..och allt är som förut

"jag släpper taget nu, vill inte klibba fast. jag släpper taget nu, för dethär är verkligen fel plats"



good things in life

du är gåtan som jag aldrig löser klart

jag undrar ibland hur jag skulle må om inte Robyn fanns där och sjöng så glatt i mina hörlurar, förmodligen inte så bra eftersom hon är en av de få saker som får mig att le sådär härligt nu. jag vill inte stå still längre, det händer ju så himla mycket bra snart, men tiden går bara långsammare och långsammare och jag faller hela tiden tillbaka till då, och jag blir galen för jag fattar inte varför.

Någon annan som får mig att le sådär härligt just nu är Lelle, så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta cykeln i spöregnet ner till stan och träffa henne en sväng!

Onsdag



kaos och paradis på samma gång

allt är kaos men kan inte låta bli att vara så jävla lycklig just nu!

ge mig nått som känns

Here's the truth about the truth.
It hurts.
So we lie


en jobbdag till sen lever jag livet på vågorna ett tag, skapligt skönt!

(makeitgoaway)

varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar


take a chance

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


arbetsveckan är över; nu börjar träningshelgen!

where did I go wrong?

och när jag lyckats kliva upp några steg faller jag ner på botten igen, hur länge ska detta pågå? hur länge ska jag undra, inte veta vad jag vill, om jag ens vill någonting. vill bara ha mer, även om du förstör mig helt.

nu sitter jag i alla fall här med en bedövad käft, jävla bomullstuss i munnen och mitt hat till tandläkare bara ökar och ökar. ska lägga mig och dö ett tag innan jag tar tag i mitt liv, och med mitt liv menar jag mitt rum, garderob och mig själv. alltihop ser förjävligt ut. imorn är det jobb igen, sen ledig två dagar, helt sjukt skönt!
# såhär ledsen är jag på tandläkare just nu, och på en jävla massa annat.
(måste låta som världens tråkigaste och gnälligaste, men vafan, ibland får man det)

you're just the best I ever had

besöksrekord i parken idag, stressigt - men fan så kul! jobbat arslet av mig hela dagen och varför sluta? istället för att slänga mig i soffan och grisa resten av dagen hoppar jag ner i löparskorna och springer ut till lelle för att ha en go träning med henne och säcken. tror eftermiddagen/kvällen kommer bli grym och att jag kommer sova godare än på länge inatt.
nu; packa, ge min kisse lite kärlek och sen drar jag!

senaste dagarna i bildform

Julia i dimman

Göteborg/Liseberg med jobbet!

fattar ingenting

efter tre dagars festival med alldeles för mycket festande och två hårda jobbpass är jag nu tröttare än någonsin. ska sova några timmar sen upp och rulla iväg till västkusten för att spendera dagen i göteborg med lite jobbpolare! (; livet är hårt, men vafan, man lever bara en gång så bäst att bare köra! (:

hültsfred!

hultsfred dag 1 igår, helt okej bortsett från det kassa vädret. kom dit, fick helt plötsligt ett vip-band, gled runt på området tills jag träffade min andra hälft - Julia! hon var snurrig och det smittade av sig, så vi snurrade runt och jag vet inte vad vi gjorde, Julia tatuerade sig, det minns jag.
sen hämtade vi Bäx och dom följde mig en bit på vägen hem. slocknade runt halv tre och nu är det plötsligt fredag och solen skiner - göötttt!

snart är det dags för SMK och sen rullar bara dagen på med massa bra band. ända tills det är dags att dra hem - upp och jobba vid 7 imorn.. tjoho!

grillfest - fotbollskväll - grillfest

ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för en fartfylld kväll. beger mig ner till parken igen runt halv sju, spenderar några timmar där med goa människor, god mat och säkerligen något gott att dricka. lite efter åtta drar jag hem, kollar semifinalen och sen drar jag, förhoppningsvis ner till parken igen för att fira vinsten ;) tror det kommer bli en av de bästa kvällarna på länge!

och imorn börjar hultsfred, kul att man fixat boende oh allt, men sådär glömt att köpa biljett:( menmen, det löser sig.
hoppas ni får en fin kväll och håll alla tummar och tår som ni har för att sverige ska vinna ikväll!

(I still ain't over you)

revolt 1,2,3

hemkommen från lite boxning och några kilometers löpning - fasen så härligt!
nu; duschen sen lite käk innan det blir godnattsaga med Kicki. lång dag imorn, jobb 7-16, sen hemma och ladda inför grillfest med hela alv, elllller, ladda lite lagom, dra ner dit oh chilla lite oh sen hem och kolla semifinalen!? får se hur vaken partyamanda är imorn.. tror vill-hem-och-kolla-fotbollen-amanda kommer vara lite piggare, faktiskt ;D
nej, nu hör jag hur duschen ropar ; "amaaaaanda?!? vart är du!?!?" så bäst att gå oh duscha :>

mitt hjärta blöder

som nån jävla våg kommer alla känslor och tankar på en och samma gång. när det liksom slår mig; att allt jag känner för dig, så mycket jag bryr mig, tycker om dig och tänker på dig - allt det känner du och gör för någon annan. och fan också, det gör ont.

"I just want to sleep and dream about the dreams we had,
And all the drugs in the world won't take me to your promise land"

this is what it feels like

spenderade gårdagen i sommarstugan med Lelle, massa bad och massa vattenskidor, hur gött som helst!
nu ska jag bege mig ut för att ha fetaste träningsdagen! och mitt i allt baka en tårta!? gillar kombinationen!

släpper taget och kliver

matlagning, musik och knasiga filmer med min knasiga vän Gabriella!
så ser min lördagskväll ut, heeeelt okej :>

slå sönder nått, förstör mig

mår som en kung på utsidan; går sönder totalt därinne.. men what to do? när man sitter nere vid verkstan på jobbet, solen i ögonen, cigg i handen och underbart folk runt omkring sig är det nästintill omöjligt att inte känna något annat än lycka och nån slags lättnad. så fuck you insidan, kungen där utanför vinner över dig! (idag i alla fall)
nu ska jag slänga på mig lite fräschare kläder och följa med med min mor som jag inte träffat på evigheter känns det som ner till ica och handla, sen ska jag hem och för första gången på minst två veckor försöka lyckas få ihop mer än 4 sovtimmar inatt, skulle va ganska underbart!
alv by night

¤

ingen kommer vilja ha dig mer än mig.

nu kan du få mig så lätt

Jag kommer inte höra av mig igen 
Och jag kommer inte ta skulden 
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp




lose yourself

har legat i soffan och glott sen klockan halv åtta imorse. lite l word, massa musik men mest tystnad - ni vet sån där tystnad så att man hör alla sina tankar så himla tydligt. jag hatar att tänka, speciellt i tystnad för då ser jag allt klarare.
nuuu; käk sen ut till säcken och slå av mig lite bad-feelings! ikväll vankas det brännbollsturnering med jobbet, woop woop!

someone like you

Jag längtar inte längre efter att ha dej här 
men jag saknar dej
Som om min själ har gått ifrån mej
för att vara hos dej
så saknar jag dej
Jag önskar att jag aldrig
hade träffat dej där
Såna som vi vet nog inte vad kärlek är
men jag saknar dej

Arbetsdagen gjord, avslutar denna lördag med lite träning, god mat och säkert massa skratt med Lelle downtown @hennessyrraslägenhet - GÖTT!

underbart


Angelica, hur lyckas du alltid få mig må så bra?
älskar dig vännen, fan va du är bra!

som en gammal själ

har gått runt på kyrkogården med mamma idag, pratat om gamla släktingar som jag aldrig hann möta, om gamla släktingar som jag mött, men inte riktigt minns. - och så om dom som jag hunnit älska, men som försvunnit alldeles för tidigt. jag brukar inte tycka om att gå omkring sådär, bland gravstenar och stilrena blombuketter. men idag var det riktigt skönt, på något vis.
nu ska jag lyssna på Eldkvarn, sätta mig på baksidan och läsa Pluras självbiografi och sen ska jag ägna kvällen åt lite träning och L word marathon. fin fredag, gillar att vara ledig.

RSS 2.0