lovestein

kul att man sitter ensam och kollar på "den bästa sommaren och "kyss mig" på alla hjärtans dag.. det luktar gay och forever alone. har väl haft en fin dag annars, eller, den har varit som vanligt liksom, haha. jag kan tycka att nyår är överskattat, MEN DENHÄR DAGEN!?!? kan ju inte gå in i en enda affär utan att det hänger och flänger en massa chokladaskar hit och dit. kanske låter jag bitter? isåfall är jag väl det då, haha.
nu ska jag fortsätta kolla film, packa lite emellanåt och samtidigt hålla på att för det första dö pga att grammisgalan snart drar igång, alltså: typ sveriges topp när det gäller framgångsrika musiker och sssssnygga människor befinner sig i samma lokal, MEN JAG ÄR INTE DÄR. och för det andra kommer jag hålla på att dö av längtan så att jag åtmindstånde kan mysa ner mig i soffan och titta på hela kalaset, det kommer bli fint!

(ANNNNNA; bh photo video ska jag lägga på minnet! :] PUSS! )

anna ternheim och sol

god knows

No, I don´t remember

positivt med dagen; solen skiner, jag kan alltså använda solglasögon, äääntligen liksom. 

negativt; jag hatar projektarbete, är så jäkla kluven, vet inte vad jag ska göra, göra en årsbok eller fortsätta med att anornda en tävling så ett mindre band får vara förband till ett större!?!?!? blir galen.

är förövrigt väldigt trött, orkar inte sitta inne och plugga, vill ut och fota eller filma, vill klippa film och göra något riktigt häftigt, men får vänta några veckor till, sen är det jag, bäx och kameran i new york. AWESOME.


(ANNNNNA; det går inte att kommentera din blogg!? men den lilla söta cheyen tycker det var en riktigt fin dag, och du ska inte heller glömma bort att du är fin, ska tänka på dig när jag åker rådel i Oslo, hahah! ;) <3 )

blogga eller inte blogga, det är frågan.

hejhopp!
det är lördag, klockan börjar bli sent, har varit trött hela kvällen men så blir jag sådär pigg och kreativ på kvällen, när man liksom får sova utan att det känns eller verkar konstigt,haha.
hur som helst, livet börjar rulla lite lättare nu, åker till oslo på torsdag, stannar där till nästnästa lördag då jag tar flyget över till fina, fina stockholm för att spendera en vecka där med fina, fina Gabriella. sen hemåt en vecka för att ladda och packa inför nästan en månad borta i staterna, shit vilka veckor jag har framför mig, galet!
nu ska jag försöka sova, haft en fin dag med en fin tjej i en fin stad. åkte hem från den fina tjejen i den fina staden och hade en mysmiddag med Gabriella sedan har jag bara tagit det lugnt, skulle gått ut, men umgås hellre med soffan, låter gammal och tråkig, haha - men det är okej.

Godnatt, vi hörs snart igen.

johan, my favorite fan

hej johan

RSS 2.0