En kväll i skäffset!

Spenderat kvällen hos Alicia med henne och Ellen! Bakat pepparkakor som aldrig förr! Är nu hemkommen och ska mentalt börja ladda inför 6 timmars samhälle imorn..... Gör det med sömn. Hoppas allt är fint med er! :))


3-0 till modo...

...seriöst vad håller ni på med? kvällen blev plötsligt ännu sämre, jävla djurgården

hello sunshine!

efter en heldag i skolan med film-klippning och någon slags samhäll/teknik lektion, sen hem för att ha mysbak med mamma, som fick ett samtal om att hon skulle jobba ikväll.. kul. har bakat lussebullar helt själv, KUL, god jul liksom, hatar att baka lussebullar nu. hur som helst, ska klippa lite mer film sen kolla gossssssssssip girl!

livet
suuuuuck, skolan håller på att döda mig, seriöst, när blev jag såhär lat? orkar knappt någonting och känns som att allt kvittar. och jaja, vet att det är lov om bara några veckor, men när jag hela tiden sakta men säkert bara vill skjuta ett skott i pannan på mig själv när jag sitter med nått plugg så skiter jag faktiskt fullständigt i att det är lov om några veckor. historia kan dra åt helvete, samhällskunskap också, hatar allt förutom ljudteknik och rörlig bild.

tack för mig, nu ska jag skita i att jag har tusen läxor i historia och kolla film och käka skumtomtar istället!
och förfasen; 0730405743 (saknar fortfarande en hel del nummer)
(och oj vad händer? allt blev stort :| )

jag ger mig...

OBS; min telefon har fått ett eget liv (eller så är jag oteknisk och tryckt på massa knappar jag inte borde tryckt på) såååe, typ alla nummer har försvunnit :| så skicka mer än gärna ett mess till; 073 040 57 43 - ANNARS JÄVLAR :>


en liten del av helgen!


var på barnkalas hos den fränaste 2-åringen nånsin! 
paketöppning. (jag gav henne den enorma tigern, svar JA; jag är världens bästa "pappas-kusin" ;)
min fina tiger i min förvånadsvärt välbäddade säng, haha!


Kom igen - Steget

nothing stays the same

and it hurts with every heartbeat, right?

viiiilken kväll!

efter en skoldag som innehöll lite Sunes Jul-tittande, "roliga timmen" med hela skolan (hela skolan= ca 40 pers igår,haha) och sen lite manusskrivning till ett radioprogram så tog jag bilen bort till Metropol för att tillsamans med Martin, Tobbe, Lisa och Bäx hjälpa till att förbereda inför gårdagens spelning med Vincent, jobbade stenhårt mellan typ 14-17.30, sen spelade vi schack, åt massa gott och drack julmust resten av kvällen, lämnade då och då våran lilla hörna för att hälsa på alla glada människor, och se till så att ingen var föööör glad, haha! hur som helst, när allt var slut städade vi och hade oss, ooooch:| jag körde hela bandet till deras hotell, va hur nervös som helst men det gick ju bra, vi överlevde ju liksom! och måste säga att det var riktigt sköna snubbar!
kom hem runt halv fyra inatt någon gång, stupade ner i sängen direkt! och idag består av att julpynta lite och efter en god middag med mamma och pappa tar jag bilen ut till Linnea (:
Sara och Isa var på g!
My crew!
Tack en go kväll! nu drar jag på Justin Biebers julskiva och börjar julpynta som aldrig förr! ;D


(y)

godnatt

åh vilken härlig dag

The Cardigans är klara för hultsfred, Kent ska släppa nytt album, och jag tog körkort idag, fyfasen så gött!

ett så underbart avslut på en då halvbra dag

Hej Vänner!
Vi är extremt glada att få meddela att vi har påbörjat sessions för album 10. Vi huserar just nu i en studio i södra Frankrike där vi sätter nya grymma låtar för ännu ett magiskt album.
Det blir sjukt bra!
Puzz & Kram kent.
Hej Vänner!
Vi är extremt glada att få meddela att vi har påbörjat sessions för album 10. Vi huserar just nu i en studio i södra Frankrike där vi sätter nya grymma låtar för ännu ett magiskt album.

Det blir sjukt bra!
Puzz & Kram kent.



...och imorn släpper hultsfred ett svenskt band som kommer göra en exklusiv spelning hos dom nästa år.. alltså, blir det en liten repris från 06, då kent gjorde en sån spelning, då vet jag inte riktigt vad jag gör. har glömt bort helt och hållet hur det känns att se dom, för 1,5 år sedan var det min vardag, jag såg dom 6 gånger under en månad. jag DÖR av lycka om det blir turné nästa år, fyfan så fint!

#


jahopp, sådär har helgen sett ut,ungefär. lite häng med Kicki och så har jag varit runt på alltmöjligt häromkring, bland annat då Kathhult där de spelade in Emil i Lönneberga filmerna! nu; övningsköra! :)

fanfanfan 22.39/23.17

troligtvis en av de finaste låtarna som finns.

hade tänkt skriva en lång, djup text om hur trasig min själ blivit den senaste tiden, men allt jag skrev lät bara dumt så jag klicka på erase- knappen så försvann allt. tänk om verkligehten kunde fungera så, att med ett litet klick så kan man hoppa tillbaka några steg, ändra sina misstag så att resultatet blir precis sådär som man ville ha det ifrån början.
jag har tittat på så mycket hemskt senaste tiden, djur som blir misshandlade, barn som svälter, människor som tvingas till saker de inte är kapabla till- sånt där hemskt får mig att tänka så mycket, och det känns som att det har satt någon slags spärr i mig, känns som om det inte riktigt är okej att vara ledsen eller att må dåligt, när man liksom vet hur hemskt andra har det. och jag blir tillslut galen på alltihop, för då blir hela jag så jävla fake, och nu vet jag inte vart jag vill komma med det här längre, men aaaaah, tror jag behöver skrika av mig lite, slå av mig lite, vad som helst - få ut känslor som legat och gnott alldeles för länge nu.
okej, nu ska jag sluta, inga fler konstiga meningar eller längre texter, inte ikväll. ska lägga ner den här burken och sova några timmar.
peace.

gottmix

film och godis med Kicken min! (:

freeeeeedagsmys!

fredag igen och livet är på topp, eller ah, livet är helt okej iallafall (y) :) spenderat dagen på körskolan och i skolans studio, klagar iiinte! nu dricker jag cola och inväntar gäster, en barndomspolare till mamma kommer ner under helgen, alltid trevligt ohsådär! vad händer i afton då? ingen som vet, kanske en öl på chaplins med mina fina? kanske en film med katten? får se hur det blir :) nehepp, nu ska jag fortsätta dricka cola och njuta av livet, Ciaooooooo! :))

pooooosar'n!
FÖRESTEN!!!
ni håller väl tummarna för en Djurgårdsvinst ikväll? ;o

enjoy!


tja!

senaste dagarna har varit fullspäckade med körkortsgrejer och en stockholmsresa! för i måndags var det derby, AIK-DIF, så jag och min Aikvän Kalle åkte upp över dagen och kollade matchen, det var grymt!
ingen kommentar om resultatet.......

Just nu sitter jag och väntar på att min kyckling ska bli klar, efter det blir det körskolan igen, slåss lite med teorin i några timmar! gogogo!
Har förövrigt Gossip girl och Grey's anatomy förbud i några veckor framåt... håller på att dö men fasen vad skolan och kökortet går bättre, haha :)

lets go!!

okej amanda, nu kör vi stenhårt en timme sen blir det belöning! med andra ord; gör klart två skoluppgifter så blir det ett och kanske till och med två gossip girl avsnitt innan det är dags att sussa! :>

; veckan i bildform!

stannade kvar i skolan ett tag för att filma med Gabbi, blev såklart hur kul som helst; tills vi tankade in det i datan och insåg att vi inte fått in något ljud.......
Hultsfred by night!
Bakade pipparkakor ;) ;)
en heldag i Skäffset igår med Nellie, Karin och Alicia!
HAHA, Buster och jag är tajta!
avslutade helgen med en fars-dag middag på kinan! fin vecka, kommande kommer gå till körkortsplugg för hele slanten, faaast, imorn skiter jag i det; stockholm, globen: here I coooome!

fredagsmyyyyyyyyys

provar kläder, kollar gossip girl och myser med katten, jag gillart! imorn är det skäfshult all day long med mitt fina femman-gäng, och på kvällen blir det party! efterlängtat som tusan, och guess what? nästan första gången i världshistorien och men all säkerhet en av de sista gångerna också; jag ska ha på mig klänning imorn!! shit, blir nästan lite rädd för mig själv när jag skriver dom där orden.. men så äre (; hörs på söndag, då blire en stor bildbomb,  om ni har tur en med mig i klänning ;)

its gonna get better, someday

mår bra för att mina favoritkaraktärer i mina favoritserier mår bra just nu.. är jag sjuk i huvudet då eller något liknande..?
känns så, men whatever, mår ju bra :>

bra dag?

började dagen med körlektion som gick kanon, åkte sedan ner till skolan och hade historia i tre timmar.. ville ta livet av mig men är nu äntligen heeelt klar med antiken arbetet, så jäkla skönt! bara typ tusen arbeten kvar innan jag är ifatt (y)
kom hem runt halv fyra, mötte upp Kalle på stationen, vi beställde biljetter upp till stockholm till nästa måndag, ska upp till globen och kolla derbyt! AIK-DIF, fyfaasen så kul det ska bli!! (:
nehepp, tror minsann jag ska upp och glo igenom några OC avsnitt, var ett tag sen! Ha de gött allihop, imorn är det sovmorgon sen skola till runt 20, klippa film all day long, love it!
saknar förövrigt Oslo och syrran nått otroligt mycket! :(

tell me, do yu belive in heaven?

# okej, senaste veckan har varit toppen, efter en helgalen kväll i Jönköping med fina människor satte jag mig på en buss till Oslo. Jennie, min systers flickvän, mötte upp mig på stationen och vi gick hem och kollade lite film i väntan på att Linn skulle sluta jobba, när klockan började närma sig 02.30 orkade vi inte vänta mer. några timmar senare blev jag väckt av min lite lagom onyktra syster. det blev ännu en film och snart var det nästan morgon. vi sov sedan bort hela söndagen, kollade ääännu en film och sen var det dags för utgång!

# oooch det var väl ungefär det som hände, resten av dagarna såg ungefär ut såhär; sv till tolv - halv ett, såg en film, käkade frukost runt två, såg en film till började framåt fem inse att okej, vi kanske ska göra nånting idag?? eller..? någon dag låg vi kvar i soffan, resten gick vi ner till Aker Brygge, åt något gott, drack något gott eller bara hängde. Jag gillar Oslo, och jag älskar min syster.
Belsebubb! åt den lilla krabbat är jag moster, stooort! ;)
Jag kom hem i fredagskväll, det slank ner en kebabtallrik i mig sen var det läggdags! upp tidigt (om man jämför med hur länge jag sovit annars i veckan) för att gå på ALV några timmar för att sedan åka vidare till kalas för farmor. efter några timmars tårtaätande och skitsnack med släkten blev det hemfärd, där väntade en Matilda ch Erik! vi åt tacos och kollade nått avsnitt OC(uuuunderbart) Erik åkte hem ch Matilda och jag drog på en sorglig Kate Hudson-film, uuuusch sägar jag bara! galet srglig, men åh så bra film!
Idag blev det en heldag på ALV med Matilda och lite gamla park'are från i somras, galet vad jag tycker om er och det där stället! :')
Nu sitter jag nermysad i sängen, ska snart hoppa in i duschen innan jag skriver det sista på mitt jävla antiken-arbete.. sen blir det chips och Gossip Girl, göttt ;) och imorn börjar skolan, det blir nog ganska gött det med (:
söt!

det är vackert, ibland!

Elliott Smith - Angeles

livet är bra, imornkväll kommer en längre uppdatering på min vecka i oslo, mina mysiga dagar på alv och om lite till. tills dess; ha de fint, sov gott och ta hand om er.

i miss you, oslo

efter en bussresa mellan 9 - 17.30 är jag ganska seg, tillbringat kvällen i soffan, ska nu förflytta mig till sängen, dra på några gossip girl avsnitt innan jag ska försöka sova. imorn är det ALV, släktkalas och troligtvis filmkväll med Matilda som står på schemat, blir nog en kanon lördag!

annars då? jorå, livet leker :)

just like heaven

nej nu jävlar! har kommit ca halvvägs med antiken arbetet, men nu skiter jag i det! när man får ett sms av syrran där det står "kom snaaaart, du får ett glas i baren" så stänger jag mer än gärna ner word dokumentet, drar på mig en skjorta och tar bussen ner till Aker brygge!
vi hörs imorn folket :>

plugg i oslo

Linn och Jennie gick nyss till jobbet, så nu är det bara katterna och jag. den ena ligger på matbordet och sover, den andra på soffkanten, söta små kissar det där.
jag hade iallafall tänkt mig göra det där förbannade arbetet om Antiken nu....... fyfan. men ska ge mig fan på att göra det så jag har det gjort, så go go amanda!
förövrigt saknar jag alv :| känns sådär att inte va hemma när det är höstmarknad... menmen, oslolivet är riktigt najs det också. :>

Vi bara lallar runt på Karl-Johan tralala..

Det är onsdag, jag skulle suttit på bussen påväg hem nu, meeeen, framåt eftermiddagen igår började Linn "vill inte att du ska åka hem" och nån timme senare var en ny biljett beställd! så ska leva det god livet i Oslo ända till fredag :) (y)


RSS 2.0