182

Jag har alltid varit antingen svart eller vit. Tills nu, nu är jag helt jävla grå. Känner mig varken glad eller ledsen, hungrig eller mätt, trött eller pigg, sur eller trevlig... Knappt jag känner om jag är levande eller död. Allt känns bara så jävla grått. Inget händer, party på fredag, hemmakväll lördag, jobb söndag och plugg hela veckan.. det händer ju aldrig något!! allt ser likadant ut, och allt är grått.

hatar att vara grå.

181

Waah, har efter 6 timmars jobb värsta huvudvärken på.. ja, några dagar, haha. Segaste arbetspasset jag varit med om idag, längtar verkligen ihjäl mig tills jag börjar på alv, ska bli såå härligt!!

Imorn är det måndag igen och en rijäl plugg vecka har jag framöver. men blandar upp det med en hel del go träning, pump på tisdag och förhoppningsvis skidbacken på onsdag :D och såklart några timmar i gymmet!

Nu ska jag skriva klart den där dumma uppgiften om Australien och sedan smälla i mig lite underbar choklad samtidgt som jag, såklart, kollar lite gossip girl!

180

Gårdagen var härlig, åkte ner till hultsfred igen vid 18 tiden, käkade tacos, drack världens godaste bål, kollade kate hudson-film och umgicks med underbara människor! Go´fredag! Ikväll skulle jag helst vilja gå på metro, rockabilly kväll ju! meeen, det är 18 årsgräns, vilket suger.. menmen, har inhandlat en massa choklad och har ett par gossip girl avsnitt att fördriva min kväll med, inte fel det heller:)

förövrigt så älskar jag att det är + grader idag, men hatar att det blåser så att det känns som om det fortfarade är -.. hade tänkt att ge mig ut på en springtur, men tror jag får strunta i det, gymmade ju faktiskt på morgonen, så det får räcka :]

hm, okej, intressant inlägg..
Nu ska jag städa mitt rum en snabbis innan jag knäpper en cola och bäddar ner mig i sängen!

179

nu ska jag snälla lite,ok?

klockan är snart halv fem, och jag sitter i skolan och försöker plugga.. synd bara att det går så jävla dåligt. har den senaste timmen suttit och skrivit om Australien, ni vet lite basic fakta oh så.. men något äre som inte stämmer för jag har sammanlagt skrivit ner 4-5 meningar.. PÅ EN TIMMA!? åh dör snart

och så har jag jobbigaste branchkunskaps uppgiften som ska va klar till nästa onsdag, dum strömmande media uppgift som också ska va klar om någon vecka.. döda mig

vill bara dra iväg ett tag, åka långt, långt bort, skita i allt.. men nää, istället sitter jag här och pluggar, men till vad? varför? hatar att göra saker när jag egentligen inte riktigt vet varför jag gör dom.. vill jag bli något inom det här? orkar jag kämpa och kämpa och återigen kämpa för att komma in med åtminsonde en lilltå i den här branchen? naaae, det gör jag inte. så varför sitter jag här och letar olika yrkesroller på en massa olika skivbolag? åhh nu dör jag


hatar att tänka, i alla fall när det inte finns något bra att tänka på

nu ska jag snart sätta mig på bussen hem. hoppas på att pappan min ringer upp mig, annars får jag gå hem, varför då? jo för jag är helt jävla pank så kan inte fylla på min mobil, bra amanda, jävligt bra!
när jag kommer hem ska jag ut och springa, jag ska springa ända tills det känns som luften tar slut, då kanske nånting känns, för nu känns ingenting

okej, sluta vara så tankfylld, skriv ihop lite fakta om Australien och åk hem.

178

waaah

drunkar i kent ett tag tills jag finner mig själv igen

177

Plugga, träna, jobba.. kul liv jag har..

vaknade upp med värsta migränen nånsin idag, bestämde mig för att strunta i att åka till skolan tidigare för att träna, sov istället några extra timmar, mådde lite bättre sen, åkte till skolan för två timmar matte, sen 4 timmars jobb på det.. och nu är jag sågott som dööd.
känner att intresse klubben antecknar detta <.>

menmen, hoppas veckan går fort och att jag hittar något kul att spendera min helg på/med. En massa alkohol och en massa vänner skulle göra susen så får hoppas att det blir något sånt!

vi hörs, nångång.

176

What's the point of doing anything
If you'll never notice



jobb 13-19 imorn, kommer va död när dagen är slut.

förövrigt så måste jag bara säga att Robyn än en gång bevisade hur fantastiskt bra och talangfull hon är, helt sjukt!

nu ska jag sova, godnatt mina vänner

175

Gäääääsp!
är vääldigt trött, så nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke, kolla lite gossip girl och sedan sova stenhårt. imorn blir det som sagt jönköping, och en fågel kom och viskade i mitt öra förut att jag blir chaufför, vilket självklart gör trippen roligare:)

vi hörs imornkväll, ha en goh lördag!

174

ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna, har verkligen inte haft tid, antingen jobbar, tränat eller plggat.. så dagarna har bara sprungit förbi så har som sagt inte haft tid till att blogga.

Hur som helst, har just nu webbdesign, skulle egentligen ha varit klar med en design tills idag, faaast, jag är inte klar, så vi får se om Stoffe dödar mig eller inte.

Efter skolan drar jag och Gabbi upp till gymmet i en timme eller två, sedan drar jag hem för att äta god kycklingsallad och efter det blir det en film eller två!
Imorn åker mamma,pappa och jag till Jkpg, jag ska shoppa loss på ikea, förhoppningsvis hitta något fint klädesplagg och sen åka till Ingas lägenhet och rensa ut lite... OM, något slags mirakel skulle slå in så att jag får följa med skolan till P3 guld imorn, skulle inte vara helt fel! :)

dags att kolla om Stoffe kommer döda mig eller inte nu, hööörrsss.

173

Hey!
I söndags åkte jag ner till Hultsfred för att vara kattvakt, passade även på att umgås med fina vänner och köra ett träningspass sådär på söndagskvällen! hur härligt som helst!
Igår började jag vid 12.15, så Gabbi och jag gick upp lite innan nio, slängde i oss lite papprika oh gick bort till gymmet, efter det blev det lite solning och slutligen god mat innan det var dax för skola. Efter skolan blev det några längder i simhallen innan det var dax för mig att åka in till stan och köra mitt första arbetspass på swepress. Det gick bra, antar jag. Sålde ingenting, men får hoppas att det blir bättre.

Blir att jobba idag med, men sen ska jag bara träna och slöa resten av veckan!

172

Halloj!
Sitter just nu hemma hos Lisa, utan då eftersom hon är uppe i stockholm på grammisgalan, den jäveln. menmen, myser lite med hennes kisse och väntar på att Gabbi ska komma så vi kan dra upp till Hagadal en sväng och träna!
Senare kommer några polare över och det blir nog en film eller två. Skön fredag!
imorn är det första dagen på telefon försäljar jobbet! är riktigt pepp på att börja tjäna lite pengar igen, så jag hoppas att det även blir kul.
jaja, nu ska jag fortsätta vänta på Gabbet.. vi hörs imorn någongång.
Kissen ( som jag inte vet vad han heter,haha) oh så lite av lisas bröst där med! haha :>

171

Sådär, lite som ändrats i alla fall! mer blir det nog imorgon.

Har haft en mycket härlig eftermiddag, lekt i ps, kollat gossip girl och fått ett underbart samtal. ringde något konstigt nummer förut, och gissa vem/vilka det va? min gamla, eller ja, nuvarande chef! Lena på ALV! Så det blir ytterligare en sommar nere i parken, helt sjukt skön känsla att ha sommarjobb kirrat redan nu!

hur som helst, nu ska jag slänga ut kissen på en kissrunda, sedan kolla lite gossip girl innan det är dax att sussa. Imorn blir det en riktigt pluggdag, och på kvällen drar jag ner till hultan och kör nog nån timme på gymmet och sedan häng med fina vänner :D


att skotta snö kan vara det tråkigaste som finns.


170

Hade en toppenkväll i hultsfred igår med fina vänner! kom till Gerda vid sju, vi gick ganska snabbt därefter bort till Annica där vi spenderade några timmar med Lips, alkohol och skratt.
När klockan började bli nio-tio nångång vandrade vi bort till Sebbe och Joel där ännu mer folk fanns!

Var hemma hos Gerda vid två nångång, en stund efter kom Joel och vi åt mandeltårta med chokladsås på, skulle kolla på någon film men jag bestämde mig för att slumra lite istället. vilket var grymt skönt.


Vaknade vid halv tio och var asförbannd på mig själv för att jag hade missat tio tåget, när jag några minuter senare hade vaknat till lite mer blev jag gladare då jag insåg att jag inte hade missat den! tummen upp för det!

Nu är jag hemma, har precis varit och skottat av en massa snö på taket, ska snart käka sen åka till Farmor en sväng.

Vi hörs senare. :)

169

Don't know what day it is
I had to check the paper
I don't know the city
but it isn't home
.

Blir nog gymmet idag med, sen hem en sväng, och sen tillbaka till hultan för fest. resten av helgen ser ganska grå ut, ska försöka ägna lördagen åt att fota till en ny design här på bloggen, men vi får se hur det blir med det.

Vi hörs, senare, ikväll, kanske imorn.




168

dunk musik i klassrummet

skönt, hade nästan glömt hur great det är med Gresse-lektion!


Igår blev det gymmet efter skolan, och likaså idag! blir att pumpa lite med Gabbi, kan inte bli bättre!

nu är det snitzel-lunch.

hörrrrrs

167

t r å k

allt är så sjukt trist och det känns som allt går i slowmotion


ge mig nått som känns.

166

Gårdagens planer blev ändrade. Blev ingen träning efter skolan, istället blev det att ta tre bussen hem, gå en sväng på stan och sedan hem för att käka oh byta om innan Matildas family kom och så åkte vi ut till Adam och Agnes. :)

bestämde även hur jag ska jobba lite framöver, vilket betyder att jag kan planera min träning bättre. Så idag blir det någon timme i gymmet (y)


OCH OCH OCH!! :(

en hemsk nyhet kom ut igår, Ulf Lundell ställer in alla sina kommande konserter p.g.a sjukdom.. trist att inte få se honom i mars, men mest orolig för vad det är för sjukdom..


165

oh så kommer den där känslan
den där känslan som jag inte riktigt förstår mig på

164

Är nu tillbaka i skolan, på riktigt, för första gången på, shit, nästan 10 veckor? ganska skönt faktiskt. Har just nu engelska och jag pluggar som aldrig förr :D bra amanda!!

Efter skolan blir det gymmet en sväng, om inte Nicole ringer och säger att jag ska på någon utbildning. får se vad som händer. Ikväll blir det i alla fall Gossip Girl all night l o n g! :D


164

min dag:

  • ställde klockan på åtta... jag vakna tio, kollade ett avsnitt gossip girl och gick sedan upp och åt frulle.
  • fortsatte limma på boksidor på ett bord, helt ok kul!
  • duchade, provade ungefär varenda klädesplagg som jag äger för att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig på den kommande jobbintervju-slutade med cubus-jeansen och en vit t-shirt.
  • kollade ytterligare något avsnitt gossip girl, ringde sedan fadern min som kom hem och skjusade ner mig till VTT.
  • Var på jobbintervju, det gick jättebra-ser fram emot att min bästa och jag kommer kunna leva lite rikemansliv framöver, heheh :D
  • kom hem, diskade, städade och gjorde klart bordet.

Sådär, där var min dag! Nu ligger jag i min nybäddade säng, har precis bytt om till mjukiskläder och ska snart se lite gossip girl innan det är drottningoffret. och sen är det godnatt, ska försöka va lite ppigg imorn, skolan drar ju igång igen!

mitt nya lilla smyckes/hårgrejer bord! :D


163

jag undrar hur länge allt ska va så här mörkt.

So I'm waiting for this test to end
So these lighter days can. soon begin
I'll be alone but maybe more carefree.

162

Halloj!

Har speenderat större delen av att, såklart, kollat gossip girl. Var även nere på stan en sväng för att köpa födelsedagspresent åt Kicki som fyllde 18 i början på veckan. Så imorn ska Matilda, Maja och Jag åka ut till henne och äta äcklig kantarellsak =))

Nu håller jag på att platta håret och lite för att om ungefär någon timme åka upp till Erik och sedan vidare ut mot Jon! Hoppas på en toppen kväll :)

161

Ahhhh, dör av rastlöshet. Det är verkligen dagar som dessa som jag saknar stockholmslivet som mest, ni vet dom ensamma, låååååånga och alldeles för tråkiga dagarna. Hade mer än gärna gått runt på söder en dag som denna än att städa, ha tråkigt och bara göra ingenting.


160

Wööw, har nu hittat mitt nya tidsfördriv!

Är typ helt fast efter första avsnittet, helt fantastiskt :D

men nu ska jag sova. Vi hörs!

159

kom precis in från en övningskörningsrunda, äääntligen! det va riktigt härligt att sitta bakom ratten igen!

nu ska jag glo någon film innan det är dax för god mat.


och såklart mysa med Jamas!

158

hade tänkt att dra ner till Hultan ikväll för att hänga lite på metropol, men har jag råd? nej:( det är nog nästan första gången i hela mitt liv som jag prioriterar andra saker framför nöje, inte bra.. menmen, pappa har tjatat om att han vill käka lövbiff och pommes ikväll, och det är ju inte helt fel heller ;D

förövrigt så har jag fått en hel del gjort idag, va ute och ckottade och bar in en massa ved förut, och nu ska jag snart äta oh efter det blir det att dra fram dammsugaren.

åh, fan va kul liv jag har!

157

Åh men visst är det helt underbart när man spelat något spel i sissodär en timme, oh så glömmer man spara när man stänger ner det? :(

aja, klockan är halv ett, alltså dax att lägga sig.

Imorn väntas skotting, städning, hämta ved... men förhoppningsvis avslutas den med partyyy!


156

Hej!

Igår var jag äääntligen och hämtade ut våran router, så nu har jag internet i mitt rum! Jipppi! det är dock väääldigt segt.. menmen.

Matilda kom hit en sväng igår också, vi kollade Crossroads och slöade gärnet. Idag blev det en sväng på stan, sen hem och skotta lite och nu sitter jag här och ska snart börja göra mig redo för att åka upp till Moltas för att ha filmkväll med finfina vänner!

Vi hörs kanske ikväll, annars imorn.

155

åhhh är så sjukt less på min skola just nu! När vi kommer tillbaka efter lovet så ska alla klasser, förutom MM09 (min klass) åka på antingen p3guld, Grammisalan eller Manifestgalan.. kan man kalla det något annat än grym diskreminering? Kanske inte är mening att våran klass ska lära oss något och få några kunskaper om galor som dessa.

ÅHH jag blir så arg

154

I was afraid to be alone
Now I'm scared thats how I like to be


153

 

Härlig dag! har sågottsom inte gjort nånting. Ska snart dra med mig pappa ner till ICA och handla något gott, sen blir det film hela kvällen! :)

 

I still want you by my side
just to help me dry the tears that I've cried
cause I'm sure gonna give you a try
and if you want, I'll try to love again

152

2011!!

Igår var det nyårsafton, och vilken toppenkväll det blev! Alldeles lagom med allting! Först lite häng här hemma, och vid halv tolv ungefär så började vi traska ner mot stan, och där befann sig ungefär varenda en som jag hade hoppats på att träffa :D och vid halv ett drog jag, matilda och kicken hem, toppen avslut på ett toppenår, och jag tror att 2011 komer bli gaaaalet!

mina nyårslöften: börja titta på gossip girl, åka mer bräda, få långt hår, tjäna så jävla mycket pengar och hitta något/någon som förändrar min vardag!

Hoppas ni hade en bra nyårsafton!
nu ska jag städa upp lite efter igår, och sedan bara flöööööta hela dagen!

RSS 2.0