Grey´s episode 1

Hm, jag tror jag är lite besviken på kvällens avsnitt.. Inte alls så sorgligt som jag trodde det skulle vara. Jag menar, George dog, han har medverkat i serien sen den började sändas.. Det borde handlat mer om honom idag. Och när det väl börjar bli sorgligt då började dom skratta!? Okej, det är Izzies sett att visa sorg på. men kom igeeen. Haha Oh så Merediths alldeles för gulliga skratt, garvar ihjäl mig så frt hon börjar skratta... haha :>
Nehe... Får hoppas på att säsongen blir bra iaf. Och att ryktena om att ca alla skådespelarna ska ta massa dumma pauser från serier... så dumt.




 
hahah, får mig alltid på bra humör alltså

Käriin

Eftermiddagen tillbringades hos Karin med kameran.
Några resultat:


Det fina håret :>


Scary Karin


Söte :>

Love & Peace
Peace
& Love

Today is the day :D


Som jag väntat (:

Kanal 5 - 21.00

MaryJet


Är jag sen med att höra nyheten om att Mariette Hansson från årets idol redan har skivkontrakt? Man kan köpa den på cdon för 139:- , men den finns ju också på spotify. (MaryJet - In this skin)
Väldigt bra, påminner lite om Imogen heap på något vis.. men det blev tjatigt att lyssna på för länge. Låten hon spelade på hennes audition finns med på skivan.. Lies Beyond. väldigt bra!

Jahopp, nu har ni fått den nyheten om ni inte redan visste det.
Här kommer Lies beyond.


Rom i regnet


Hej
denne daga börjede mä en promenad för oh ta lite kort. Dä va trevlit men jävlit kallt.

ja, haha ett litet försök på att skriva på småländska, tycker nog inte tat jag lyckades särklilt bra.

Hursom. Jamas var mysig idag och kom in oh la sig oh snutta kl 7. sånt gillar vi :* Vi sov till ca halv tio, sen gick vi upp, åt frukost och sen gick ut.


åhåå, finaste kissen ju.


Promenad. hösten är fin, dock var det vääldigt kallt idag.


Löven börjar bli såhär himla fina. (Y)

Nu ska jag äta nått, oh sen gå bort till busshålsplatsen för att hoppas på att det kommer en buss. annars blir det inte bra kan jag lova.

hörs

peace.

Mjaoo



mjaomjao, nya inne ordet, inte särsklit nytt kanske.. men för er som inte vet. majo kan betyda allt.

Hinner icke skriva mycket just nu, har tränat en timme så nu ska jag skynda mig in och göra en toast oh sen blir det idol. like it.

Dagen har iaf varit bra.

- jag tror nog inte dessa veckor kommer bli de värsta i mitt liv, helt okej oh va där jag är faktiskt. bättre än jag trodde.
- missade bussen, haha så jag drog hem till Martin efter jag slutat, va där ett tag sen fick jag skjuss hem. har lärt mig att man ska kolla mycket nogrant hur bussarna går.. ackack. men det var trevligt hos Martin, Anton är ju för skön. Och deras hund studsar. haha.
det var min dag. nu är klockan 52, vilket betyder att jag inte kommer hinna. tusan.

vi hörs.

peace.

Flickan som lekte med elden

Nu har jag sett den, kanske lite sen, menmen. Tyckte iaf att den va jävligt bra. En sån film som man får en såndär känsla av.. kan inte säga hur det känns eller varför det känns så.. men det känns bra.
Nu är det väl bara att invänta nästa film.

Imorn börjar min praktik... Inte särsklit sugen. Börjar 7 imorn, slutar 3. Men ska bli skönt att slippa att åka ner till västervik de kommande fem veckorna iaf! något positivt.

Nu ska jag försöka sova.
Godnatt

war on sound


Vaknade upp ute hos Lelle idag. Halv tio var den oh jagkände det att går jag inte upp nu så kommer jag sova vääldigt länge och då kommer jag inte kunna somna ikväll, och det är något jag måste. Vi gick upp, käka frukost och runt elva väkte vi Alli, mohaha.
Igår, såg vi en humla bra film. The Blair witch project. En sann historia som sätter sig på hjärnan alltså.. ni som inte sett den måste se den alltså! Skrev nyss världens längsta grejs om vad den handlade om, men insåg sedan att jag avsläjade för mycket. Så vill ni veta vad som händer får ni helt enkelt kolla på den!
Ikväll blire att åka till farmor en sväng och efter det se Flickan som lekte med elden med mor,far och matildas mor och far. haah dock ska inte matilda följa med, detta låter nog k´ganska konstigt.. men hon ska ut till gamleby ju. Synd, neeej, jo då:) haha.

Nu ska jag lysnna på lite lundell medans jag städar lite på mitt rum. mmm.

 

Hide & Seek


goodnight and go


Hej
Nu ligger jag i en soffa i en åhl. Det är trevligt och en katt värmer mina fötter. Jag missade idol förut för jag pratade med alicia, så det ska jag se nu, snart. :> Förövrigt har denna dag varit ganska seg. började med tårar och något som kändes som en alldeles för lång bussresa. Men det blev bättre. Efter den långa hemresan hälsade jag på farmor i nästan en timme, det kändes bra.

Nu ska jag som sagt se idol.
Imorn skulle tydligen Matilda in till stan och köpa en mobil så jag antar att man får hänga på ju! Annars händer nog inte mycket, kanske träffa Erik en sväng, annars åka ut till Lelle & Alicia :>

Goodnight



Är du bitter är du besviken?
Är allt omkring dig en spökstad?

Ray of light

Jag är nog lyckligast i sverige. jag hade inga hål i tänderna, det gjorde min dag vill jag lova! :D


Nu ska jag vara duktig oh gå ut oh träna lite... sen blir det idol med massa grönsaksdipp och såntdär gott.
Och imorn är det fredag. Åker ut till tilda´då ju (:


Heaven out of hell


Hej, skoldagen var seg, omvårdnadstestet eller vad jag ska kalla det var lätt, läraren sa det mesta.. haha, smart.
Hur som helst, när jag väl var hemma så åt jag lite goda nudlar och sen cyklade bort för att möta Karin. Det var kul att se henne, oh få höra lite Vimmerby snack:D inget illa menat kära västerviks och kanske främst Överumsbor. :D

Nu ska jag göra engelskan färdigt så jag slipper hålla på med den imorn. guttsi.

föresten försov jag mig idag, haha det var inte kul vill jag lova!



söt karin skrattar på, haha så fort man säger.. ja vad det nu va jag sa, något med fisk. då börja hon asgarva..haha, du är för rolig.

a feeling




jag har nästan glömt bort hur det känns.

näsblod



-haha, jag fick näsblod förut. har nästan aldrig fått det så det kom som en chock. Matilda tjatade sådant på mig att jag skulle göra ett inlägg om det. haha. men det var faktiskt anska kul. nu ska jag torka upp lite blod i köket, naaajs!
sen ska jag plugga :(

i love nuddles

hej, just nu sitter jag och äter de godaste nudlarna jag någonsin gjort. alldeles för gott för att vara sant. höhö. om en timme ungefär ska jag möta Patti nere på rese, vi ska gå på stan en sväng, jag ska köpa en platttång och flourtabletter. ska knarka dom de här två dagarna innan jag ska till tandläkarn.. usch.
aja, sitter även här och kollar på änglagård (gottfrid<3) och gör lite engelska. Har läst ut boken idag så ska bara skriva den där resänsionen nu. gutt.

Nej nu ska jag äta upp mina nuddlar och städa lite till, för juste. städat har jag gjort idag! hela nedervåningen, bärt in massa ved, diskat, tvättat och .. ja det var väl allt. känner mig ganska duktig. haha (:



haha bästa

Smile like you mean it

Måndag kväll, och jag håller redan på att längta ihjäl mig till nästa helg.
idag började vi halv elva, jag var i skolan halv tio eftersom det inte gick någon annan buss.. bussfan. men det gick ganska fort ändå!
Resten av dagen flöt på ganska bra med.. vid ett nångång var det dags för skolfoto. ja vad ska man säga.. delad konstig lugg med fult leende. det är nog en ganska pefekt förklaring. skulle inte förvåna mig om jag var rödfisk med... usch.
jaja, hur som helst bestod resten av eftermiddagen av lite engelska, ska läsa ut en engelska bok och skriva resänsion om den. nu stavade jag nog fel.
och efter engelskan var det labb. Trött och hungrig och ville bara hem. och så den där bussresan hem som man verkligen inte älskar... men jaja. gnällgnällgnäll. tillslut äntligen hemma, där väntade godgod grillmat och Meredith och Derek satt i soffan. nej det där sista var väl inte riktgt sant.. men dom stt i en soffa i tvrutan. så lite sant var det ju.

detta var nog det mest intressanta inlägget jag skrivit. eller inte... men är just nu så tröttt på det mesta. kanske bara tillfälligt för kvällen, man vet aldrig.
nu ska jag sova, och imorn stannar jag hemma och pluggar hela dagen,ska ändå bara ha någon filmdag eller vad det nu va. och på onsdag har vi långt och jobbigt test. så plugga låter bättre!
Vi hörs, skriverantagligen imorn.

sov gott 

Good Morning

godkväll menar jag ju

Snart ska far och jag åka ner till ica, måste handla in massa grejs nu innan mamma kommer hem för annars kan det bli ett himla ståhej... Förövrigt håller jag på att tvätta just nu. vilket är en ganska stor grej för mig faktiskt, haha. nääästan första gången jag tvättar helt själv. gött. oh så skulle jag handtvätta en grej, men sen när jag skulle häng upp den på tork så blev det blött på hela golvet.. hm, så jag beslutade mig för att vänta ett tag med att hänga upp den. haha.

nej nu ska jag ner till ica. skriver kanske sen om den kommande veckan, som inte kommer innehålla så myclet kul. och så komme rjag säkerligen gnälla endel över skolfotot vi tog idag-........ fy fan alltså.

nehepp. ica, here i come.


-seriöst? öka lite nu!

i gbg

Nu, ett lite längre inlägg om den fina helgen. men som mest kommer bestå av bilder. mjöhö.

Fredag ( håkan dag ) .

Vi gick upp ganska tidigt, var vid Liseberg ca 10(?). Vi hoppade in i kön där Sandra satt. Men Erik och jag fick lite damp i fötterna efter atg så vi gick ett varv.. haha. Vi gick bak till den andra ingången, där det inte var mycket folk alls. dock längre från scenen sen när man väl kommit in. men de struntade vi i, så efter ett tag, ca nån timme innan insläppet så förflyttade vi oss bort dit. väl inne var klockan tre.. jag höll på att ta självmord. jag menar, jag var på liseberg, men åkte inget? katastrof. haha. gick och tänkte hela tiden, vafan, jag köper ett åkband.. eller nae, elle jo... det slutade med att jag inte gjorde det, vilket jag ångrar. Känns ganska bad att ha köat sen 10 men det hela slutade med att jag stod alldeles för långt jätte långtttt bak. inte bra, men mitt val så jag skylle på mig själv.
håkan var hur som helst kanon. dock stod jag oh var sur på kent hela tiden för att jag på något vis inte kunde tnka på annat än dom ..  kentjävlar.


- Alicia och Sandra i kön.


- dampon i kön. haha,
bjuder på den.. 

sen var det inte mycket mer från den dagen.. Håkan fastnade inte på min kamera. kanske lägger in någon sen när alli lagt in sina bilder :] mjöjö.

Lördag ( gå på stan dag!! )

Yeah, äntligen. haha. vi sov alldeles för länge, halv tolv.. så det kändes till en början som om hela dagen var förstörd. men det var den ju såklart inte.
Vi mötte upp MandoMoa och MandoKarin på något torg som jag glömt vad det heter. Gick en sväng på stan för att hitta nått ställe att fika på, sedan ändrade vi oss till att vi ville äta pizza. men det slutade med att vi åt något konstigt, men gott på 7 eleven. haha. Sedan gick vi en sväng på stan igen.. jag köpte en skjorta och en vit t-shirt som jag är väldigt nöjd med. yess. Efter ett tag åkte Moa och Karin hem, vi andra damphuvuden drog ner till hamnen och blev kära i den. Vi fick toppeniden att åka hem, hämta datorn(musik), köpa mat och sedan åka tillbaka till hamnen lagom till solnedgången för att käka. oh så blev det. bästa kvällen på väldigt länge!
sjäääälvklart har jag ju inga bilder från kvällen heller, men även dom kommer sen när alli lagt in sina bilder :]



- åh suddigbildbajs.
nere vid hamnen iaf (: superfint!



haha, den skrattande tjejen där borta! (=


jaha, nehe. det var nog allt. men som sagt, lite bilder lär komma då och då. nu ska jag se det där dåliga svensk-tycka programmet. hatar verkligen sånt som är dubbat...
men sen ska jag se änglagård. åh som jag längtat!

vi hörs. ha de bra.

first train home

helu.
nu sitter vi på bussen hem, jag är helt slut och längtar efter min säng och änglagårdeen-filmerna. mysmysmys. Jag orka inte skriva ett långt och invecklat inläg om denna mycket bra och fina helg, just nu. det blir nog ikväll. så ni som bryr er får hålla ut ett tag till :P

Nu ska jag sova ett tag, iaf blunda ett tag.

ha det bra

Göteborg helg kap 1

Hej på er.

igår var vi på håkan, jag orkar inte skriva så mycket mer om gårdagen och om han än att det var vääääldigt bra. Skriver imorn på bussen!

Denna kväll har varit bra. Förut, efter att vi var helt slut efter en heldag på stan, så satte vi oss nere i hamnen. vi bestämde oss då för att åka hem, hämta datorn, köpa mat på vägen och sedan komma tillbaka till hamnen lagom till solnedgången för att käka! så det gjorde vi. det var gott och vi fick en toppen idé. göra ett blogginlägg. haha så varsegoda!!


brumbrum

Nu sitter vi i bussen påväg till Göteborg. Jag sitter och lyssnar på Imogen Heaps nya album, sååå bra.


- Erik pluggar och vi har kul. haha

torsdag ju

Hej. sitter i skolan, vi ska lära oss om hur man bloggar.. det är tråkigt och jag vil lhem och börja packa oh allt. KOmer ha ca en timme på mig att packa, laga mat och äta mat. men snabb som en varg som jag är så hinner ag nog. sedan bär det av till göteborg. datorn hänger nog med så skirver sen på bussen.



Fiffen är kattmatsbäst!


Stay with me, stay


Hej, nu har jag sett idol och jag är mätt och belåten efter stpr och fin sallad. och lite chips.....

jag orkar inte göra ett långt och komplicerat inlägg utan tänkte bara... skriva lite.


 Idag har jag nog nääästan cyklat 2 mil. runt, runt oh runt i västervik. jag hittade ju nästan ingenstans så jag bara hängde efter alla andra. haha var säkert till jätte stor hjälp! hm..

sen gjorde vi några andra tävlingar. vi förlorade med 1 poäng oh vann alltså ingen plopp :( sorgligt.

Sen var klockan halv två och vi fick sluta. Och Amanda hade ju självklart missat sin buss som gick 13.25. höhö. men vad gör man? jo man går in oh umgås lite med småfisarna där inne i de Biga huset. Det hela slutade med att jag åkte hem med halv fyra bussen efter att ha gårr på stan med Fiffen, Cornelia, Besa och Linda. trevligt trevligt.

Sen kom jag hem till lilla vimmerby. gick upp oh satte mig på torget oh såg lite halvt mobbad ut.. men sen komJon och Anton och var trevliga och höll mig sällskap medans jag väntade på min mor. det var kul oh träffa dom, höhö (: hur som helst kom moder min tillslut oh jag gick oh köpte linsvätska. det är så hiiimla kul att lägga pengar på.. nej va.

oh sen var jag hemma. dags för toast oh Greys anatomy. mmmm bästa tiden på dagen. nästan. haha!

och nu ligger jag här, i min halvt uppvärmda säng med kent som flyger ut ur högtalarna. nice.

och nu kära ni ska jag sova.

det blev ganska långt... Oops.

men ja, godnatt!  Oh imorn åker jag til göteborg. har inte bestämt mig än hur jag ska göra med datorn... hm. men det märks.

.godanatt igen,


guldlock

hej. nu skulle jag skriva värsta långa inlägget, men så insåg jag att klockan hade gått för fort så jag måste se idol oh sen livvakterna med mor......
men skriver väl sen. haha


you make me smile

tjoboho .

Idag var vi dårå borta på brandstationen hela dagen! Det roligaste osm hänt hittils i skolan iaf! det var faktiskt himla kul, först på morgonen var det massa snack, och fika (<3). Efter lunch så blev det några träningar och hinderbanor oh grejer! T.ex. så skulle alla vara fastbundna i varandra, och så var det en labyrint där man var tvungen att krypa, eftersom det var ca 1x1 kvadratmeter. Oh så var det helt kolsvart! kalas kul (:
Imorn vet vi inte vad vi ska göra, vi sk aha med cyklar och massa ombytes kläder.. det är det ända vi vet. haha oh jag som inte har någon möjlighet att ta med cykel till västervik lär få ägna morgonen åt att ragga upp cyklister oh sedan sno deras cyklar för en dag. höhö, vi får väl se hur det går.

men nu ska jag erkänna att klockan är kvart över tio och jag är trött. och det händer inte särklilt ofta att jag är trött vid den här tiden så jag ska faktiskt försöka sova... snart. haha

men vi hörs, eller nåt (:

godnatt fågelmesar 

how do you do?


Fine, thank you.

Idag har varit en lång dag fylld med ingenting. Att gå upp kvart i sex efter ha somnat halv ett-ett är något jag börjat vänja mig vid vid det här laget.. men det är omöjligt att inte få känslan av att man bara vill ligga kvar i sängen hela dagen, efter att man har mördta väckarklockan som aldrig vill sluta ringa vill säga...
Hur som helst var jag hemma ca halv fem, då blev det efterlängtade nudlar och et Grey´s avsnitt! finfint.

Imorn kan nog bli bra, vara borta på räddningstjänsten hela dagen, och på onsdag med. finfint det med förmodligen (:

Nu ska jag försöka öka mitt internet lite så det går oh se lite l word. men antar att jag skriver lite skit imorn, eller på onsdag. det märks!

Ooooch på torsdag drar vi till göteeebörg :]






--Well I feel so messed up
I can't get clear
And I don't know what to do
Cause I'm neck deep in fear
My back feels like it's been holdin' up the weight
And this house and these three cats
And my truck filled up with crap

(Chorus:)
But with every little bang, every little push
Every little step I take, I get closer
A second at a time, usin' my breath
Maybe it's true I've got a fear of success
But with every little bang, every little push
Every little step I take
I'm gettin' closer
I'm gettin' closer

-Yeah, cause life ain't so simple
No it ain't just blah, blah, blah
And I imagine my brain looks like a carousel on fire
And when I go into hiding
You know just what to do
You get it's not about you it's just
Me fightin' me, fightin' me, fightin' me out here

(repeat chorus)

I'm so tired but I lay here awake
Wonderin' what you see
I wonder what it is you get
And why am I so lucky
Cause you haven't left me yet
Oh, you haven't even left me yet
Why am I so lucky

(repeat chorus)

Så jäävla bra!


Losing the light


Idag har varit en bra och skön dag. Så gott som inte gjort nånting, två l word avsnitt och ett one tree hill avsnitt hann jag visst kolla på iaf. men inget pluggande... får läsa i bussen imorn. fast det kommer jag ju inte göra ändå så jag får väl läsa nån annan gång eller dag helt enkelt :]

Imorgon är det alltså måndag. Jag tror den här veckan kommer bli den bästa på väldigt länge. slutar halv tre imorn vilket är väldigt skönt. Tisdag & onsdag ska vi vara på brandstationen hela dagarna, det ska bli kul!
Och på Torsdag slutar jag halv tolv efter att ha haft en dag då man lär sig blogga!? eller nått liknande. men det kan nog bli kul det med x) Då tar jag hur som helst 12.10 bussen hem, hemma ca kvart över ett, hemm oh käka lite oh sen ner till rese igen för att bege mig till Göteborg med Alli oh Erik! Pepp som tusan!

Men nu ska jag inte störa er mer.. för nu ska jag se L word oh sedan sova!
ha det bra!

godnatt

Drive


Linköping idag alltså, det var kul, Mia och Nicklas ville hem tidigt, så Matilda var stressad, så allt var precis som vanligt (:
Detta är iaf det som blev inhandlat!


- T-shirt, mössa, scarf.


- jätte skön långärmad stickad tröja. oh en en gång mössan oh scarfen som jag älskar!


- Oh så en alldeles för skön fin liten hultsfred tröja!

Oh så köpte jag en vanlig grå t-shirt med som jag imorgon ska måla något fint på. eller aa, fint oh fint! haha.

men nu ska jag knuga lite med Maja, sen kanske se lite L word oh sedan ska jag snarka ett tag.
föresten!
4 oktober börjar en ny serie! Oh gissa vem som spelar en av huvudrollerna? jo Kate Moening. ( Shane, L word ) så det blir ju typ två Tvprogram i samma vecka. höhöh, guttans! oh imorn börjar one tree hill.

det är nog med all säkerhet något av det bästa med hösten, att alla bra serier börjar igen. haha ( tv nörd ) :D




changes

En liten ändring på header för ett litet tag. alltid trevligt antar jag!

Om en snar famtiden kommer en del bilder oh annat ointressant upp från denna dag (:
försök att verkligen iinte kolla in mina otroligt fula naglar.
tack.
haha

Thinking of you

Hej
Idag blev det Linköping med fam.Stridh. de var najs, öpte inte jätte mycket, men lite (: måste ju spara till nästa helg med ju!
Bilder oh shit kommer sen, för nu ska jag upp oh fixa med min nya blomma, haha.

mjao mjao

Grey´s mjao

30 september, då börjar det igen oh det gjorde precis min dag så mycket bättre!

men...
http://kanal5.se/web/guest/661?p_p_lifecycle=0&p_p_id=K5AV_INSTANCE_icik&_K5AV_INSTANCE_icik_struts_action=%2Fk5journal%2Fav&_K5AV_INSTANCE_icik_articleId=2478479&_K5AV_INSTANCE_icik_groupId=1097&_K5AV_INSTANCE_icik_version=1.0#_K5AV_INSTANCE_icik_messageScroll2498229

vad tusan är det här om? greys utan Izzie, Derek oh MEREDITH :o då tar jag nästan självmord... haha.

hur som helst så blire ju att fira med greys hela natten! ((:

trailer season 6. rawr.


Did you say it?

Hej
igår for jag som sagt till gamleby efter skolan. det var skönt och kul. Matilda fick dåligt samvete, jag visade maja, kicki oh matilda rövdansen som alla älskar, Kicki och jag gjorde en linje. och hon får inte gå över linjen. oh så åt vi nudlar och maja fick sötis skrattfall :]
då är allt som det brukar. höhöm, jag är inte bra på att få in dom där... men ja, det var skönt och kul att vara där ett tag!

Idag var det ju skola igen, sista dagen denna vecka. så himla skönt! jag vet ärligt talat inte vad det är, att jag är på dåligt humör just nu eller trivs jag inte..? något känns fel med så gott som allt just nu i alla fall.
( femman , i m i s s y o u g a y s )

Nu ska jag gå ut en sväng, sen hem oh se idol. och som kvällswatch haha, så blir det roust på berns. haha, jag tror jag kommer älska de!

 OBSSSSSSSSSS. det kanske blir en turkiet resa i alla fall (=

I´d rather be with you

Varför är man så jäkla trött på dagen för? oh sen när man väl ska sova så blir man hur pigg som helst!?


Jaja... får väl bli lite p3 svea så somnar jag nog så småningom.
godnatt.


-She says
Schh


Vart är den där regnbågen?



-Jag vet att du är ledsen
Jag är ledsen med
För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va
Jag läser aldrig Proust igen
För slutet gör för ont i mig.


dagen har varit den segaste på länge, men idrotten var rolig.

Imorn sover ja i Gamleby, det ska bli kul, såklart.

Oh på fredag är jag ledig. sova hur länge som helst kan jag lova!

 

Nu ska jag gå oh förstöra något.

vi hörs, kanske sen, eller imorn.


22.26

Nu ligger jag i min sköna säng och ska se lite greys anatomy innan jag ska somna... jag skulle nog faktiskt säga att detta är den bästa tiden på dygnet, de timmarna innan jag ska somna då jag ligger här oh inte gör nånting. haha, lättroad!


- hihi, titta va kul.

soooo tired

 Hade sovmorgon till halv elva idag ju... uppstigning kvart över sju, var i skolan ca halv tio. Men idag var jag smart oh tog med mig datorn så jag kunde kolla lite greys. haha, måste sett lite nördit ut... Sen kom iaf Sofie, Cornelia och Robin. Vi spelade tre kort... jag är inte så bra på det.

haha, juste. På bussen hem- Lelle ringde oh sa att det va en helgalen tant på bussen som satt oh prata för sig själv oh skrek en massa grejer... haha lelle oh emma tyckte iaf det var skit kul. hur som helst så när jag klev på bussen så sitter det som sagt en tant där... hon själv tar upp två sittplatser och hennes jävla väska tog upp två sittplatser, oh till varje människa som steg på bussen sa hon att dom inte fick röra väskan för hon hade basillskräck, oh den va ömtålig för det fanns en tårta som hon skull ge till sin mamma i den... Tillslut kom det en gubbe oh skulle flytta på väska,eftersom det ine fanns några sittplatser och säkert 4-5 stycken var tvungna att stå upp. Men hon skrek på han att han inte fick röra väskan, oh då skrek han till henne att hon skulle flytta på den själv. då börja hon typ tjuta.. oh så satt hon oh skrek om sin jävla väska att gubben hade tagit i den oh vi va tvungna oh tvätta den men hon såg ingen tvättmaskin i närheten oh blablabla... haha. Det hela var ganska kul, även om det är synd om henne. När man är som hon borde fan ju inte få åka buss själv eller nåttsånt... det blir ju tillslut både synd om henne och för människorna runt omkring. Men jao, haha det var faktiskt väldigt kul.

Nu ska jag vänta på att mina päron ska äta klart oh sen blire en promme. och sen ska jag banne mig gå oh lägga mig för är så jäva trött!

 


Goodnight, travel well

- Allt jag ville säga
glömde jag i kväll
Allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv...



På nära håll

Igår åkte jag ut till finfina Alicia! Vi glodde youtube klipp och kollade Kvarteret skatan all night long. Haha, Ulf <3
Sedan blev klockan kvart i tolv och det var dags för L word. mjihihi. Oh så blev det någon film, oh en film till, oh Criminal minds... halv tre gick vi oh la oss. Somna ca halv fem. det är vad som kallas Månsson & Alicia time!

Idag ringde min mor och väckte mig kvart i elva, sedan somna jag om ett tag. När vi väl vaknat och stigit upp så väntade det finfin tacos ute i köket. Mmm, var så jävla sugen på tacos då kan jag lova (:

Efter tacosen blev det fototime. oh sen gick tiden ganska fort och plötsligt var klockan halv fem oh far min kom oh hämtade mig! 
Och ja, nu har jag vart hemma ett bra tag men har inte gjort  ett skit.. wej.
Oh imorn börjar jag halv elva, måste gå upp halv åtta för att åka med 08.20 bussen för annars kommer jag försent.. hatar att pendla!!

Nu ska jag stryka lite, sen upp i duschen och sedan ta ett fotbad. najs.


- Alicia, med all säkerthet en av de vackraste och finaste jag mött.

Whatever it takes

Nu kom jag nyss hem från en lite halv kort promme med Elin. Eller aa, Rex & Denise träffade vi ju också. oh det var ínte igår kan jag ju lova! Så nu har jag ätit up mina efterlängtade mackor, höhö.

Idag slutade jag kvart i tolv, åt lite kycklingsallad oh sen ner oh träffa Maja för att sedan gå oh dryga runt på stan i ca två timmar. haha, alltid lika kul!


Maja är sne som en fisk för bilden dampa till sig lite. haha men vänd om huvet lite så ser hon helt normal ut (=


haha Lelle oh kent.. (:

Nu ska jag se I huvudet på Gynning eller kvarteret skatan. haha, så kul så jag nästan dör.


Life in gamleby

Jag anlände till Gameby efter att ha umgåts med några från klassen vid ungefär halv tre. Det hela började med att jag började virra omkring i något villaområde i typ en kvart innan jag hittade till den så kallade bron. Och jag måste nämna det att det SPÖREGNA, vilket jag verkligen märkte. haha. Hur som helst va jag framme på Valsta lite innan tre. MAtilda visade mig till hennes stora fina rum med grönt golv. där somnade jag ett tag, sen ringde Lelle och väckte mig, ih sen kände jag att det var dags att platta håret, haha.
Det hela slutade med att jag stängde på radion oh så spelas katy perry låt, haha, och vad gör man? när det står en sprayflaska precis bredvid. jo man tar upp den och använder den som mikrofon.

:

 
-Amanda Perry. haha

Gårdagen var hur som helst kanon. mycket spadar oh mycket knugande!


09-04-2009, haha

om fem minuter börjar fotbollen, efter det blir det :

haha,mongo
-Godis och Greys i den nyupphittade, mycket älskade is tröjan. (mycket varmare än vad den låter)

_________________________________________


Efter Fotbollen, och innan Greys kommer blire lite mer bloggning. shit, jag börjar bli kung på det här!


18 september. katchiing

Göteborg, Liseberg - Håkan Hellström

Jag, Erik & Alicia.
+ så måånga andra.


- hej här sitter jag och ser fin ut...


mjao mjao

Jag ska fatta mig kort.
Det är så här... sorgligt men sant så har vi tagit bort en fin Turkiet resa från schemat detta år.. jävla pratik. meen, för att Matilda och jag inte ska bli alldeles för ledsna så ska vi försöka åka upp till Sthlm någa dagar under höstlovet, om min kära kusin är hemma då vill säga. Men jao, så istället för att längta till veckan inan höstlovet så blire att vänta till själva höstlovet som jag tror kommer bli galet bra! först Rookie(?) oh så Sthlm, och kanske Oslo :) kanoners!


Men fööööörst!
Håkan den 18 september min finfina Erik & Alicia!
ni är wonderfula! höhö. <3


-Cleopatra stranden i Alanya.. Im missing it

RSS 2.0