196



Ok, tänkte berätta lite om vad som hände under mitt lov, som var minst sagt händelerikt!
Åkte upp till Nina i Skärblacka på lördagen, vi kollade harry potter, käka kebab och skrattade åt melodifestivalen. På söndagen åkte vi vidare upp mot Stockholm. Vi kände oss hemma och njöt av att hitta överallt. Vi tog en ceasarsallad på donken och njöt ännu mer av allting. Det blev snart måndag och det betydde shopping och Band of horses! utan någon köning alls lychades vi få väldigt bra platser, konserten var bra, men jag stod mest och tänkte på kent. jävla kent, kan jag få se en konsert UTAN att stå och sakna er så att det gör ont? arggggg.

Sen var det tisdag. Hann med en hel del shopping då med, när klockan blev 4 anlände bästaste Gabbi! Det blev lite käk med henne och hennes syster på Waynees Coffe(stavning?haha) jag åt världens godaste toast, tills jag insåg att det var senap i den, FYYY vad äckligt, ska aldrig mer äta det.

Det blev kväller och det var dags för mig att ta Arlanda Expressen ut till, såklart, Arlanda. Tog sedan därifrån flyget över till Oslo för att spendera några dagar med världens bästa syster och Jennie! :)

Dagarna var korta, sov till 12, kollade tv till två, gjorde sig iordning och var redo att gå ut i det kalla vädret runt tre tiden. Åt gott och tog det lugnt. drog upp till Holmenkollen en sväng och kollade in skidhoppen, väääldigt dimmigt så såg ingenting, men hägtigt ändån! :)

 

som sagt.. väääääldigt dimmigt,haha :)

Sista kvällen, middag på diner, åt Crispy Duck, gotttt. Blev femte? filmen på veckan och sedan några timmars sömn innan en lååång väg hem.

Alltså, har haft en uuuuuunderbar vecka, men självklart kan inte allt gå bra.. efter några minuters bussresa kommer jag på att jag har glömt min plånbok.. bra amanda!! menmen, väl hemma så var det gfest! hade en gryymt bra kväll :D

Aaaalltså, bästa lovet på länge! och läängtar tills nästa Oslo trip! :)

195

klockan är snart fyra, jag slutade för två timmar sedan (kul liv jag har). ska snart börja traska iväg till konsum, måste köpa kattmat. och popcorn.

Ikväll ska jag inte göra någonting, som de flesta andra kvällar hemma. kanske hänga upp boxningssäcken igen? var ett tag sen nu.. får se.

wahhh, dör av rastlöshet. borde åkt till gamleby..

nej, dags att börja packa. vi hörs senare, då med bilder från lovet, Sthlm, Oslo och lite annat.


xoxo//
a



194

They love you when you're on all the covers
When you're not then they love another
There's lots of pretty, pretty Ones
Who want to get you high
But all the pretty, pretty Ones
Will leave you low
And blow your mind
They'll blow your mind


We're all stars now in the dope show

- Marilyn Mansson - The Dope Show

193



Avslutar denna hordag med varm choklad, ett gossip girl avsnitt and some qualitytime med Jamas!


192

så förbannat trött på allt. er, dom, oss, dig, mig.

191

Heej!
vaknade för någon halvtimme sedan, började dagen med lite gossip girl och nu ska jag snart bege mig ut på en springrunda planerade jag så bra igårkväll, varför är man så sugen på att träna,städa och ja allt såntdär på kvällen när man ska gå och lägga sig? men inte alls dagen efter när man vaknar:(

hur som helst, vid 12.18 går mitt tåg mot Linköping, på tåget blir det bus med Gerda och Nina hela vägen, och i Linköping blir vi upphämtade av Ninas föräldrar och vi kör då vidare mot Norrköping, eller ja, rättare sagt Skärblacka!

Nu ska jag ner och kolla hur många minus det är ute, brrrrr..

Vi hörs! :)


Pigg och fräsch, yessss!

190

Okej, har haft fullt upp hela veckan, så det har resulterat i att jag inte haft tid åt att blogga.
På lördag åker jag till Norrköping, Söndag vidare mot Stockholm och Tisdag flyger jag över till Oslo. Jag hoppas jag kommer få lite tid till att blogga när jag är borta, om inte så lovar jag att ta tag i det när jag kommer hem.

Nu- Gresse Lektion!

189

seg vecka, men snart är det helg och helgen stavas: f e s t.
sen är det bara en vecka kvar i skolan innan det är sportlov, åhhh efterlängtade sportlov, stockholm, band of horses, några dagar i Oslo oh sen avslutas den med gymnasiefest på Chapilin! TOPPEN.

men först överleva 1,5 vecka till! :>

188

Har haft en härlig helg innehållande god mat, lite shopping och häng med Matilda. Och så lite jobb idag, där det gick alldeles utmärkt!

Nu är klockan snart läggdags, ska bara börja skriva ner lite fakta om Robyn innan. En timmes matte imorn ledig på tidsag, men se, usch, sen äre onsdag och värsta redovisningen nånsin väntar..

jaja,  nu ska jag glo lite gossip girl innan allt annt!

187

Du sa att rädslan den går över, men den där oron stannar kvar

186

Har ljudteknik, skulle helst vilja åka heeeeem, menmen, efter skolan blir det plugg i några timmar innan det är dax för pump!

Igår var Gabbet och jag i skidbacken, inte bästa underlaget att åka i kanske, men helt ok, så efter några timmar där vaknade jag idag upp med dum träningsvärk i innerlåren? hah, ont gör det i alla fall!

nu ska jag skriva lite fakta om Marilyn Mansons producent!

185

Lyssnar på Little Jacki och känner mig för första gången på länge allmänt jävla glad! :D

184

klockan är halv tio och jag är riiiktigt trött! vilket är skönt då jag förhoppningsvis somnar hyffsat tidigt ikväll (y)
Imorn är det onsdag, jobbiga/tråkiga lektioner i skolan, men efter skolan blir förhoppningsvis bättre! om det inte blir varmare ute så blir det skidbacken med Gabbi hela eftermiddagen/kvällen imorn, vilket skulle va gryyymt kul, men som sagt, om vädret säger ifrån så blir det inget, men då drar vi nog till silverdalens gym, vilket säkert blir toppen också! Så jag hoppas skolan går fort imorn:)

nehepp, nu ska jag släcka ner och försöka somna, vi hörs!

183

Har strömmande media, och det är kul, faktiskt. men ändå kan jag inte låta bli att bara skita i det.

jag kanske inte saknar det roliga, jag kanske bara har för svårt för att koncentrera mig.'

usch, vad händer egentligen


RSS 2.0