Im all messed up Im so out of line

är på bra humör idag, pluggat ifatt en massa uppgifter, har döont i halsen men botar det med bästa sätt: ignoration! nu efter några timmars film-klippning ska jag och min vän Gabriella dra upp till gymmet! värd dag! och inte nog med det, nya parkchefen på alv ringde förut så nu är jag säkrad ännu en härlig sommar i parken! 

p3-guldgalan!

Igår rullade en buss full med gyrosar mot göteborg, lisebergshallen! massa jobb och massa stress på p3-guldgalan som visades på 1an igår, hoppas alla tittade!?!? Efter att bland annat blåst och släppt upp över 200 ballonger under Veronica Maggios öppningsnummer hjälpte vi även till att vara seatfillers osv. sjukt kul! Jag får på något sätt så otroligt mycket hopp efter att ha varit på såna där galor och liknande, tankar som "shit, kämpar jag tillräckligt mycket kan jag bli lyckligt lottad och få jobba och vara på sådana evenemang och liknande jätteofta sen, när jag blir äldre." för vilken jäkla bransch det är alltså, ääääälskar den! typ kär.
kom hem lite innan fyra inatt, vilket resulterade till att jag sov till halv två idag, hehe. käkade frukost och klädde på mig sen hängde jag med mamma och pappa ner till komedianterna, vimmerbys teater. Där firades August Strindberg så fick så några pjäser, fattade typ ingenting, haha, men det var helt okej :)

ge mig nått som känns

alltså mitt hat mot månaden janurari är enorm, hatar verkligen allt. är på världens sämsta humör, hela tiden. Allt känns bara så meningslöst och jag har liksom slutat bry mig om saker och ting. kläckte ur mig under middagen förut att jag trodde att jag skulle passa bättre som en fattig afrikan eller liknande, eller att jag skulle ha fötts några decennier tidigare, man ska ju bry sig och lägga ner så himla mycket hjärta och tid i allt som rör sig nu för tiden!? jag menar egentligen, vem bryyyyyyr sig om hundra år vilken telefon som har snyggast design just nu, vem som tjänar mest eller vem som har det snyggaste och senaste klädesplagget!? hajar ni vad jag menar eller snackar jag bara gojja? ok, jag snackar gojja, förstår. jag saknar, eller nej jag saknar inte eftersom jag aldrig varit med om det, men tänk om livet typ var som i.. Rasmus på luffen? det man tänkte på då var att vara lycklig, umgås med folk man tyckte om och hitta mat så man klarade sig för dagen, klart det hade sina baksidor men åhhh så skönt att ha sissodär 1000 onödiga saker att tänka på! jag vill aldrig bli rik, ska fasen bli fiskare på helt tid, flytta till sommarstugan och bara tänka på att vara lycklig, umgås med människor jag tycker om och såklart; ha mat för dagen. SÅ JÄVLA SKÖNT ok, kände att jag var tvungen att få ur mig lite skit. nu ska jag redigera om en massa fb bilder till svart.vita för jag tycker det ser fult ut när dom är i färg, men åhhh VEM BRYR SIG EGENTLIGEN? gör nått vettigt istället amanda för helvete.

all this time

idag, idag är ingen bra dag!

Underbar morgon!

Solen skiner och har haft en sådär jättefin morgon och förmiddag med pappa! Jag vaknade imorse av att katten låg och snarkade på min mage, nerifrån hördes toner från Lundell och stundtals från pappa och hans gitarr. Åt en god frukost och sen åkte ut till djursdala, fixade en massa med min balklänning och fikade lite, på hemvägen stannade vi till både här och där och prata lite skit med släktingar och vänner. Nu har jag njutit av lite vänner-tittande, ska ner och käka tacos nu oh sen slappa resten av dagen! Ikväll är det födelsedagsmiddag för min fina Kicki med finaste vännerna, kan denna dag bli bättre? Tror fasen inte det (:


forever young

livet leker, stundtals! just nu gör det det, ägnat min eftermiddag i gymmet med Gabbi och nu sitter jag här nyduchad, mätt och ska alldeles strax kolla några avsnitt vänner, how great is that? imorn slutar vi vid elva och sen är det helg, en redig toppenhelg dessutom! :)

stay gone, stay clean

skolan har börjat, och det känns väl helt okej. kul att träffa alla igen och ska bli skönt att få ordning på dygnsrytmen, och framförallt; komma igång ordentligt med träningen igen!
men jaja, livet är som vanligt igen alltså.
image descriptionimage descriptionimage description

några bilder från lovet, en glad jag efter att äntligen varit av med alla jävla tandläkarbesök, massa vänner-tittande, gitarrmys med pappa, harry potter med mina fina och tillslut en störd Kicki, haha:) nu ska jag kolla vänner,igen. hörs!

skönaste söndagen ever?

efter en fin kväll igår innehållande tre Potter filmer och några underbara vänner (och galet mycket onyttigheter...) tog vi alla idag en rejäl sovmorgon, jag åkte sedan hem och gjorde klart mitt Historia-arbete och sen började jag kolla på Vänner... och nu, sådär fyra-fem timmar senare ligger jag fortfarande här, aningen hungrigare men såååå skönt! lov kan vara det bästa som finns! :'D


Now you're just somebody that I used to know.

aaaaahhh, snart klar med det där helvetes Kung-arbetet i historian, skön känsla. ska snart påbörja mitt Vänner-marathon och kanske svänga förbi Nellie och Alicia en sväng? får se vad som händer.
Gårdagn var hursomhelst fint, jag bjöd min Kick på middag, jag försökte lära henne tycka om Vänner.. det gick.. sådär? sen blev det en sväng ner till Hultsfred som kryllade av fulla fjortisar och dylikt, haha, vi åkte hem ganska fort alltså.
Det var ju Eldkvarn på Cirkus häromkvällen, ni missade väl inte det? för det var sååå hiiiimla braaa! fick hursomhelst någor slags återfall på herr Winnerbäck, han är ju så fin. Skickade direkt ett mess till min vän Matilda och började planera inför sommarens äventyr, kan bli spännande.

Slapp och fin morgon!

Sov till halv tolv, lagade mat till pappa (+poäng till mig där), åt frukost och nu efter lite plugg och mys med katten ska jag bege mig ut på en springrunda samt hugga ved, värd dag! :D


life is a song

jag överlevde hos tandläkaren, men ska dit snart igen.. FML.
spenderat mitt lov i Nellies soffa, kollat film, kollat gossip girl, ätit onyttigheter och umgåtts med tre av dom bästa på denna jord. Träffade Kicki en sväng idag också, en fika, ytterst lite shopping och sen intog vi soffläge ett tag! sköööönt! :)
@Nellie


djurgårdshäng med Kicki idag, hon gillar't! ;)

tandläkare....

sitter på mitt sovrumsgolv och väntar på att det ska bli imorgon, ska nämligen till tandläkaren snart... och alltså... det kan vara det värsta jag vet:| så jag tänker så att imorn är ju skiten över, så därför jag längtar jag tills imorn ;) 

aja, måste kila nu, men vi hörs. ska försöka bli bättre på att blogga detta år, får se hur det kommer gå, haha, men man kan ju alltid försöka ;)

RSS 2.0