Oslo!

Sovit i stort sett hela dagen, förutom när vi kollade film eller åt pizza, helt ok dag. Snart blir det utgång! Jag gillart.


Hejdå Jönköping, hallå dör Oslo!

Sitter nu på bussen påväg mot götet där jag har två sega timmar fyllda med vänta innan bussen mot Oslo går!
Lagom seg sen igår så ska bog försöka sova ett tag! Vi hörs.


packa,städa,plugga

provar kläder och packar ner det jag gillar i "Oslo-väskan". rullar alltså iväg till jönköping/huskvarna imorn, spenderar kvällen och lördagförmiddagen med Elin innan jag rullar vidare mot Oslo! hänga där några dagar innan det är dags att rulla hem till småland igen där det är höstmarknad på alv som gäller resten av lovet! grymt lov ellllller? :]
nehe, nu ska jag myse te't med katten innan jag packar det sista!

allt flyter liksom på lite bättre nu

Chips, Cola och film en grå tisdagsmorgon i oktober (jag gillar min lärare)
Äggfrukost! finns inget bättre :> både kokt och stekt liksom :O MUMS!
HAHA, typ dör när jag ser den här bilden, du är så ful Jamas!

(rensade precis iPhonen på bilder, därav de minimala bildbomben)
klickade nyss hem en tur/retur resa till systra mi och hennes tös i Oslo, så tror minsann att detta lov kommer bli helt fantastiskt! gör ett stopp på vägen för att hänga med Elin och några av hennes vänner i Huskvarna först, tror nog det kan bli en grym kväll! (:
annars då? en av mina allra finaste fyller vuxen imorn, så Grattis Alicia!
söta...... :)
aja, dags att sove nu! ha de fint.

#

började dagen med en försovning, fortsatte med ett bråk med pappa och hann med bussen med minsta marginal. bra start på dagen, right?

spenderade första lektionen med att kolla film, käka chips och dricka kola, kan säga att dagen fick sin vänding när läraren sa att det var det vi skulle ägna lektionen åt, underbart!
Nu ska jag snart ha redovisning om ångmaskinen, och när dagen är slut ska jag sätta mig på skolans skönaste stol och va gangster i några timmar, (spela GTA)
jaja, over and out folks. ha de fint, vi hörs.
känner mig lite såhär idag, grå och lite småtråkig. som en sten (Adina, du fattar)

we found love in a hopeless place


totalälskar den här videon, såååå snygg!

inatt så drömde jag om dig och det väckte gamla minnen

Vad jag bryr mig om nu 
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen 

Vad jag bryr mig om nu 
är att aldrig ge hjärtat rakt ut.



...hon du älskade en gång,
Och kanske älskar än. 
Spelar det någon roll? 
Nej kanske ingen, 
Kanske allt egentligen.

Ska deppa gärnet med Håkan idag, dåliga jävla dag.

tillökning i äpplefamiljen!

Blev alltså med iPhone igår, så förfasen; dra iväg ett sms med ert namn till 073-0405743 så gör ni mitt liv så mycket enklare :>
hade förövrigt en fin kväll med mina bästa igår, Matilda, Mogge, Maja och Kicki var här, vi käkade gott, kollade lite idol och bara chillade, goh fredagkväll! 
har idag inte gjort ett skit, skjusade ner mogge till stationen, passade på att sola lite på vägen hem, och sen har jag mest gjort ingenting, städat lite, ska snart ut på en springtur och efter det försöka hinna med ytterligare lite städning och även lite plugg innan klockan blir halv sju då det är bio som gäller!

sing me to sleep


(jag gillar chokladsås)

Senaste dagarna har förutom skola; bestått av att laga mat, äta popcorn umgåtts/kollat tv/sovit med min vän och kisse. ganska så jätteskön vecka (:

fy skämmes

känner mig ganska värdelös efter 6 timmars samhällskunskap, föööör, jag är ganska kass på samhällskunskap :] men vad gör det om 100 år?
slutar snart; hem oh myse te't med kycklingsallad, popcorn och en matilda!
drömde förövrigt sjukt skumma grejer inatt. drömde att min katt, Ouzo, som gick bort för några månader sedan, att han levde upp, men han betedde sig som en hund. men jag sa till alla hela tiden att "nej, det är ingen hund, det är min katt" och efter många diskussioner om det där hamnade jag på psykhem. sen vaknade jag av att matilda stod i dörren och sa argt (de va inte argt men de lät som de när jag va sådär yrvaken) : SKA DU GÅ UPP NÅN GÅNG DÅÅÅ?
ja, varför skrev jag dedär? vet inte. jaja, en timme kvar sen är jag friiiiii som en fågel (tills imorn klockan nio)

järnspöke

I still want you, afterall

I don't feel it anymore

skön dag i skolan, för en gångs skull. klippt film, fotat lite och skrattat med fina vänner. nu inväntar vi en föreläsning som börjar om en kvart ungefär. efter det drar jag med mig min bästa vän till solariet, sen cyklar vi hem, lagar pannkakor, lyssnar på lena philipsson och dansar runt med Jamas.
Lisa säger: va? (hon är bra)
vi är snea (y)

stay gone

har verkligen inte gjort nånting den här helgen, bortsett från fredagen då som faktiskt var en av de bästa på länge. men annars, ingenting. installerat GTA på skoldatan.. hm, smart där amanda, nu kommer du säkert ta tag i plugget! elleeeer inte.. jaja, upp tidigt imorn för körlektion, sitta vid teorin ett tag innan tåget mot hultsfred går, bli självmordsbenägen i några timmar (har historia) och sen ta bussen till Gabbi för att filma och klippa film. sååå, antar att morgondagen kommer bli lite mer händelserik än vad denna helg varit, score!
nu; diska

music is the reason why time still excist.

en svart själ
flyttar in i min onepiece under dagen, spela GTA och chilla med katten är dagens planer. hörs framåt kvällen folks.

it's about to get worse, before it gets better

usch, livet suger

wöhöööööw

mmmmh, life is sweet! glider upp till Stockholm imorn för ett film-jobb! ska bli gaaalet kul och har jag sagt att jag totalt ÄLSKAR min skola!? om inte; JAG ÄLSKAR MIN SKOLA.

här var det tomt

gårdagen var galet fullproppad så hann inte ens tänka tanken "jag kanske ska blogga lite" allt gick i 100 km/h, men jag gillare. började med nått möte på banken, sprang därefter upp till körskolan för körlektion och efter de sprang jag äääänu fortare bort till Frisören, chillade där nån timme och efter det vet jag inte vad jag gjorde, köpte hårprodukter för ca 800 spänn (aaaaouch), träffade matilda en sväng och sen hem för en kort stund för att sedan dra ner till västervik! fin kväll i viken med subway, kass film och lite choklad (y)
nu är det torsdag igen och dax för 6 timmars samhällskunskap..... döda mig.

men älskling vi ska alla en gång dö

tackar svenska landslaget, grundaren av Fifa och Martin för en goh tisdagseftermiddag! är trött och min iPod ligger nere = skippar att lägga upp några bilder idag..

tänkte tanka hem några låtar innan jag släcker ner och klickar mig självklart fram till en live version av Mannen i den vita hatten.. och det börjar med de där rysningarna som kommer när de första tonerna spelas, och med blicken fastklistrad mot skärmen är det svårt att hålla sig från tårar någon minut eller två in i låten. fy fasen vad jag saknar er!

stockholm med skolan

ställde klockan på kvart i fem så jag skulle hinna fixa allt utan stress för en gångs skull.. kul att man då istället vaknar en halvtimme innan bussen går och stressar ihjäl sig, meeen, hann iallafall med bussen och har haft en fin dag i säkerligen en av världens finaste städer. började med ett stopp vid Råsunda (rååååååtthål), kollade in hur Mediatec hade riggat upp inför morgondagens EM-kvals match som ska filmas, efter det åkte vi vidare till filmhuset, käkade gott och var sedan publik i tv3s humorprogram "ExtraExtra", kul dag må jag säga! nu är jag trött så ska sove hade jag tänkt mig, sovmorgon till 12.15 imorn, sköööönt!
(bilder kommer imorn)

oh fuck me what a kid he was!

sitter här och råkade glutta förbi några bilder från grillfesten med jobbet i somras, alltså, fasen vad jag saknar't!




jag saknar dig mindre och mindre

sovit ca 3 timmar inatt i en liten soffa på en balkong... nu är jag trött.

"nu behöver vi aldrig åka hit mer"

Spenderade min sena morgon i Huskvarna, förmiddagen på a6, lite käk på Ikea sen var det hemfärd. allt är klart nu, lägenheten är såld. det kommer kännas lagom konstigt att framåt våren titta upp mot den blåa balkongen från Popadelicas festivalområde och veta att det är någon annan som bor där, men that´s life. men usch, hatar att sånt som man alltid har haft i livet försvinner.
Handlade lite smått och gott på Ikea till mitt rum, lite tavlor, några kuddar och något slags överkast (fast det är en filt..) och en t-shirt på carlings! det är nått med mig och carlings.. jag lyckas ALLTID, ok inte alltid men 8 av 10 gånger som jag varit i en stad som har ett carlings så kommer jag hem med en carlingspåse, meeen, jag gillare!
( psssst; Matilda, på en av bilderna så syns din ena födelsedagspresent lite, mohaha nu kan du sitta och glo ett tag! :D )

nu; grönsaker och dipp, sen läggdags, frifunday imorn i skolan och sen gymmet en sväng innan jag styr ner till sommarstugan för att fiska och bara mysa med havet!

it is time for you to let go

Go away, please?

samhällskunskap kan ta sig nånstans, såå, efter en hel eftermiddag med samhällsakunskaps-plugg tycker jag att jag är värd en tripp till Hkvarna imorn istället för 6 timmar samhäll i skolan, eller hur?
annars har mina två senaste dagar varit riktigt goa! sovit, kollat film och gjort film! avslutade det hela med nån timme i gymmet imorse och sen färga håret på ett lite speciellt sätt,haha! så nu är jag ytterligare lite mörkare i håret (y)
nae, nu ska jag ut och spring för första gången på 3 veckor, (kommer dö). så vi får se om vi hörs nått mer!

historia
har historia, hatar historia

she is gone

ägnar denna söndag till att städa, plugga och kolla på Grey´s. helt ok antar jag, imorn är det ny vecka, maaaassa filmning, kanske en tripp till Huskvarna och massa lek med PA system på fredag. = en jäkligt najs skolvecka (y)

this is our last goodbye

mmmmh, livet är fanimig helt underbart just nu!

RSS 2.0