as long as we´re together there´s no way I could think of anything better.

har precis krypit ner under täcket, för en gångs skull håller jag verkligen med -matilda, det är svinkallt i vårat hus!!

kent, lasse och new found land är exempel på fina band/artister som ikväll får bli min räddning, älskar er lite.

nu är klockan massor, hörs.

oh du sa att jag mår nog bättre utan dig.. hur fan tänkte du då?

kom precis in från en springrunda i det allt för kalla vädret för att vara augusti.. min dag har varit okej, trött hela dagen lång så det ska bli skönt att lägga sig framför tvn ett tag oh sedan sova.

imorn äre skola igen oh jag hoppas på att jag har någon vän som vill följa med mig till gymmet efteråt, skulle va härligt.

hepp, dags för fångarna på fortet antar jag! hörs :)

ångest

alltså.. vad håller jag på med? :(

hemma från en jävligt bra kväll på majkens med så gott som alla alv arbetare. dansat oh sjungit som aldrig förr oh mina fötter gör ont. och mitt hjärta gör ont för jag lyckas aldrig göra som jag vill.


Du gav mig en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
Du gav mig att en chans att ge dig
allt det jag aldrig ger dig

Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord
Jag fick chansen, du gav mig chansen
men nu är det för sent

Nu är det för sent

 

chans har nog aldrig varit mer passande som nu.

nu ska jag sova några timmar, gå till skolan och sakta men säkert glömma dig

 

ta inte allt så seriöst :)

 




a bad day

Tror jag vaknade på fel sida idag eller nått. För jag har en väldigt stark känsla som säger mig att den här dagen inte kommer vara någe bra alls. Det känns som i stort sett ALLA ska ner till marknadsfesten ikväll.. men jag orkar fan inte :( men ao, får se var dagen leder mig.

Ska i alla fall städa mitt rum ordentligt, vill köpa nytt påslakan också, så kanske tar en tripp till jysk oh bränner lite pengar? oh så ska jag försöka få ordning på designen lite här också.. blää,orkar inte :)

gårdagen då, den va toppen! matilda oh jag åkte ner till hultan för att kolla på när Erik oh massa andra härliga människor spelade på stora dans! det va grymt oh jag blev lite stolt, hah :)

aja nene mmm, nu ska jag göra något, typ städa, jippi

hörs :)

sommarlooooooooov

vill inte alls ha skolstart. vill ha jobb och sommarlov livet ut :( det positiva med livet just nu är väl att schemat va kanon, allt annat är sämst och jag är på så jävla dåligt humör nu känner jag :(

nu ska jag ta mig en springtur sen knarka the hills hela kvällen oh längta bort till något som inte finns.

g e  m i g  n å t t  s o m  k ä n n s

du är resan som jag velat ska ta fart

Klockan är halv sju, en timme kvar till segermyhr, en halvtimme kvar tills det blir lite övningskörning oh två timmar kvar tills det är movienight hos Karin med Nellie oh henne, kan födelsedagen sluta bättre? neeej :)

det har förövrigt inte hänt alls för mycket idag, tog mitt förnuft till fånga oh cyklade ner till alv en sväng i alla fall. träffade matilda, hängde lite med rune och emelie oh sen va de hemfärd. oh här sitter jag nu!

Imorn börjar skolan och jag önskar så himla mycket att de just nu va den 20 juni så att jag började jobba imorn istället :( menmen, det ska bli härligt att träffa alla igen oh allt sånt där!


nepp, dags för kvällsmat, hörssss

...

okej vad har hänt idag?
ingenting :) kollat lite the hills, käkat tacos, nästan brunnit upp (jo,sant, min platttång började brinna förut :| )

snart ska jag ta cykeln ner mot alv oh möta upp min vän, spendera några timmar där oh sen hem oh ladda inför sklostart imorn :)

i think of you

i just like to be with you tonight, without any worries about what's to come tomorow.

Jahopp, Grattis Amanda! tack,tack.

jag antar att jag är en ganska sorglig människa, ska ägna min födelsedag ensam. kanske dra ner till alv en sväng, men hur kul är de, egentligen? "jaha, vad gjorde du på din födelsedag då?" -njaa.. hängde lite på alv där jag varit hela sommaren..
blää hatar att fylla år

oh så är jag så hiiiimla nervös för min vägnis skull :( hon börjar gyro imorn, och jag tror att den bästa presenten som jag skulle kunna få imorn är att hon ringer oh säger: jag trivs fetingbra här oh jag tror verkligen att det här kommer va jättekul och bra.

nu ska jag snart försöka sova. hörsss



lördag - partynight

Det är lördag, jag har slutat jobba, fyller år om två dagar, återförenas med finaste gyromänniskorna på tisdag- finns det något bättre sätt fira alltihop än en lite lagom stor fest i Gamleby med de allra bästa valstadfolken? :) naaaae, trot inte det!

Vi hörs imorn, nu ska jag oh matilda åka till västervik, shoppa loss lite oh sen ta busen/tåget mot gamle, ha en bra kväll!

oh juste, har köpt ny mobil, fortfarande samma nummer men skulle va shysst om ni känner att "hmm, jag tror amanda är i behov av mitt nummer" eller liknande, eller bara känner "åhh, hon är ju as cool, oh hon blir ju ännu coolare om hon har mitt nummer" eller aa, skicka bara ett sms till 0738226912 med era namn, taaack :]

psssssst

Sista jobbdagen imorn, vad ska jag göra resten av sommarlovet, som i oh för sig bara är tre dagar, men ändåååå?

Hämtar ut min telefon imorn, slipper alltså skämas när jag tar upp telefonen i fortsättningen, faast, det kostar ju :(

återigen, skolan, tisdag drar det igång oh jag läängtar! ska bli gött att träffa alla igen + att jag tror att kommande vecka kommer bli helt suverän! Fyller år på måndag, sen skola hela veckan, hultsfred marken i helgen + att jag ska försöka gå på alv en hel del oh se alla föreställningar en allra sista gång, oh så avslutas veckan med avslutningsfest heeela natten lång, kanooon! :D

nu ska jag läsa om the hills i nån tidning, lisa tyckte att hon som skrev den skulle avrättas, lisa är konstig :) hörsss

har inte tid med all din skit

aooow vilken härlig dag!
liten shoppingtur med mamma, blev ett par löp-skor, fjällräven jacka oh en mobil! älskart! (plånboken älskar de inte lika mycket, faast, nått ska man väl ha för att ha jobbat hela sommaren?)

Nu ska jag dammsuga lite på mitt rum oh sedan somna till några avsnitt the hills :)

i like the way it hurts

Måndag den 16 augusti.. tyckte att det datumet lät väldigt bekant när jag läste detpå kalendern imorse.. några sekunder senare stod jag i dörröppningen oh skrek på Jamas, för han fyller ju år idag! fast han verkar dissa sin födelsedag för han har inte kommit in än.. dåligt jamas

nu ska jag snart dra ner mot staden med mamma, köpa nya ute-springar-skor :]

hörsss

haha gamla godingar

...tillslut äntligen hemma, där väntade godgod grillmat och Meredith och Derek satt i soffan. nej det där sista var väl inte riktgt sant.. men dom stt i en soffa i tvrutan. så lite sant var det ju.

jag är störd.


rooftops

Sommaren börjar lida mot sitt slut. Veckan som kommer är min sista jobbvecka, sen har jag några få dagar ledigt innan skolan drar igång. Är så himla sugen på att börja skolan, seriöst alltså. Men vill verkligen inte sluta jobba:o Vill i alla fall inte att parken ska stänga så att man inte ens kan gå dit.. haha, jag antar att ni fattar att jag (oftast) ääälskar mitt jobb!

just nu ligger jag i min säng, lyssnar på lite halvdeppig musik och är fruktansvärt godissugen. Kom nyss hem från en ganska lång övningskörningsrunda (det kan va det längsta ordet jag skrivit på länge). Den gick bra och jag känner att det bara går bättre oh bättre för varje gång jag kör, awesome!
Men ääsch, nu ska jag fasen spela lite GTA, hörrrrss :D


vääääägni

-.-

stressig dag på jobbet och känner redan hur stressen börjar komma inför imorgon. blä :(

men nu ska jag försöka släppa alla tankar kring jobbet, gå ut till garaget oh va där i nån timme eller två oh fixa massa med brädan, kanooon! :)

stockholm och ledigheter

det är fredag morgon och jag vaknade ganska nyss. kom hem runt halv tolv igår efter att ha spenderat en hel dag på grönan och stan med jobbet! bästa dagen på vääldigt länge!
dovk blev de inga bilder för min kamera är tydligen sönder :( haha. den funkar oh allt men bildernablir jätte suddiga oh så låter den konstigt när man sätter på den, menmen, den va ju ganska dålig ändå :]

Idag ska jag städa ur min garderob, städa rummet oh sedan ut oh fixa maaaaaaaaaaaassor med skateboarden! och förhoppningsvis hinna ner till hallen för att åka lite oh träffa lelle oh gabbi.. men får se hur de blir :)

mmmmagiskt

Kent igår var hur bra som helst. så opepp som jag va bara några minuter innanhar jag nog inte varit någonsin, men så kommer dom upp på scenen oh verkligen allt vänder. den enorma hungern jag kände innan, känslan av illamående och på något vis hemlängtan blev som bortblåst och den där härliga "kentkänslan" kröp fram, och jag tror inte att det finns något mer underbart än just den känslan. Låtlistan var helt okej, är dock trött på att höra t.ex. sjukhus, kärleken väntar osv.. men när dom spelar låtar som M så spelar det nästan ingen roll vad dom spelat tidigare. underbart!

Vi kom hem vid 4 inatt, vi sov till ca halv tolv. eller aa, jag sov lite till oh från efter att min klocka ringde kl halv tio ungerfär.
Idag händer det inte mycket, tror inte det blir något hultsfred, men får se, ska i alla fal städa en hel del, och så blire väl lite the hills, hehe. :)

vi hörs, bilder kommer upp fb inom snar framtid!

060810

det är fredag kväll, jag ska snart hoppa in i duschen oh sedan invänta Matilda. Kvällen kommer bestå av the hills oh sömn.

Imorn blir vi upphämtade runt åtta, vi rullar då iväg mot gbg där hela dagen kommer spenderas, jag ska försöka dra mig bort mot liseberg en snabbis, åka lite balder oh kanonen, det är ju gratis så varför inte liksom? (: Sen blir det kanske en snabbis på stan innan det är dags för kent för femte gången i år, fast det känns som det är den första på hur länge som helst.

nehepp, snabbdusch nu sen lite segermyr vid halv åtta! finns ju nästan inget bättre :)

hörs sen :)

why wont you tell me?

varning för konstigt inlägg

humörsvågor, jävla skitgrej.. blablabla, snart är det lördag oh då är det kent. är så himla opepp, men det är så det ska va, för det är då dom är bäst. jag ska för en gångskull skrika oh sjunga mig riktigt hes tror jag, skulle va gutt. Förövrigt hatar jag godis, skådespelare och ipodar som inte har några batterier... och sist men inte minst, SMÅHUS

imorn är det fredag oh efter kl 4 imorn väntas det två dagar full av ledighet. på söndag ska jag träffa gerda oh anda sötbollar från hultan, ska bli härligt som fasen oh ska krama sönder gerda bestämde jag mig precis för.

Min katt, Jamas är sur på mig, ibland, fast jag älskar honom ändå, för när han ligger uppe i min famn oh snuttar på sin snuttefilt är han det bästa jag vet oh jag får en klump i magen varje gång det händer, för vad fasen ska jag göra utan honom dagen då han dör? haha, okej, lite väl pessimistiskt, men äsch

nu ska jag gå upp oh tvätta av mig det lilla lager smink jag har på mig, krypa ner under täcket oh som alla andra kvällar de senaste veckorna-kolla the hills oh bli ännu mer kär i lc :)

så, vi hörs imornkväll, eller senare ikväll, ha det fint.


12 timmars arbetspass (y)

nyss hemkommen från jobbet, jobbat 7-19 idag, härligare och roligare än vad det låter, faktiskt. så nu ska jag hoppa in i duschen oh sedan slänga ihop några pizza bitar åt mig oh katten tror jag, oh sen äre sovdags, igen (: Oh imorn äre jobb, fotbollsturnering oh sen filmkväll hos nellie (y) topppppen!

:(

usch, hatar att va ledig oh inte ha nått att göra :o ligger ju bara här som nån jävla pundare, lyssnar på deppig musik och saknar allt oh ingetning, hatar allt oh ingenting, ångrar allt och ingenting.

nepp, dags att ta en springtur, hoppa in i duschen oh dra sig mot Lisa Stalin snart?

love the way you lie

antar att jag inte är den enda som har fastnat för den låten, love the way you lie, väääldigt bra!

hursomhelst! min vecka är heelt fullproppad, och jag älskar det. Idag är jag ledig, oh min plan är att verkligen inte göra nånting. kanske ut oh fota nånting, är sugen på att sitta oh redigera bilder, oh det är inte så lätt när maninte har några bilder att redigera (i) annars blir de väl the hills, L.C intervjuer, lite laguna beach... och JAJAJAJA, är lite besatt av henne(det just nu, ok? :)

Imorn är det jobb igen, ända fram till fredag, oh mina kvällar är ganska fullbokade dom med, onsdag och torsdag är det fotbollsturnering med jobbet, och på torsdag ska jag klippa mig också, men huuuur? och på fredagkväll tror jag att vi har grillfest med parkavdelningen, och på lördag äre liseberg oh kent, och på söndag drar jag till hultan oh hjälper gerda flytta. puuuuh, det var nog allt, :]

nu ska jag glo the hills, hörssss

RSS 2.0