Incredible

Igår (fredag) slutade jag 11.35. gick till matan oh åt oh så.. sen börjar jag gå ner till rese, jag var ju bombsäker på att bussen hem skulle gå 12.50... jag är där 12.14. bussjävlen hade åkt 12.10 :( haha, jag blev sur. men det fick bli oh gå på stan en timme oh invänta nästa buss.
Jag var hemma ca halv tre. hem och packa och sedan vid fyra åka till Tilda. Det var trevligt, vi lagade god mat som karl-erik tyckte var för stark. sen fixa vi iordning massa med loppisen som vi hade idag. sen var det nästan gonatt, eftersom båda va väldigt trötta efter att ha gått upp alldeles för tidigt...

Loppisen idag gick helt okej. inte många köpare men några enstaka som köpte lite mer. så det gick ihop sig tillslut. jag var hemma här typ två. satte mig här vid tre oh ja.. nu är klockan tio i sex oh jag sitter fortfarande här. så trevligt har jag det. haha!

men nu tror jag jag ska hitta på något...

vi hörs!

stopp, vänta det är kallt ute.. nanana

hejj
igår kom min kära syster hem. alltid trevligt! dock åkte hon till hultsfre idag lagom när jag väl kommit hem. men lär träffas mer på söndag(:
Idag började skolan, pirrigt? nej.. inte i bussen.. men väl framme på skolan. FY FAN. trodde hjärtat skulle dunka ut... ahah seriöst alltså.
Vi blev iaf uppropade klass efter klass och namn efter namn... Lelle och Emma lämnade mig ganska tidigt. dumt.
sen va det OP,  shit så många! jag hade räknat med att vi skulle va typ... 10? max. 32 stycken va vi.. 21 tjejer, 11 killar. oh det kan nog bli en ganska bra klass när man väl lär känna varandra oh allt (:
Vi slutade runt halv tre, jag mötte Patti utanför skolan, det var kul att träffa henne, var ju ett bra tag sen nu! vi satt oh snacka i en halvtimme ungefär för då kom Lelle oh Emma oh Emma var ju såklart godissugen så vi gick till Ö&B så hon fick sitt godis, höhö. sen runt fyra kom Stefan så då åkte vi hem (: var hema runt fem så det va ju perfekt, laga lite mat en snabbis oh sen kolla greys :D yeah!

Imorn börjar jag halv tio. antingen måste jag gå upp alldeles för tidigt oh va i vätervik ca en oh en halvtimma före vi börjar elleer så är jag där 20 över 9 och springer från rese till skolan... hm. antar att jag får sova på saken. haha.
Imorn efter skolan, (ca 12) så åker jag hem, sedan till Matilda, som jag längtat efter hela veckan för tror att helgen kommer bli så himla toppen. god mat och mys imorn, på lördag loppis i gullringen( KOOOOM) oh sen ta buss till hultsfred runt halv två oh gå på marken.
PÅ söndag ska jag spela match... hm, det kanske blir kul? se det positivt liksom! haha.

oh nuuu ska jag vänta på att matilda ska skicka att jag ska ringa henne... tråkigt ja.

men ni att vi hörs nog imorn jö!

take care.

empty

hej, gokväll.
imorn åker mamma och jag till Inga i Huskvarna. hm, det kan nog bli helt ok, lite småsegt sådär, hade räknat med att linn skulle följt med. menmen.
egentligen har jag ingen aning om vad jag ska skriva...
så vi skiter i oh skriva så mycket mer...

388 dagar ungefär

inatt hade jag int så mycket att göra. så jag började räkna, jag kom fram till 388, ungefär.(tappade bort mig några gånger) 388 dagar sen 1 augusti 2008. ni vet, kent. det fick mig att förstå att livet inte år så fort i alla fall...
nu ska jag gå upp. kanske duscha, eller städa. jag är rastlös idag. Och på torsdag börjar skolan... ny stad. jag är inte så nervös, än. antar att det kommer komma insmygandes imorn kväll.


Mina tankar är så klara nu, ni kan släppa den där bomben nu

hej
igår fyllde jag år. grattis amanda, tack.

Idag är det måndag (jag har koll) de flesta börjar skolan idag. inte jag oh lelle, mohahah till alla andra.
hur som helst så kommer lelle snart hit, oh lite senare kommer Alli och Gabbi. det kan bli himla trevligt! vi ska tydligen äta mamma scan köttullar oh sedan träna, det säger lelle, men träna alltså... blä.

nu ska jag upp oh göra mig iordning för jagser ut som en fågel utan knorr. men vi hörs oh ni får det bra.


- när bomben faller vill jag vara där du är.

Fan,Fan, Fan det skulle varit du.

hej
alicia har ringt tre gånger idag.
första var fina the sounds, night after night. seriöst en av de finaste låtarna jag vet!
andra gången va fina the sounds igen, painted by numbers. svårt att inte bli lite småglad av den på nåviss.

oh sista gången var för cirka en halvtima sen, finaste Thåström. Fan,fan,fan. 
jag började gråta... jag har blivit alldeles för känslig när det gäller filmer och musik. jag vet, det är stor skillnad på filmer och musik, men tårar är tårar. 
innan hon la på sa hon glatt: jag älskar dig! oh sen klick.

bara så att alla vet, Alli är finare än thåtröm, finare än allt. hon är finast helt enkelt. höhö.

godnatt. 

I cant get my head around

Okej, hej. Idag är det.. är det Tisdag eller Onsdag? aja, dagen började finnemang. Sov till Halv tolv, sen ner till TVn, oh det va visst Greys Anatomy, oh du blir man ju sådär himlans glad, säsong fyra oh allt :') dock var det bara en kvart kvar, så det var ju alldeles lagom att äta frukost till.
Som jag skrev igår, Matilda har flyttat till Gamleby. Har inte pratat mycket med henne, men antar att hon har fullt upp med att skaffa nya vänner oh sånt där. men det känns fan redan tomt, efter två dar... </3

Snart är det helg, eller a, det beror ju på om det är tisdag eller onsdag. hursomhelst fyller jag år i helgen, usch. det är något som jag har slutat tycka om. Och eftersom jag reda fått det mesta ( datorn ) så har jag ju inte ens det att längta efter och se fram emot. haha fan vad jag gnäller.

Idag har jag bakat bullar, igår rulltårta och kolakakor. man blir glad av att baka. kanske började förstå mig på Izzie Stevens, haha.

oh nuuu
ska ni inte få en låt som gjort glad idag, höhö
utan några bilder från en del av livet under denna vecka, och förra tror jag.

 bebis

 farmors gamla grammofon som jag äääälskar

 Nya skor. även nya byxor, :)


STOP     
här var det slut.

take care / A

tick tack tick tack tick tack...

Wöps. idag flyttar min vilda matilda till gamleby :(

It´s a new secret I have found

Hej
Igår åkte mor,far oh jag till västervik o köpte en dator till mig. den är najs oh jag gillaren! (:
på kvällen blev det grillning oh sedan se "Brudens bäste man". åh jag blev glad av den filmen oh Patrik Dempsey är ju alldeles för snygg alltså, det tycker matilda med!
Idag har jag möblerat om oh haft mig på mitt rum, det är alldeles för mycket grejer inknölade där inne nu, haha men det ser okej ut! Oh efter det va de match.. herregud, min kondition är inte den bäst kan jag lova... blä. oh blä på fotboll just nu.


and life... sucks.


Is there still time before it all ends?

Preicis hemkommen från farmors lägenhet... vi håller på att tömma den eftersom hon bor på äldrevårdshem. Det kändes förjävligt... vet inte hur många gånger jag verkligen fick ta i för att inga tårar skulle komma. men jag antar att livet är såhär ibland? skit.
Jag fick hur som helst med mig en fin radio, en grammofon, några spel, lite grejer till nästa loppis, serviser till framtiden oh världens godaste köttbullar som jag hittade ett paket i frysen. Helt seriöst finns det inte godare köttbullar än farmors, mmmmums.
Grammofonen har dock inte velat gå igång ännu, men pappa kände nån som kände nån som va bra på såna där grejer, ja ni vet..

Imorn blire att fixa iordning lite på rummet, sen förhoppningsvis åka till Lelle en sväng. det kan nog bli en ganska bra dag ändå(:
Oh i helgen har jag iiingen aning... kanske är snäll mot tilda oh cyklar oh är är sällskap hos henne i kiosken på lördagen, men det vill säga är endast om jag har tråkigt. haha.

Oh nuu.
en låt som fått mig att le idag.
älskade Bowie.



Time may change me.

jag blir så sur...

jahopp... igår blev det bestämt att jag skulle extra jobba lite idag, börja halv nio så jag gick upp vid 7 ( 7!!!!!!! ) för att duscha oh shit. oh när jag har duschat klart är oh väl har piggnat till lite.. så skickar budo att det inte är nått jobb... åh vad sur jag blev. jag vill sova, men nu är jag ju pigg... weej!

prutttt

Why don´t you dance to the music I hear inside my head?

Yoyoyo.
haha, denna dag har nog varit en av de slappaste på länge. gick upp 11, käka frukost, gick upp oh la mig ett tag igen, gick oh duscha, sen ut oh fota lite, oh sen in oh spela sims. från 2 till halv åtta 8D det kallar jag liv.
Oh nu har jag pratat med Matilda...
haha
Matilda: får jag läsa dn sen?
Mia: NEEEJ.
jag börja garva men det visade sig att hon sa nej till hunden. haha det lät kul iallafall... (=

Nu har äääntligen mina grannjävlar gott in så nu ska jag gå ut :D


- We're dead serious, my dear

We only got 4 minutes to save the world, Madonna

Okej. Nyss skrev jag ett väldigt långt och komplecerat inlägg, men datorn lagga ihop sig och orkar inte skriva om allting kan jag lova... Ahh dumma dator.

ska väl försöka skriva om lite då...

-
Hon kom två tim sent
dj förband sög
saknade alldeles för många låtar
avslutade alldeles för snabbt, utan att tacka eller sjunga några extranummer

+
Förutom det dåliga var sågott som allt bra
MJ dansarn, mmm så bra
kasta ut en jävla massa grejer, kjolar, plektrum, handskar, hattar.. { varför kastar aldrig kent ut kjolar?

 

Kalmar Ons-Fre

Onsdag

Linn mötte mig vid stationen vid halv fem ungefär. Vi gick hem, åt nudlar och tog sedan bussen till Borgholm. Där begav vi oss bort till Strand, satt där ett tag och lyssna på ett par som hade så himlaaaa stora problem,haha himla kul. Sedan gick vi bort till hamnkontoret där Linns arbetskamrater satt oh käka, satt där ett tag oh sedan åkte vi fin bil ut till slottsruinen. lämnade borgholm två minuter i åtta. jag hade panik, uffe börja vid åtta. väl vid ruinen skulle vi stå oh vänta på de andra i en evighet. haha, jag hade ännu mer panik, lite smått patetiskt men vafan.  Väl inne ( 20 minuter sena ) så trängde vi oss så att vi stod längst fram. Uffe babbla om något man inte hörde ett ord av, ibland kan man undra om han verkligen pratar svenska eller om det är rövarspråket!?

 Sis, nästan framme vid vårat mål. haha :)

Hur som helst var Lundell väldigt bra, splade dock inte Stackars Jack som jag hoppats på att höra. Bästa var i alla fall hon gör mig galen. mmmm!

 fin mobilkamera bild. nee..

Det stod kent där.. då blev jag förträffligt glad! :)

Torsdag

Gick upp skapligt för att tvätta. sedan ner på stan en sväng och sen la vi oss i en park oh sola i sissodär en timma. det var mysigt men väldigt varmt oh alldeles för mycket myror. Vi gick hem, åt nudlar oh kvart över tre fäljde jag Linn till bussen oh så åkte hon oh jobba.
Efter mycket om och men fick jag lite senare gå bort på rix fm festivalen själv, plötsligt stod jag brevid några killar i.. 11 årsåldern? den ena började dansa fågeldansen så jag hängde på, men efter ett tag undrade fågeldanskillens kompis om han oh jag va ihop.. då kände jag att det var dags att förflytta mig till en annan plats. haha.
När det var emd ringde jag till Dannys största fan: Nellie Blom. Hon va ju helt överlycklig av att inte va där, haha, not.
Halv tio va det slut, jag köpte en läsk, som jag glömde drick upp-ringde till Matilda så att jag inte skulle bli överfallen på vägen hem, oh det hjälpte! sen väl hemma stängde SabbeThirteen. Usch vilken sorglig film! sen blev de sunes jul 8) peter haber är bäst :]
sen va det godnatt!

Fredag

Vakna tio, låg kvar i sängen till elva ungefär, sen gick Linn oh jag ner till Slottsparken(?) , det var trevligt men jag hade ingen bikini så jag fick stå oh va solglasögonhållare medans Linn bada så glatt. När vi legat där i kanske en halvtimme så får vi besök, eller ja... Danny oh hans flickvän oh några andra la sig tre meter från oss. jag ringde Nellie direkt, oh hon blev ju ännnnnu gladare över att hon inte va där då. haha. hursomhelst så hade han ingen tvätt bräda, annars va de ju inget fel på honom, höhö.

 jag är så himla bra på att ta smygfoton... haha

Imorn drar jag till Göteborg med Mamma och Madonna. det ska bli najs oh jag ska shoppa jeansssss.

Somliga dar...


-... ser mitt hår ganska kort ut ändå (:

min daaaag
- äta frukost snart
-duscha
- ner till stan , lämna mitt kontonummer och ta ut lundell biljett 
- cykla till södra vi oh hälsa på matilda
- hem, ringa systeryster
- ut oh gå
- ta de lugnt, kolla greys.

hm, sen får man ju se hur det verkligen blir! (:

lunka på, lunka på

Vaknade av min irreterande väckarklocka kl 8 idag. va vid ceos vid nio, fick städa några omklädningsrum och sen fick vi sluta, oh behöver inte jobba imorn heller. himla gött! När jag kom hem satte jag mig oh spela sims ett tag, haha-alltid lika kul faktiskt. Efter någon timmes spelning fick jag sms från elin, vi bestämde oss för att fira att jag slutat jobba. en 7 kilomters promenad - slå de ni! faktiskt vääldigt skönt, dock lite ont i fötterna nu. men vafan :D
På vägen hem stannade jag till hos Cissi oh Jocke en sväng. där befann sig ju Matilda m.fam. (:
Oh nu sitter jag här, precis beställt uffe biljett, ska bli kul. måste bara ringa till syrran nu ( som jag skulle gjort för några timmar sen ) oh kolla så att allt är ok. (:

nu ska jag ut en sväng om mina fötter tillåter mig .-.


jag blir din skugga
jag blir den du aldrig ser
låt mig bli din skugga
jag skadar dom som ler
åt dig, din skugga 


nanana, lundell

                                            



Är du bitter, är du besviken?
är allt runt dig en spökstad?
Har hjulen stannat, kan du allt det här in utantill?
Stäng igen butiken
lägg myrra på ditt rökfat
Byt jobb och be en bön för vad du har kvar
Och börja om en gång till



- ganska så fin man.





Ett tidsfördriv att dö för

Åh min eftermiddag har varit kanon. Blev dock inget nap efter maten, men har klarat mig ganska ok ändå. Blev att häls på farmor en sväng, sen städa rummet.. lite.  Oh min träning började för 36 minuter sen, men ärligt talat skiter jag i det. fotbollen känns ganska långt bort nu ändå.. men för att inte tappa all kondition så hade jag tänkt mig att gå ut oh boxas lite nu, kanske springa lite med. kanske. har blivit så förskräckligt lat på senare dar... det tycker vi inte om.

Föresten har jag ju sågottsom flyttat nu. flyttat in i mina kentkläder, just nu i den vita tröjan. haha där trivs jag faktiskt väldigt bra.
oh jag skulle inte tacka nej till en kent konsert typ NU. :(



- He is the thin, white duke singing about golden years

kss,kss,kss mjao


hemma från svanen nu. oh som vanligt har jag suttit i en kiosk. 8-2 idag.. så segt. oh nästan inga kunder.. trevligt. På "lunchen" träffa jag iallafall elin i sissodär en halvtimme, oh det är nog den roligaste upplevelsen som hänt idag, haha. oh hennes far bjöd på goda bullar ;) när vi väl fick sluta fick vi ju åka hem, hah, såklart. oh nu är jag hemma. ska nog sova en timme sen fösöka träna bort lite av all jävla godis jag fått i mig dom senaste dagarna.. fy fan :D haha

nej nu bara mumlar jag skit. men vi hörs.

baajs till elin :D

RSS 2.0