All these things that I've done



Jag har sovit cirka 12 timmar inatt och ungefär 10 igår. Men är ändå så sjukt trött.

Under helgen började jag tänka, på allt du sa den där natten då vi var vilse i en storstad långt härifrån. Allt det där om att man träffar nya mäniskor som ger kan ge en så himla mycket. Att man inte ska falla neråt hela tiden. Se saker på ett bättre sett, på ett enklare sett. Du var förbannad och jävligt ledsen just då, så allt lät så själviskt och elakt när du sa det. Men ändå, på något vis så himla rätt.

Jag skulle kunna fortsätta. Men som sagt, jag är helt slut, ni vet, trött. haha, det där lät drygt.

vi hörs inom kort. Hade tänkt att ändra lite på desigen idag.

I know you have a little life in you yet.


SiESTA! 2010

Okej, är nu hemma från Skåne efter en helg full med musik, trevligt folk och skolarbete. Till och med så pass hemma så att jag just nu ligger hemma i Matildas säng. love it!

Som sagt, lite bilder ska upp, de flesta ligger på fejjan, men ändå.


Rockfoto.nu bild, måste medela er om att mitt hår inte alls är sådär rött, dum kamera :(

headlock

shiiit, jag är trött, seg och vill aldrig lämna sängen. Kom hem från SiESTA! igår nångång efter tre. har haft några sjukt roliga dagar, jobbat massa, träffat nutt folk oh aa, haft kul.

nu är klockan snart halv ett så måst ner oh käka nåt sen fixa nått till mors dag... (hatar mors dag) Köpte en grej till pappa igår, se ju lite konstigt ut om pappa får något på mors dag..? äsch, saksamma. vi hörs sen, d¨med en jävla massa bilder (y)

planer

Kvällens planer

  • Uppdatera ipoden lite
  • ut till garaget oh fixa lite med skateboarden
  • packa inför siesta
  • prova 70 kläder i 70 år ungefär
  • Queer as folk
  • godnatt
:)

I just can not

Okej, vad händer?
Det är Siesta imorn. Inte pepp över huvud taget av någon konstig anledning dock.. men så brukar jag ju va iofs. När jag ska gå på konserter/festivaler..

De två senaste veckorna har det inte hänt mycket här. Allt har varit lite upp och ner så har inte hunnit. Fast upp och ner på ett bra sätt faktiskt, jag menar, det är väl bra när man inte hinner att sitta vid datorn? (:

(okej, här hade jag tänkt att det skulle bli en bildbomb. meeen, mitt internet suger litegrann så vi får ta den bomben senare)

Imogen heap

Jag vill ha sommarlov.


noll blogglust

Har ingen blogglust överhuvudtaget. Därför kan det dröja ett bra tag mellan inläggen.



Ojdå

Oj, här har det visst inte hänt mycket denna vecka.. Har haft fullt upp med annat!
Just nu sitter jag oh käkar frulle, Gerda står i duschen och Gabbi snackar i telefon.

nepp, nu äre brådis, lägger upp nått inlägg ikväll kanske, åker troligtvis till gamleby nångån efter skolan.. får se :)

Pizza bilder från igår


krusbrus, pizza och vänner - sweet life (:


@ school

Åkte till skolan tillslut, ganska skönt :) Har engelska nu, snart klar med uppgiften vi fått, efter det ska jag kolla lite queer as folks i väntan på nästa uppgift, naaajs.

Efter skolan ska jag dra hem til min farbror en sväng som har en telefonladdare som min telefon är i stort nöd av. Och ikväll vet jag inte vad som händer, måla lite på mitt rum, följa med matilda föräldrar oh cissi oh jocke på lite grejer oh sedan kolla speedway eller bara göra ingenting.


Where did our love go?

Hemmmmmmma.
Sov till lite efter nio, en timme senare började jag filma till en uppgift i skolan-en musikvideo. men faaasen vilken tid det tar! Hållit på i lite mer än en timme och fått ihop material till kanske 30 sek? knappt det ens. menmen, ganska kul iaf ^^ :) Nu sitter jag iaf vid matborden, ska snart slänga i mig lite nudlar! tänker lite på om jag ska åka till sista engelska lektionen eller inte också.. lär ju få en uppgift som jag lika gärna kan lösa hemifrån.. hm, får la se hur jag gör :)

blää

Ok.. ett sista inlägg. Har bara insett het plötsligt hur mycket jag hatar att sova helt ensam i ett stort hus.

jao, nu var det sagt. hörs imorn, om jag överlever vill säga :)

Silence

jahopp.. klockan börjar närma sig tio och jag tror att jag ska börja krypa ner. Pizzan blev god, kanske till och med den godaste pizzan jag gjort, tufft. Sen blev det lite qaf, ända tills megavideo började dampa och inte ville visa mer. inte ok.
nu ska jag fila naglarna lite tänkte jag, är ju inte något som jag direkt gör varje dag, hah.

nepp, vi hörs imorn bitti.

Feeling down

idag har inte varit någon vidare bra dag.. ska försöka få en bättre kväll iaf. Ska snart fixa lite pizza oh slänga in i ugnen och lite chokladpudding till efterrätt. MUMS. men min mage tycker inte lika mycket om har jag sett... usch, antar att jag får börja röra lite på mig igen...

hur som helst. det mesta är åt helvete och jag fattar ingenting.

Ska vara busig och skippa skolan imorn, eller jao, halva dagen. Är klar med grjen vi håller på med så ska vara hemma oh filma till en musikvideo, samtidigt som jag ska passa på att sova ut lite.

nepp, dags att försöka förbättra humöret lite

Back in your head

Lyssnar på psyko musik och vill helst bara hem.

vad är det här?

?

fattar ingenting

zZzZZzZZz

Ligger hemma hos Matilda i hennes sägni, (hm, känner att större delen av mina inlägg börjar så..?haha) Är dock inte ensam, Adam sitter på sängkanten och spelar fifa spel och kommenterar ALLT han gör.. en aning irreterande, men så söt ändå.

ojdå, nu skulle visst jag spela.. men hörs snart igen!


Silly to me now

Ganska skön dag, och jag är inte så trött som jag trodde jag skulle va, kommer senare kanske.

Om jag hade varit normal hade jag hållt på att packa inför en vecka i grekland just nu, mamma och pappa åker inatt men jag är dum i huvet och stannar hemma, hatar mig själv lite...
Istället håller jag just nu på att packa inför en natt hos matilda, wei.... haha nej, nu ska vi inte va såna. trevligt hos matilda, småsötisungar är där också så det blir nog kul :)

nepp, vi hörs senare, är på riktigt damp-humör-och-spela-in-filmer-humör så kanske bjuds det på dampig film lite senare? vem vet :)


Alligator

jag är trött



drar en bild på de här gubbsen ♥
fick något slags återfall idag när jag tog min lilla promenad hem från resecentrum, mysigt. :)

nejfan, dags att ta en dusch oh försöka göra sig lite snygg :)


oj, så stor jag blev. gammal bild, saknar dock luggen jag hade då :(

hörssss

trött och lite allt möjligt

ligger nu äääntligen hemma i min säng, bev som sagt hultsfred igår, vilket var trevligt. Hemma hos I och G runt två, vi började baka muffins, eller aa, jag började baka muffins och dom sat oh sa hur jag skulle göra. runt tre bestämde sig isabelle och jag oss för att kolla film. såg inte speciellt mycket av filmen, vaknade då och då av att belsebuben slog mig eller åratade om något. haha. så jao, när klockan ringde runt halv sju och det var dax för mig att börja vandra bort mot mitt tåg var jag inte den piggaste.

menmen, Jobb idag, eller aa, vet ifan? x) pappa har ju som sagt konstutställning, så antar att jag ska gå runt och vara trevlig osv.. kooom gärna och håll mig sällskap!

jävla rubrik

sitter alltid och tänker på vad jag ha för rubrik innan jag ska skriva ett inlägg, därför blev denna rubrik som den blev.

hur som helst, ska precis börja städa oh mixtra lite fort som tusan, sen drar jag till Hultsfred för att spendera min kväll tillsammans med finaste brudarna. Kanske till och med natten? humhum...

Pappa har konstutst'llning imorn, den börjar vid 10, och enda möjliga hemvägen eller hur man ska säga är at åka med 7.12 tåget om jag ska hinna hem i tid, och det låter inte allt för underbart en lördag efter säkerligen inte en alls för lugn kväll.. menmen, får se hur jag gör ^^ :)

nej nu ska jag städa, kuuul :)


gullig bild från fisketävlingen igår, hur matilda och jag ALLTID lyckas med att se så otroligt fula ut har jag ingen aning om.. men vi lyckas alltdi väldigt bra med det.. illa.

Tralalala

Okej positiva saker!

  • Jag ska snart åka till stugan som jag längtat så där löjligt mycket efter
  • ska ägna morgondagen åt att fiska
  • Bestämde mig för ganska länge sedan att jag bara ska gå en dag på hultan (onsdagen,även kallad kentdagen) visade sig nu att alla de faktiskt ganska få band som jag vill se spelar på den dagen. ok, äre nån som fattar eller mumlar jag bara? xP
Ok, det var några saker som jag liet liiite bättre just nu!

Ska ner oh käka nu, sen ut till grannen för att plocka mask. sedan invänta min vän genom att städa mitt rum :(

hörssss

Tralalala

Okej positiva saker!

  • Jag ska snart åka till stugan som jag längtat så där löjligt mycket efter
  • ska ägna morgondagen åt att fiska
  • Bestämde mig för ganska länge sedan att jag bara ska gå en dag på hultan (onsdagen,även kallad kentdagen) visade sig nu att alla de faktiskt ganska få band som jag vill se spelar på den dagen. ok, äre nån som fattar eller mumlar jag bara? xP
Ok, det var några saker som jag liet liiite bättre just nu!

Ska ner oh käka nu, sen ut till grannen för att plocka mask. sedan invänta min vän genom att städa mitt rum :(

hörssss

Downtown

Imorn har vi nationella i Matte. kommer det gå åt helvete? svar ja. Börar bli riktigt nervös nu, känner dock att det är lite väl sent att börja plugga nu.. usch, sååå sugen på att skippa morgondagen som förra veckan, skulle va jävligt gött! men icke....

Väl hemma från skolan blir det att börja packa inför att åka till stugan, plocka mask bland annat, fisketävling på torsdag :) (y)

Nepp, nu ska jag försöka se lite queer as folk, mitt internet har dock blivit segt så det tar jättemega lång tid att "buffra" det.. inte ok

meeeen, godnatt!

Sk8 girl


oj då..

Oj här har det varit tyst idag, inte ok.
har haft fullt upp hela dagen dock, började med 3 timmars svenska, sen drog jag, Gabbi och Nina en pizza på lunchen eftersom det var äcklig korv i skolan (måååste dock sluta käka pizza oh köpa annan skit innan jag blir pank). På eftermiddagen hade vi fotokurs^^ ägnade tiden åt att redigera klart en grej som vi va oh filmade för några veckor sedan som ska läggas upp på TEDx (en sida fullt med föreläsningar världen över).

Efter skolan och efter extralektionen drog Gabbi och jag hem till Gerda och Belsebuben där även Lisa och Nina befann sig, efter Lisas delikata chokladpannkakor begav vi oss bort till skatehallen. Skulle nog inte vilja påstå att det där med att åka i ramp är min grej, ramlade ganska rejält två gånger så halva min röv gör ganska ont nu (haha). Meen, man kan ju inte va helt awesome första gången man åker juuu?

Påvägen hem åkte jag iaf vanligt, vilket gick betydligt bättre och jag insåg att något av det underbaraste som finns är att ha solen i ögonen och åka skateboard i en lite sluttad backe så man slipper ta fart. Då är livet härligt!

Nepp, mycket text utan nån särskild mening, men whatever :) haha, va konstig jag låter.

Ut till garaget för att leta efter syrrans gamla skor oh sen in och se Queer as folk sen äre godnatt.

hörs imorn!


Night watch

klockan är nio och jag är alldeles strax klar med mitt fanzine som jag ägnat verkligen HELA dagen åt. Men ska inte klaga, det är faktiskt ganska kul att hålla på med det. :)
Kom precis ut från duschen och ska snart ner oh sätta mig i ett fotbad och sen upp och kolla på Queer as folk som jag inte kollat på på över två dagar! shiit asså! :O mjöhöhö.




Imorn äre Måndag, vilket betyder att man får träffa de här fisarna igen :D oh massa fler, blir skatehallen ett tag efter vi slutat och sen vid sju äre Cirkus 8D

I dont think we have to be like this forever

trött

trött på det mesta, verkligen det mesta som har med plugg att göra.


Im a dreamer

Söndag.. måste plugga hela jävla dagen :( Göra klart fanzinet och ta massa kort och göra olika montage bilder. Ok, det låter inte som det är så mycket, meen , DET ÄR DET.

Såå vi hörs sen när jag kommit hem eller något.

(Lovisa, jag ska fixa din blogg. någon gång under dagen när jag får tid! )

Dont wanna hurt you

Ligger i Matildas sägni, har precis kollat på nån otroligt amerikansk film om cheerleaders och basketkillar. sån där skön film att bara ligga oh halvkolla på ^^

Ska snart sova, jag iaf. är huur trött som helst. kanske ser ett qaf avsnitt först..? hm..

nae, hörs imorn!





exakt en vecka sen det var popadelica, oh om några minuter är det exakt en vecka sen jag såg the sounds.

I like the sweet life and the silence

Okej, snabbt inlägg om dagen än sålänge!

Kom precis hem efter att ha spenderat dagen på ALV ( mitt sommarjobb ) fick schema oh kläder oh sånt där. Tror det kommer bli riktigt kul! :) lite bitter över mitt schema möjligtvis, jobbar under precis HELA hultan.. menmen. får se till att byta lite ^^ höhö.

Nu ska jag ner oh käka lite snabbt, sen upp oh packa för att sedan åka till södra vi oh hänga i Peppes kiosk eler vad den heter^^ thats the place to be ju! nej, inte direkt. min lilla vän jobbar där, så ska hålla henne sällskap ett tag sen åker vi hem till henne! :)

sååå,vi hörs senare när jag kmmit hem till Matilda alltså.


my love


burn your life down


I shouldn't go but I can't really help it

When I feel this pressure

Worried ground

hemma!
ligger just nu i min lagom varma änger och värmer mig, ska snart gå ut en sväng va det tänkt, får se om jag blåser bort eller inte (:

Senare ikväll blir det tacos, gott som fasen. har inte tätit det på ett tag heller, så det blir nog godare än vanligt, eller nått. haha :)

Nepp, nu sk ajag ut! vi hörs inom de kommande timmarna.


rensade garberoben och drack cola ur min gamla bebismugg, mysigt
jag hittade min jättegamla jätteförliteniga emilmösse,, heuheu
så här gullig kan man vara i den (:

half life

Nu ska jag de kommane två timmarna plugga som faen. bli klar med Gresse uppgifte, sen drar jag och Alli upp till gymmet i nån timma eller två. gött som fasen!


I want to show you to the world, right now

Okej, blev inget fotografera idag heller. Att rensa garderoben tog längre tid än väntat. Nu är jag iaf ett antal byxor fattigare och ett anal t-shirtar fattigare. inte ok..

Imorn är det fredag och det betyder skola! Skulle faktiskt vara väldigt skönt att skita i den imorn också, men nope, blir att gå upp vid lite efter sex oh pallra sig iväg. Tror att vi slutar vid tolv imorn, skulle va skööönt. Stannar nog kvr och pluggar ett tag i så fall och sen drar till gymmet någon timme innan hemfärd ^^ greeat!


en gullig montage bild. Uppgift till skolan, 4 till ska bli gjorda. :(

Tennsoldater

Nyss hemkommen från stan, blev pizzakäk med två gama gökar som jag inte träffat på alldeles för länge, Nela och Sofie!

Snart ska jag gå ut till garaget och fota lite... (jag vet,säger alltid attt jag ska ut oh fota,men så gör jag det aldrig) men nuu ska jag göra det! bevis får ni om några timmar.
När jag kommer in från det ska jag göra storrensning av min garderob oh skriva lista på vad som bevs att inhandlas och ta en sväng till nån fin stad som vvik,linköping eller kalmar oh handla någon dag framöver! najs.

Hörs sen


När du är tunn som luft så är du nästan perfekt

behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll


111

Nepp, nu ska jag ta tag i mitt liv. Gå upp ur sängen, dra på mig lite kläder och ta med kameran ut på promenad! älskar att vara ledig! :]


Kristin Olsson

Sitter och kollar igenom massa gamla bilder och hittade vääärsta söta bilden!


Kicken :D

övninskskörskurs...

Har precis spenderat några av de segaste timmarna i mitt liv. Var på sån där övningskörningskurs grej ni vet.. fy fan va tråkigt det va! menmen :)

Fixade precis med en skolgrej, vi ska egentligen ha hand om lunchunderhållningen imorn, men eftersom lilla Gresse är sjuk så blir det ganska svårt eftersom han skulle ha DJ:at. Skickade därför ett ganska så långt sms till min lärare oh sa att vi inte kunde imorn oh blablabla. OH SÅ RINGER HAN UPP. jag blev jättenervös oh sa fel namn på mig själv oh lite där ett tag.. haha men, det löste sig till sist oh nu är jag ledig hela dagen imorn, två dagar utan skola i rad alltså- SCORE!


just nu...

Lagar jag mat (:


jao, så kul kan man ha med ett korvbröd i väntan på att korvarna ska bli stekta (y) (:

All day

Ligger just nu i min säng, skulle egentligen vara påväg ner till resecentrum just nu. Men har bestämt mig för att skippa sista lektionen också. Så jag ska snart ner oh käka frulle, sen sätta mig oh plugga massa!

Hörs

lonely lover

Mätt och belåten efter massa chokladpudding oh massa kex sitter jag med två datorer framför mig, den här, som har internet och skoldatorn som jag skriver på. Gjort klart mediekunskapsuppgiften och skrivit lite på fanzinet ^^ gött (:

Nu ska jag börja traska uppåt, krypa ner i sänger och avsluta dagen på samma vis som jag gjort de senaste dagarna-kolla på ett avsnitt eller två av Queer as folk.



Imorn är det Onsdag. Ska skita i första lektionen i morn, känner att jag behöver sova ut, har nog inte sovit igen sen i helgen ännu oh går mest bara runt och är trött när jag är i skolan. Så tar bussen vid 11 eller tåget vid lite innan tolv oh har matte i några timmar, sen hem för att vid kl.5 va på körskolan på sån där kurs i fyra timmar... :(



jagvetinte

Tell me, do you feel it?

Har planerat att jag idag ska äta så mycket onyttigt som möjligt, ni vet, chokladpudding, massa kex, några bullar osv. awesome!
Oh så ska jag plugga.. försöka komma en bit på Gresses uppgift och nästan göra klart tidningsuppgiften i mediekunskapen... så jao.. hörs om några timmar så får vi se hur mycket jag har gjort ^^


hungry heart eller nej, menar hungry stomach

Har precis gjort klart alla nationella i engelska. skööönt! Trodde verkligen att dagens (läsförståelse och hörförståelse) skulle gå åt helvete, men det kändes faktiskt helt okej (:

Ska snart börja vandra upp mot matsalen, käka 70 mackor eftersom det är äckelsoppa (varför ska det jämt va soppa när man är så där sjuukt hungrig?), sen ha teori på idrotten i nån timme eller två^^ (: 

Förövrigt så mår min hals inge bra idag... Oh så är Nina inte här... inte okej!


Time to sleep

Ligger just nu nerbäddad i min otroligt sköna säng, skoldatorn bredvid mig och den här datorn framför mig.. försöker plugga lite samtidigt som jag gluttar facebook och kollar queer as folks. Jag har dock konstaterat att pluggandet inte går så bra.. men, får väl ta det imorn.. eller på onsdag, eller torsdag.. blablabla. Måååste verkligen ta tag i det :( usch.

nej men nu ska jag sova, snart :3


Shane anomnomnom

OCHHHHHHHH



Självaste Ryan Atwood. Oh my.. haha. satt oh glutta runt lite, oh vad hittar man? jo den här gamal kärleken, alltid trevligt.

Home is where you're heart is


hittade visst en bild på Popadelicas hemsida.. haha coola gänget ju!

A stranger

Nyss hemkommen från stora staden - vimmerby. Kollat BMX cykel med Gabbi oh lite skategrejer^^ HATAR att jag inte har pengar som jag kan lägga på såna där grejer.. skulle va riktigt gött annars!

Nu ska jag snart förlja med mor min ner till ICA oh handla lite, i hopp om att få lite.. chokladpuddng kanske? mjöhöh. Senare ikväll blir det plugg... kanske drar ut oh fotar lite med, der märks (:


haha, random bild. ni vet, så att det ska se lite roligare ut. och är roligare än en.. ja, söt bild på Jamas?


Godnatt

Imorn är det återigen måndag. Svenska oh fotokurs står på schemat. Efter skolan stannar jag kvar ett tag för att plugga oh sen blir det gymmet nån timme med Alicia och Gabbi. Chilledill dag helt enkelt (:


put me back together

The bear quartet på högsta volym, kom precis ut ur duschen. Matchen gick åt helvet idag, fattar inte vad det är som händer när jag spelar med f 17. blir så jävla kass... menmen, orkar inte bry mig. Meeen, ska lägga ner fotbollen lite, ägna mig mer åt gymmet igen, jag vill ju ha Maja Ivarsson-ben, hallå? (;

Nu ska jag ner oh va trevlig mot mina päron. Sen upp oh kolla på queer as folks, haha, det suger. (l word fast killar, får flush backs på när min syster tvingade mig kolla på det när jag va typ.. 5-6? haha)


Feutboll

Nu drar jag ner till ceos för att spela fotbollsmatch, inte särskilt peppad.. mest trött. illa.


Popadelica '10

Okej, here we go! räkna med maaaaassa bilder (y) (:


Salem Al Fakir - riktigt bra, faktiskt. tycker verkligen inte om honom i vanliga fall men live var han grym!


Erik


Ola


Ola,Amanda (jag hade solen i ögonen, därav den mindre gulliga minen!)


Toooooppen


Hästpojken


Hästpojken


Hästpojken


Jag drog bort för att kolla på The Mobile Homes i hopp om att kanske få se en liten snutt av Sami. Men icke.. Men Andreas Tilliander var där( [: ), och den här gulliga gubben som ser ut som han i BWO. haha. Förövrigt så var det inte allt för mycket publik på dom.. jag oh max 10 till stod längst fram vid kravallstaketet, och kanske ca 20 pers i resten av lokalen.. pinsamt


The Pipettes. Riiiiktigt bra var dom!


Ola hittade sin drömtjej, eller ja, detta är en av alla de tre som han hittade under denna kväll. (:


Gullpöjkar


Pontus och Alicia (:


Timo


Ola och den snygga bruden där i bakgrunden, rawr!


The Sounds.. och oj vilken bra kvalla det blev på bilderna nu :O men ne, inte mina bilder, min kamera låg fetinginklämd i min ficka så det blev inga bilder på dom. Men fy fan... Bästa jag sett på sjukt länge!

Jao, det var årets Popadelica. Nu äre bara att ladda inför Siesta som är om ca tre veckor! :)



Just swing it

Puuuuh. heelt slut sen igår. när jag kom hem igår (ca 3.00) skulle jag envisas om att Jamas skulle sova i mitt rum.. vilket han helt och hållet gick med på men jag ångrade det ganska rejält några timmar senare... haha. men skitsamma. Gårdagen var toppen och min lilla (lilla?) crush i Maja Ivarsson väcktes nog till liv igen. en jävla massa bilder kommer om nån timme eller två, nu ska jag käka lite oh sen ta en svalkande dusch och bli av med all röklukt/svettlukt/äckellukt. Hörs!


RSS 2.0