say it to me now

har precis klippt klart en ny Maggan & Britt, men näääää, får man lägga ut den? nej:( dum Gabbi!

menmenmen, gillar dig ändån kompis!
slutar snart, upp och käka lite sen göra ingenting ett tag innan vi drar in till Vimmerby, hade tänkt att inhandla lite nya kläder oh sådär, fett shoppingsugen! efter detdrar vi ut till hennes stuga och grillar och dampar runt lite, hur härligt som helst! :)

Siesta förra året!


det gör ont - eller hur?

vilken jävla dag! har inte skrattat så mycket samtidigt som jag mått så dåligt någonsin tror jag, härligt härligt!
ska spendera min kväll ute vid boxningssäcken, kanske drar en löprunda i skogen, prata av mig vid Ouzos grav, käka lite ägg och bara må allmänt konstigt:)
jajaj - nu ska jag äta en banan! (jag hatar banan!? vafan :( )

- over and over again.

(hör du dom sjunger?)
kaos överallt, vad händer, när händer det? när hände det?
skolan nu, efter det; gymmet!

.-.

Kent
Sunrise Avenue
Håkan Hellström
Lasse W

..och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl

skriver om inlägget för sjätte gången nu, kommer inte ur något vettigt ur mina fingrar. så det får nog bara bli såhär, tomt och konstigt punkt

jobb jobb jobb...

är  nu hemma efter två galna dagar, jobbade 7-16 nere i parken igår, tog 16.10 bussen till hulstfred för att jobba på metropol 17-02 och sen upp vid sex idag igen för att köra 7-16 i parken igen.. gääääsp
hursomhelst, har miljoner skolgrejer att göra nu, eller, ookej, 2 dumma uppgifter i alla fall.. och sen ska jag försöka ge mig ut på ett träningspass, har fått ett nytt mål, innan sommarlovet börjar ska jag klå Franzi i armbrytning.. så det blir att pumpa armar som fasen nu ett tag fram över ;)
jaj, nu; plugga.

zZzzZzzzZ

Är nu återigen i Hultsfred efter en fin kväll i Huskvarna. är trött som tusan men orkar inte riktigt bry mig.
Har en fullspäckad helg framför mig, träning/häng med Matilda idag, upp och jobba kl 7 imorn, på något vis befinna mig i hultsfred lördag kväll för att filma två spelningar och sen på något annat vis befinna mig på ALV kl 7 på söndag igen.. mennn, klagar inte, jobb är najs!

nuuu: sova några minuter med lite Lasse i öronen innan det är dags för Rörlig bild!


tomhet/ensamhet

känslor, vad fasen är det för något?

I just wanna sleep and dream about the dreams we had

Lyssnar på Hassle, har engelska och är galet trött. sitter och somnar hela tiden, wööps. Vi kollar på Juno, eller, jag tror inte det är någon som egentligen kollar. Nån pluggar annat, nån kollar OC, nån facebookar... men det är väl så bara några veckor innan sommarlov. menmenmen, nu ska jag zzZzZzova lite, hörs senare!

peace

tröööött

waaaaaah vad jag är trött! ändå sitter jag här iklädd lite partykläder och ska snart ta cykeln ner, eller upp? ner och upp blir det nog - till Alicia! får väl hoppas min trötthet försvinner och att kvällen blir bra!:)
jajaja, Unplugged igår ju, fick tyvärr tråkiga nyheter idag.. det blev inget ljud under hela inspelningen.. dumma inspelare:( såååå, blir inget youtube klipp heller...
Bild från Vimmerby Tidning (från igår)

torsdag den 19 maj

yeass, inte bästa bild-kvalitén, men hade bara med mig iPoden:(
jajaja, sammanfatting av dagen; AWESOME! kan knappt vänta tills det är Siesta, filma 3 dagar i rad, HEAVEN!
nu ska jag försöka få några timmars sömn, så man orkar med morgondagen ;D

puuuuuuh

ledsen för att det inte kommit upp någon länk angående livestreamingen, men vi fick tyvärr skita i det pga en massa tekniska problem.. meeeeen, alltihop kommer snart upp på youtube så att lika fort som det är uppe där, lika fort kommer det upp här =D
det har förövrigt gått strååålande, om man bortser från en del dumma ljud osv.. menmen, filmingen gick strålande :)
nuuu: dusch och sedan kommer det upp några bilder från kvällen!:)

lonely, I am so loooonely

yeyyy, sådär jättekul att jag är den enda som är på lektionen, än så länge i alla fall x) menmen, klagar inte, snacka lite skit med gresse och mixa lite musik i sådär 3 timmar är ju aldrig fel (:

YEY, nu kom mimmi, not lonely mer, gött!

on repeat

äääntligen hemma från Klubben, haft kamera rep och grejer, funniiii! nu ska jag ta en snabb löprunda innan det är dags för dusch, fira pappa lite och sedan greys anaaaaatomy! bra onsdag det här!

Johan på KLT <3

Det Löser Sig, det gör det alltid!

fick nyss ett samtal från världens bästa Johan på KLT!

J-"Hej Amanda, Busschauffören har hittat din iPod!!:D
A-"vaaah? åh så bra, shit så glad jag blir!"
J-"jaaa, jag med! jättehärligt ju!!"

han kan va den trevligaste jag pratat med på länge :DD

jaha, nu ska jag plugga gärnet i mitt lilla lyckorus!


SKÄRPNING

jomen livet var ju bra i i alla fall några dagar, inte tappat bort, slarvat bort eller tappat något sen i lördags, men idag började det igen.. iPod jääääävel... den är nu påväg till växjö, och jag tror fasen jag tar självmord om inte busschaffisen hittar den.. ahhhhhh, vad är det för fel på mig?

Hultsfred Unplugged!

En liten video som några klasskompisar gjort inför förberedelserna inför torsdagens event! titta och njut! :)


daydreamer

det blåser lite mer än vanligt idag, satt och frös nere på stationen förut i väntan på min far, lyssnade på DJ, Ease My Mind och mådde nog ganska bra. matte b provet gick inte så nedrans bra, men helt okej. på eftermiddagen klippte jag klart We Met Tomorrow inslaget som ska sändas ut live på torsdag!! inte i TV dårå.. men på en sida här på nätet, kommer lägga upp en länk och grejer om det så småningom :) ochochoch, om ni har vägarna förbi hultsfred torsdags eftermiddag, sväng in till Klubben och häng med härliga människor ett tag!? :)
jajaja, nu ska jag sy (?) öhh, ja, det ska jag göra.. får se hur det går!
ni har väl sett videon jag gjorde för någon vecka sedan ? om inte, gör deeeeeet!

forever young

den här veckan är galen! har dock tillbringat denna dag åt nästan allt som jag inte borde, eller nej, inte riktigt, men jag borde ha gjort så mycket mer! har ett repotage som ska va klart imornkväll, nationellt jävla matte b prov imorn, en låt som ska vara mixad tills på torsdag.. waaaah, hur ska jag hinna? börjar tro att sömn är överskattat #
även att jag ääälskar att ha så här mycket att göra, så kan jag inte låta bli att längta en massa tills sommalovet börjar! glida runt på brädan och ägna minst 40 timmar i veckan nere på ALV! AWESOME

some party girls


det här är värt att dö för

I.
Polisövning i O-hamn med världens bästa skola!

II.
Popadelica med Pontus och Jon.



III.
Majsorm. :O


HAHA, jag var livrädd!!

IIII.
Stockholm.


Innan vi åkte till stockholm, haha jag garvar ihjäl mig:)

detta är bara bilder från min kära iPod, ska försöka lägga in alla bilder från kameran imorn! men hursomhelst, har haft en galen helg! men gillar den, lite för lite sömn bara, men vad gör det om hundra år?

nu ska jag sova igen lite, och fasen vad jag älskar att jag har sovmorgon till 12.15 imorn! UNDERBART


@ Nina

sket i att lägga upp bilder igår, var så förbannat trött. så det lär bli väärldens bildbomb på söndag, wehoo!

vad har hänt idag då? JAG HAR HÅLLT I EN MAJSORM! har bildbevis;) och sen har jag haft webbdesign och eftermiddagen spenderades till att klippa film. härlig dag, men känner mig enormt stressad över det jag klipper.. ska vara klart om bara några dagar och jag är hemma typ noll dagar.. jajajaj

sitter i alla fall hos Nina nu, nyduschad och fräsch! ska ta ett glas vin snart och bara njuuuuta av livet och alla underbara människor omkring mig! och inatt åker jag till Stockholm med Matilda, grym helg alltså! yeahhh! :)

MIN DATOR HAR VAKNAT TILL LIV

WAAAAAAAAH, satte mig och pillade lite på min trasiga dator, OCG GISSA VAD SOM HÄNDE??? den levde upp igen:DD ska fasen satsa på att bli datamekaniker!!

nu ska jag ut och springa, sen ska jag berätta om min dag och slänga upp lite bilder som jag inte kunnat lägga upp eftersom datorn varit trasiiiig, MEN NU ÄR DEN INTE DET. YESSSSSS!

I follow you

dark and twisty

mörk och svängig

fredagnatt flyr jag till stockholm och leker storstadstjej för en dag, ska bli härligt. jag saknar stockholm, saknar ruset och stressen. men även lugnet, att bara stosa runt på gatorna, titta på människor, titta på de stackars duvorna och liksom bara va, bara smälta in.
det är härligt.
jag har svårt för att stå still, har stått still i den här stan alldeles för länge nu, vill trampa upp ny mark, se andra vyer.




huvudet i sanden

idag var första gången på jag vet inte hur länge som jag kom hem innan 18, och shit vad manhinner med en massa då! snart klar med en svenska uppgift, och har hunnit springa ett ordentligt varv! nu står jag här med ansiktsmask och grejer! sköööönt :)

helgen är spikad och klar föresten, det blir stockhoooolm! ska bli underbart:)

Bilder: www.weheartit.com

 


the sun

Ligger ute i solen och pluggar, pluggar och pluggar. ska väl ligga här nån timme till innan jag kör en löprunda och sen dax för plugg igen.. waaah skolan dödar mig!

@ school och helgens planer!

sitter just nu och har branchkunskap, lite småtråkigt, men intressant. är dock vääääldigt hungrig så smiter nog snart iväg och äter :3

sitter även och försöker fixa inför helgen.. är grymt sugen på att dra till stockholm fredag-lördag, men har ett jobbpass på lördag som jag måste hitta någon som tar.. så letar folk och hoppas på att hitta någon! trist att skita i sthlm för några timmars jobb på lördagen:/

jaja, nu ska jag äääääta!:D

fin eftermiddag!

Hemma efter en eftermiddag i oskarshamn med Jonas,Oskar och Lisa! har filmat We Met Tomorrow, lite intervjuer osv inför Hultsfred Unplugged, lyssna gärna på bandet och om ni gillar det, varför inte komma på eventet? kommer bli en grym kväll med massa bra musik och härligt umgänge! =D

jaja, nu ska jag sluta reklamera för det, istället ska jag hoppa in i duschen och sedan sooooova, eller kolla lite gossip girl :3



Alltså waaaah, helt nerkärad i allihop!


musikvideo!



en video där tankarna  tillägnas min katt som gick bort för några veckor sedan. jag spelar Ouzo, och djuren är jag. Jag såg hur hans liv rann iväg, hur han tillslut inte klarade av att gå, bara föll ihop. Och vad kan man göra? bara se på och försöka finnas där så mycket som möjligt. Tillslut dog han och det är undligt hur livet ändå fortsätter som vanligt. (livet är de blå linjerna som syns i bild ibland)

Tacksam för kritik!

some girls, some boys

städar mitt rum, väntar på sega youtube och ska snart ut och plantera en massa frö i mitt land!

du får mig

förändring. det känns som så, att det är nu det händer, nu ska jag sluta tänka, sluta känna, bara vara. skita i folks åsikter, skita i era åsikter. ska lägga ner hela min själ i skolan sista veckorna, va full hela helgerna och låtsas som jag är någon annan, för jag är nog inte sån. men det är skönt att låtsas,ibland.

life is good.

trött och en trasig dator..

okej, för det första måste jag bara säga att helgen har varit toooooppen! alla helger borde va såhär! massa musik, massa fina vänner oooch så lite jobb på världens bästa jobb! men nu är jag grymt trött! ska hoppa in i duschen och sedan bara göra ingenting resten av kvällen, sköööönt!

hur som helst, min dator är paj.. K U L. eller inte.. blev bluescrren och sen dog den och när jag startar den nu så kommer det bara upp massa läskig svart text.. min älskade dator :( </3

jaja. duchen nu!

(förlåt för att jag är så usel på att lägga upp bilder eller videor osv.. har bara haft så sjukt mycket att göra senaste tiden.. ska bli bättre!)

i väntan...

... på att min nya video ska bli klar, tänkte jag bjuda på min och Gabbis gamla the Knife video som vi gjorde under EN dag, filmning + klippning, inte toopen bra men för att vara gjord på en dag är jag ganska nöjd!


fullt upp!

oj den här veckan har bara flygit förbi och jag har varit en otroligt dålig bloggare, förlåt. Har i veckan jobbat med en header åt Nikeisha som alldeles jättenyss kom upp på hennes blogg så check it out!!!

filmade även massa grejer i måndasg som jag ägnat stor tid åt att klippa ihop, och om inte youtube cpar alldeles för mycket kommer den upp nu ikväll!!

men nuu ska jag hoppa in i duschen innan jag drar mig upp till fabriken för att hänga med fina vänner och kolla grym musik! och och och, VAD HÄNDER IMORN?? joo, POPADELICA!! jag är sååå pepp :) kommer bli grymt!


jag tror mitt hjärta blöder

Ääääälskar Maggios nya album!! oooooch att jag ska se henne på lördag :) för nu är det bokat och helt klart! POPADELICA HERE I COME! kommer bli såååå kul:)

ojojoj, vart tog kvällen vägen? har inte ens börjat klippa ännu:( hoppas jag hinner nu snart, 1 timme kvar tills pluras kök, lite borde jag ju hinna!?? :D

skärpning amanda!

Okej, har inskaffat mig ett nytt motto! "ALLT LÖSER SIG, FÖRUTOM DÖDEN"
jag menar, allt löser sig ALLTID! min plånbok är t.ex hittad, (mest därför jag är så cp och glad,hehe) så, jag tror verkligen att förr eller senare löser sig ALLT. hur dåligt man än mår av det! förutom döden, när människor eller djur försvinner helt och hållet ifrån än, sånt löser sig inte. det blir möjligtvis lite bättre, men det löser sig aldrig.. jaja, nu ska jag sluta gnälla! :D

dax att äta äcklig ostsoppa nu sen klippa film och leka i PS med förmodligen värdlens coolaste brud, Nikeisha!

hörs ikväll, då med en liten video som jag filmade igår, och ska klippa idag! yeyyyyyy :D

ny vecka, nytt humör

Okej, måndag igen och lovet är slut! ska snart dra ner till skolan för två timmars matte, efter skolan ska jag till swepress jobbet och gnälla på att jag återigen inte fått min lön, och efter det hem och filma filma och filma. måste fixa det sista till popadelica också så jag kan beställa biljetttttt! ska bli så himla kul!

ska försöka komma på andra tankar nu, bli mer positiv och skita i allt de där dåliga. ska lyssna på Gaga nu och bli glad som fan!
vi hörs sen folkkkkkket!


ipren <3

Hallå där!

sorry för att det inte dök upp några bilder igår, glömde bort, + att kameran låg nere, och jag var mestadels uppe sååå, ja, orkade helt enkelt inte gå ner och hämta den!

meeen, hade en helt ok valborg ändå, udda,men bra ändå! Matilda och jag drog ner til ica när hon kom, vi köpte ett paketglass och strössel, satte oss på kanten av kyrkogården på en filt och började käka, solen lös och vi la oss och nästan somnade,underbart! sen började det nästan regna helt plötsligt så vi åkte hem. sen gjorde vi ingenting, käka onyttig mat, kolla dålig tv.. sen gick vi och la oss.. YEEEY!

men, tror att kommande veckor blir i alla fall aningen mer händelserika. den här veckan bjuder t.ex på hemligheter med Nina på torsdag#hehehe, och helgen ser ut att bli lysande! huskvarna eller IKE spelning på fredag, lördag blir det popadelica med mina boys och på något vis ska jag befinna mig på ALV kl 9 söndag morgon... kan bli spännande:)

jaja, mycket, tråkig text.. jag som va så duktig på att lägga upp så mycket bilder ett tag? får skärpa mig!

nu ska jag städa lite innan det är dax att ta longboarden bort till vimarvallen för att gestalta den med en gullringströja och göra allt jag kan för att spöa skiten ur vimmerby! (trodde nog aldrig att jag någonsin skulle säga det) mennn, så äre! vi hörs framåtkvällen, och ojjj, vad jag längtar tills ikväll! nytt gossip girl avsnitt och grejer! toppen!

...kul att det som förgyller mitt liv är när det har släppts något nytt tv program eller liknande.. säger ju en hel del om mig:P

RSS 2.0