig, ska bara vänta på att min ko bli 100%. haha. fan alltså.. jag har fastnat i farmville..

Om jag sluter mina ögon kan jag se ditt ansikte.

Jag tror inte jag är gjord för att gå på begravningar. Mina armar är fulla med nyp sår för jag var tvungen att sitta och nypa mig hela tiden så det inte skulle komma för mycket tårar. För det är nog nästan det värsta jag vet, att gråta bland folk. Oh jag vet, jag kanske inte kände dig så jättebra. Men du var du. du kände de flesta och du lyste upp dagen när man träffade dig. Du var en sån person som inte alls förtjänade det här ödet. Jag antar att det inte är någon som gör, men skulle man göra en lista så skulle du hamna längst ner. Utan tvekan. På sånna här dagar vill jag tro på något. Att det händer något efter döden, att man inte bara ligger där. Och jag tror jag kan förstå dom som tror på gud oh sånt där. Det kanske hjälper? att tro på någon, eller på något.
Nu ska jag inte svamla mer.


Totta Näslund - Kosters Klippor 

r.i.p

imorn är det begravning.

mysteriet på greveholm, haha det roligaste som finns.

Jag har under den senaste tiden haft fulltupp med att praktisera, sköta farmville och kollat på mysteriet på greveholm. Älskar´t :D

Alla avsnitt finns på youtube, oh här har ni det första! ( assss kul )



oh sen ser ni ju vart ni ska trycka för att komma till nästa..


Okej. dagen idag.


Dagen idag började med en lagom lång sovmorgon. Och medans jag låg kvar liite längre än Matilda så lagade hon fukost: Makaroner och köttbullar. finns nästan inget godare. Oh sen, Så skulle vi bege oss in till gullringen för att leka fisk oh simma lie oh känna oss duktiga. När vi nästan var redo för att gå sa jag till Matilda: Börja välj en bikini nu för det brukar ta en jävla tid.( det tar jämt miiiiljoner minuter för hene oh bestämma vilken bikini hon ska ha) oh så svarar hon: Jag har ingen här, lite panikslaget. jag blir sur, oh vi börjar leta efter någon att ha ( mest matilda, för jag va sur ) haha, tillslut hittade hon en sötis så vi kunde börja vår 7kilometrs promenad in till gullringen. kanske något av det segaste jag gjort.haha.
sen var vi framme, vi lurades oh sa att vi va femton så vi skulle få gå in billigare. men jahopp. sen när vi skulle sola så va man tvungen oh va sexton om man skulle göra det oh då kunde vi ju inte säga att vi va det... bajs tänkte vi oh gick in i bastun ett tag. varmt oh skönt oh jag blev rödfisk :*

Sen åkte vi hem, oh efter det så vet ni ju, städat skrivbordet oh sån skit. imorn måste jag verkligen plugga lite.. oh börja skriva i den där jävla loggboken kanske det är hög tid att göra med?

aja, nu ska jag se mysteriet på greveholm. haha. det roligaste som finns. " för allting har en naturlig förklaring" haha, älska!

Haha, jadu..

Håller på att rensa ut mitt gamla skrivbord, och ja. Då hittar man ju en hel del gamla skolarbeten och annat lite små kul..


Haha, Alllldeles för många OC plancher och några fula teckningar jag målade när jag trodde jag peyton. eller aa, det trodde jag väl aldrig men.. ni kanske fattar.


Åhh vad glad jag blev när jag hittade den här. För två år sen hade jag, Maja, Micka, Carro, Bullen och Gabbi ett himla kul kalas för Nattis. När vi skulle leka "sätta knorren på grisen" så målade Gabi den här. Jag hittade dentyp förra året men trodde jag slängde den då.. men så hittade jag den idag. hihi


HAHA jag garvar ihjäl mig. Det är ju nästan tur att min webcamera är den sämsta i sverige, för ni skulle bara vilja veta hur mina tänder ser ut när man kollar närmare.. haha. oh gode gud alltså. Menmen, så kan det va!

Jao. det var det. Nu ska jag fortsätta med städandet.. inte kul. Skriver lite om denna dag senare ikväll kanske. så kolla då vettja (:

turkiet beställd. happy happy hapyyyy

17/10, alltså inte nu på lördag utan lördagen efter det- då åker jag. fan vad gött!


Hotellet. andra sidan gatan ligger värsta shoppinggatan, och fortsätterman gå ner 100 meter till så kommer man till kleopatra stranden ( bilden nedanför )


yes

jag blev så glad att jag ändra om lite. hoppas ni gillare. 6 november släpps "röd". kan knappt vänta. något annat jag inte kan vänta till är 25 februari.

nu ska jag försöka sova. Och imorn ska jag spinga ett varv av lycka.



röd



ni håller verkligen mig vid liv.

Sorry


Night after night
you say you move on
tomorrow
tomorrow

Hej. Oj, det var visst ett tag sen nu... Men jao, här kommer en snabbis om denna vecka.

-praktiserat en veckan nu, trivs faktiskt väldigt bra. Får göra lagom mycket och gamlingarna är huur sköna som helst!
-Fick idag se en död människa, för första gången. de ni! Men det var inte alls farligt eller så!
-Igår träffade jag två saknade småskitar! CG och Elin. B lev film och en 40,50 kroners godispåse. mjaooo.
- kom nyss hem från vidala, så nu sitter jag oh äter det som blev kvar sen igår. och nu ska jag se onsdagens livvakterna program.

Jao. så så är det. Nu är jag ledig två dagar. På onsdag börja jag halv 8, skulle jobbat kväll egnetligen, men vill ju inte missa Greys? haha. inte bara därför jag bytte, men lite kanske... höhö

nej nu blir ni av med mig.

ha de bra.


haha, garvar ihjäl mig.

Gårdagens idolutrösting.. så jävla pinsamt.


24 hours




Trött på allt.

Det är stunder som dessa som man bararf skulle vilja dra upp till bondebygatan och kolla l word hela dagen.

RSS 2.0