17

ligger i min varma säng oh myser med min kisse, ska snart gå upp oh hoppa in i duschen oh sen äta underbar frukost! kan en morgon bli bättre?

Tar tåget till skolan lite innan tolv, 3 timmars svenska oh sen upp till gymmet/simhallen. oh ikväll blir mitt hår färgat av vägnen min :))

hepp, dags att lämna sängen.. hörss!

16

tror jag vaknade på fel sida idag.. bläää
ska snart kliva upp ur sängen oh fixa mig oh skit sedan dra till skolan oh plugga..

efter skolan blir de gymmet oh simhallen, härligt!

15

Kom precis ur duschen oh ska snart dra på mig lite kläder oh ta cykeln till Gabbi för att ha lite idolhäng där ((:
Imorn är det sovmorgon, götttt! fast ska nog gå upp hyfsat tidigt ändå så jag hinner plugga lite.. duktigt amanda!

ae, dags att göra nått, vi hörs :D

14

..kan vara det tråkigaste jag vet ibland :(

det känns inte som det här är någon bra dag.. vill bara hem oh bädda ner mig oh kolla film eller nånting. men nää, ska till gymmet efter skolan, fast har inget gymkort så måste hitta på nått vis så jag slipper betala.. haha

ajja,. bäst att plugga lite kanske?

13



jagvetintevadjagvill.

12

aaaaaoooow, min höst har nu en plan-b! vil bara hitta en plan-a nu så jag inte behöver använda mig av plan-b :| hur som helst, plan-b goes like this:

vi har praktik nu i höst, och jag vill såhääääääääääääääääär gärna va uppe i stockholm men eftersom det är s jävla svårt att hitta boende där så ska jag tillbringa mina fem veckor i Oslo. jag klagar absolut inte på oslo-planen, men stockholm liksom. stockholm är ju stockholm och jag vill verkligen vara där :(
men ao, får väl snacka ihjäl med alla lärare oh alla om jag känner där uppe imorn :| :D

nu ska jag städa lite oh sen glo lite Pippi innan det är dags för tvmys och idol! :D


ja men se där, tänkte liva upp stämningen här lite genom att idag lyxa till det lite med en bild, gammal bild desutom, eftersom jag nu för tiden är alldeles för lat för att ta några nya :( :|


måste påpeka att min dator har blivit den segaste jag känner :O dumt!

11

sitter på sängkanten med täcket över mig, det är ju så jäkla kallt utan :|
hur som helst, mitt tåg mot hultsfred går om två timmar, där blir det 1,5 timmars matte oh sen åka till västervik för att lämna in en jävla bok........ kul? nae.

så jag är hemma typ 5 igen :( det suuuger! :(

10

ja, här dunkas det katy perry i väntan på att datorn där nere ska sega klart så jag kan ägna några timmar med lite sims, :]


ojojoj, typ fjärde inlägget idag eller nått? men aa, jag har tråkigt som sagt :)

9

klockan är snart tre oh jag har sågott som inte gjort nånting idag.. en uppgift i webbdesignen men annars ingenting.. illa. haha.

om det inte hade varit så långt ner till resecentrum, oh sen så långt från hultsfreds station till gymmet, oh sen lika långt när jag ska hem igen, så hade det ju iaf funnits en möjlighet att jag kunnat åka dit oh dödat några timmar på gymmet.. fast... för långt ju.

så vad gör man? :(

8

usch, måste verkligen hitta nånstans att praktisera i höst, eller framförallt nån stans att bo :| ahhh :(

ingen som har ett litet rum över i stockholmstrakten? :)

7

tjohej!

igårkväll va helt okej, träffa en masssa folk, inclusive ett göng alvare som jag blev otroligt glad över! :)

idag ska jag ungefär plugga ihjäl mig, oh sen spela sims eller gta, så jävla spelsugen :| awesome :D

hörsss

6

jag är trött. blev väckt av min kisse vid åtta imorse oh varit vaken sen dess, fast om jag tänker efter finns det knappt något bättre sätt att bli väckt på så jag ska väl inte klaga :)

Såhär ser iaf kommande dag ut:
ut oh gå/springa ett varv ganska snart, sen klippa lite gräs, oh efter de blir det en snabbdusch innan jag åker ner oh plockar upp Moa och Amanda för att sedan dra ut till Åhl, där blir de lite käk oh förfest innan gymnasiefesten som är ikväll, mmmh,känner på mig att detta verkligen kommer bli en toppendag!

5

Ligger nerkojsad i min säng och lyssnar på bruce springsteen, laddar inför idol, kul fredag ju... men imorn händer annat, som tur är :)

Förövrigt har jag haft en toppendag, chill lektion med Stoffe, sen blev det gymmet i nästan två timmar oh det kändes så jäkla bra efteråt! blev häng hos Lisa med Elin oh Gerda efter också, de glodde tv oh jag städa, awesome ^^ :)

hepp, kolla ett avsnitt laguna beach oh sen glo idol :)

4

usch vilken dag, känner mig sjuk, tror jag.

har ägnat den senaste timmen åt att städa, ganska skönt. städa lite till nu oh sen springa ett varv!


3

det får ju inte feting regna när jag så glatt planerat att ta cykeln upp till bondebygatan för att sola :( inte ok!
ajjja, får väl bli imorn istället ((:

Min dag har varit toppen! Spenderat den i Kalmar med Matilda, shoppat en hel del och ätit god mat, awesome!

nu ska jag ta en dusch oh sen käka morot oh kolla lb :)

hörsss

2

ok, blir inga bilder, har liksom inte orkat ta några.
timmarna i vvik va bra, började med att jag körde dit, eller aa ok, halvvägs iaf. oh sen blev de lite shopping med. nån grejs till håret, lite smink, en skjorta oh världen mysigaste stickade tröja.

nu är klockan snart tio oh jag är helt slut!!??! knäppt. blir väl lite LB oh sen sova, upp tidigt imorn för att ta upp fiske näten :)

1

uuuusch vilken jävla morgon!

drar efter alla om och men till västervik snart och sedan vidare till sommarstugan där det blir lite fiske osv.. Plockar nog med mig datorn, kanske till och med kameran så får se om det kommer upp några bilder framåt kvällen!

ha de fint!

oh allt är som förut

Hemma efter några timmars barnkalas hos finaste Agnes! Härlig kväll, som bara ska bli bättre- några laguna beach avsnitt står oh väntar på mig oh sen ska jag sooooova. kanoners!

imorn vet jag inte riktigt vad som händer, antinger blir det hultsfred oh lite, annars vvik och en natt i sommarstugan.. hmm, antar väl att jag får sova på saken..

aae, nu ska jag sussa, hörssss

party with my pain

heeeemma! har nog aldrig känts så här underbart

min dag har spenderats hemma hos gerda, där blev jag några toner blondare, men antar att det inte syns, haha, brukar ju inte göra det när jag färgar håret.

Nu ska jag packa upp och packa inför morgondagen, sedan ringa matilda en sväng oh se hur det blir imorn, om det blir barnkalas eller inte.. kan en fredag bli bättre än ett 5(?)års kalas? :) njaaaae!

ae, hörss


psssssssst, fick lönespeccen precis och jag tror att jag utan problem kommer överleva några månader till, löööv it

oh när jag ändå snackar jobb så bara måste jag ju säga att jag saaaaaknart!

band of horses och ett ägg

Underbar dag! började med sovmorgon, fortsatte med en och en halvtimmes matte b, sedan gick jag och alicia upp till gymmet, blev kondition+styrka i nästan två timmar, oh sen 20 min simmning efter det, gött som fasen :)

Imorn är det tisdag, troligtvis bär det av till gamleby för att festa hela natten lång, hur kul som helst, inte lika kul när klockan ringer vid lite innan fem för att ta bussen till skolan, men saksamma :)

nepp, nu ska jag städa lite, hörss

bläääää

på så himla uselt humör just nu.. vet inte varför, bara så jävla irriterad.

ska döda en halvtimme med hjälp av lite laguna beach, sen kanske glo på Huss-filmen..

just leave it all behind.

Usch vilken natt! vaknade runt 4 av att jag hade sån jäävla huvudvärk, så efter några panodil somnade jag tillslut om ca två timmar senare.. inte ok.

Min morgon har i alla fall varit toppen, och nu väntas en dusch oh lite fix innan det är dags att ta cykeln ner till stationen för att åka oh ha tre timmars svenska, uunderbart! :)

love kills

Nya Robyn skivan är min nya drog, såå bra!


Imorn har jag sovmorgon till kvart över tolv, uuunderbart! blir att gå upp runt halv nio, njuta av en smoothie oh sen dra ut på en springtur - kan en dag börja bättre? tror inte det :)

Nehepp, tror att jag ska glo lite rasmus på luffen eller något liknande nu, godnatt!

Sugarcane

hemma från en knäpp skoldag, nu blire en promme oh sen lite plugg :]

intressant va? :)

missy higgins


helt underbar.



jag hatar kvällar. all min glädje tar sitt pick oh pack oh
flyger iväg eller nått, deppig musik sätts aoutomatiskt
på oh du börjar snurra runt i min skalle.. försvinn, snälla.

seeeg

Kom hem från en seg skoldag för ungefär en timme sen, engelska b på förmiddagen och strömmande media på eftermiddagen.. uuusch, helt slut, oh självklaaart kom jag ju ingen vart på engelskan så nu måste jag sitta med den hela eftermiddagen..

annars är mitt humör bättre än, ja, typ de senaste dagarna/senaste veckan! tjoheej va kul kan man ju tycka :) Oh så har Matildas och min ledighet beviljats så om en månad och 9 dagar befinner vi oss på ett flyplan påväg ner mot turkiet, gött som fasen!


nix, dags för lite plugg! Hörsss :)

New found land

jag hatar åldergränser, eller, kanske mer min ålder.. inte ok.


Kom precis in från en lång promme med mor min, ska hoppa in i duschen nu oh sen blir det en sväng framför ratten(:

villhaturikethöstlovalvhöstmarknadfemveckorpraktikochja, något annat att tänka på helt enkelt.

one way or another

jag är sååååååååååhääääääääääääär pepp på att strunta i dagens skoldag. men, det är den enda mattelektionen ci har i veckan, så det kanske inte vore så himla smart?

ääsch, dags att göra lite nytta innan man ska ta cykeln ner till stationen..
hörs sen nångång

No one´s gonna love you more then I did.

1 vecka..

Har haft en härlig dag som bestått av nästintill ingenting. bara slappat oh haft de bra.


men så blir det mörkare, oh mitt inre slutar på något vis att fungera, kanske slutar mitt yttre att fungera ännu mer. jag är så trött på alla kommentarer, på alla tankar om allt oh inget. 

:)

Ligger oh segar i Matildas säng, hon är ute oh springer, oh jag har alldeles för ont i halsen för att följa med :( hatar att va förskyld

Igår va vi i linköping, oh jag gjorde av med ca 1200 spänn på kläder som jag egentligen inte behöver.. bra amanda! Menmen, jag gilar det mesta så saksamma :) ( bilder kommer inom kort )

Nehepp, nu ska jag gå ner oh hålla Mia och Kalle sällskap (:

hörssss

back in your head

När jag vaknade imorse hade jag en känsla av att denna dag skulle bli otroligt dålig, men sen låg jag oh tänkte efter lite oh kom fram till att, vad kan gå fel? Jag har sovmorgon till kvart över tolv, sen Svenska som är helt underbart oh sen dra upp till gymmet med Lisa och Lina när jag slutat... Så, som ni kanske hör, min betänksamhet vann, jag har haft en härlig dag som bara ska bli härligare! Dricka upp mitt glas som är fyllt med saft, sedan ska jag springa ett varv, ta en lååång dusch och avsluta min dag med massa frukt och några avsnitt av Laguna Beach. kan det bli bättre?

Oh imorn är det fredag, slutar kvart över elva, drar antingen upp till gymmet några timmar eller åker hem för att invänta the one and only, Matilda Stridh. Blir häng på allaktivitetshuset på kvällen innan vi tar bussen mot sund för att spendera natten hos Matilda, och på lördag åker vi till Linkan oh gör av med massa pengar, ok, att shoppa loss som fasen låter bättre!

Nepp, dags att kliva i springskorna!
hörssss

du är oförstörd för mig

Nu ska jag alldeles strax bädda ner mig i sängen, dra på några Laguna Beach avsnitt samtidigt som jag ska njuta av att jag har sovmorgon till kvart över tolv imorn, scoooore!

jag trivdes bättre i dina ögon

blä
tråkig dag

nu ska jag städa, leka lite med gittaren oh sen ta en springtur (:

RSS 2.0