godmorgon

underbar känsla att inte behöva gå upp kl 6, utan istället kunna ha lite qualitytime med jamas och sova hur länge som helst! har suttit och ätit frulle i en timme snart, ska nog upp oh ta en durk oh lite nu innan Matilda kommer.. sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda! glass på kyrkogården kanske? (tradition)

jaja, vi hörs framåt kvällen, då med lite bilder från dagen!

och eyyyy! sup inte för mycket ikväll, i alla fall inte så mycket så ni tappar bort eran plånbok.. för blir det inte kul! HEJSVEJS!

tandvärk kan va det värsta..

puuuuuh, arbetsveckan är slut! SKÖNT, men såklart tråkigt.. hade hellre börjar jobba nu oh struntat i skolan.. menmen, blir att vila några dagar nu sen tillbaka igen, tror jag ska låna hem kamera några dagar nästa vecka oh filma lite.. har varit fylld med så jäkla mycket olika känslor på senaste tiden, så tänkte att istället för att försöka supa bort dom, slå bort dom eller skrika ut dom så ska jag försöka få ner dom på film på något vis.. oh sen göra nått bra av dom.. hah, shit vad psykologisk jag låter, borde kanske nämna detta för psykologilärarn? mvg nästa liksom..

förövrigt sitter jag oh försöker få ihop allt till popadelica.. eller ja, allt oh allt, skjusen hem är det mest som strular.. menmen, det löser sig!


saknar små snuttor också!! :(

Och imorn är det ju valborg! blir en lugn kväll, ska spendera den med en saknad vän, några filmer och lite god mat:)


jävla p3 och prat med gamla vänner!

sitter och hatar p3 lite, har suttit och väntat en halvtimme på att tove styrke ska gå på scenen i radiohuset i p3 live session, men näää, nu är klocvkan halv nio och nu går det på något annat jävla band och tove kommer på senare.. hallå??? JAG VILL SOVA, för helvete...

MEN.....
sitter samtidigt och är hur glad som helst:) Ulla, en gammal klasskompis i västervik skrev till mig nyss, och vem blir inte glad av att höra att man är saknad? så nu ska jag bannemig "råka" sätta mig på fel buss någon dag oh åka ner till viken och hänga med dom, för fyy fasen vad jag saknar er!!!

jaj, nu ska jag ligga här och.. vänta på Tove? haha yeah, det ska jag göra!:)

vi hörs kära vänner!

och som en kollega sa till mig idag.. glöm inte titta!! jag bah va? på vad?:P nejmen glöm inte titta, för annars ser du ju inte! hah, NickeDavid, du är för härlig:)

*


så jävla sjuk

förkyld, lite febrig och sjuuukt seg, men jobbar ändå:| hade en härlig dag på jobbet, såklaaaart! kan knappt vänta tills säsongen drar igång!! men som sagt, är ju sjuk, oh det gör ju allt mindre skoj.. men sånt är livet! nu ska jag äta omelett:D

hahah, garvar lite för att det här inlägget va så oerhört intressant :))

get myself together

sjuuuuk, eller nått. har sån jäkla tandvärk och känner mig yr och skit. Så blir en otroligt lugn kväll, en film eller två sedan sussa!
Som jag skrivit tidigare så innehåller veckan masssssa jobb! ska nämligen vara nere på ALV tis-fre. så himla skönt! så håller tummarna för att bli frisk.

nej, nu ska jag gå och dö! hörs imorn eller senare!


I don't sleep, I dream

 


två dagar fyllda med lugn

Åkte till Äskestock igår för att chilla gärnet! Låg och stekte hela dagen igår, avslutade dagen med en springrunda oh sen käka grillat, inatt sov jag 12 timmar, la mig ute i solen direkt när jag vakna, körde hem och hann inte va hemma mer än 5 min innan Karin plockade upp mig med moppen för att sedan åka vidare upp till Nellie för en härlig grillkväll med tha girls:) Ojjj, vad mycket info på samma gång, haha! jaja, har haft en bra helg och kan knappt vänta på att kommande vecka ska börja! Massssssa jobb:))

nehepp, nu ska jag sova, imorn kommer massa bilder från helgen så håll utkik :)


I gotta find something to believe in



# tomt och tyst sen du försvann, det är konstigt hur mycket nått så litet kan märkas. hur stor plats nått så litet kan ta. jag fyllde mig själv med vätska igår, idag töms jag.

schhh

"September, och jag fattar ett svårt beslut
min nedräkning börjar nu
där allt en gång tog slut

Oktober, och jag håller din hand för hårt
har du nåra goda råd
innan klockan byter år

Och du får bli mitt spöke om du vill
snälla, vänd inte ryggen till igen
snälla, möt min blick en allra sista gång
innan du lämnar min kropp
som blivit för trång

November, vi avslutar sagan snart
har du nåra lögner kvar
att pudra dina svar

December, har du nåra hjältar kvar
då är du en sällsynt art
den sista i sitt slag

Och du får bli mitt spöke om du vill
snälla, vänd inte ryggen till igen
snälla, möt min blick en sista gång
innan du lämnar min kropp
som blivit för trång"




chaos

Gårdagen dårå, åkte ut till Kicki runt halv sex, blev att fixa sig och mysa lite med Molly oh sådär!

Mollan!

När klockan var sissodär halv åtta så gick vi bort till Emma Edgren för lite förfest med en jäkla massa tjejer!

Sen drog vi in till Metropol och jag förvandlades till nån slags häxa? all min godhet låg nog i plånboken jag tappade bort, eller rättare sagt glömde på toan.. Så jag ber om ursäkt om jag betedde mig illa igår, inget personligt, jag var bara arg på mig själv.
hur som helst så var Tove såklart jättebra!


 

Jaha, nehe, nu ska jag städa lite, sedan träna lite och sen ladda upp inför en ensam-hemma kväll med massa filmer och godis :3 jag kan ju åka ner oh köpa något? eller nej, det kan jag ju inte, för jag är dum i huvudet och lägger min plånbok på en jävla toalett.. :))

Hörs senare gott folk! :)

 


21 april...

varför varför varför?

varför dog ouzo
varför har vi glidit isär
varför tappade jag min plånbok
varför gråter jag hela tiden för

varför varför varför....


Ett helt nytt ljus ger oss nytt hopp
Men även skuggorna blir större nu
Och inget är sig längre likt



make it stop

efter en ganska sömnlös natt innehållande en sjuk kisse bredvid sig + en hemsk morgon är jag nu tömd på tårar och mitt huvud bara dunkar,dunkar och dunkar. ska dra på lite mysig musik och försöka sova ett tag innan jag beger mig ut till Tälleryd för lite häng med Kicki, skööönt!
Ikväll står det Fest på schemat, är inte pepp överhuvudtaget, men hoppas jag kommer på bättre tankar snart och att kvällen blir toppen! det är ju trots allt Tove Styrke Snyggve man ska se, så vad kan gå fel?

vi hörs senare, eller imorn!
Ha en bra dag :)

Foto: Nikeisha Andersson


Vila i frid

2004 - 2011
Ouzo

Jag tänker på dig, lilla Lallan.


tom på lycka

Långsamt, långsamt, åh så långsamt
Så gled vi in i glömskan där ljuset är svagt
Det som var du och jag



walking my daydream


härlig kväll!

Efter en händelserik cykelfärd hem och lite städning senare så kom Anna, Bella, Nellie och Karin hit! blev att grilla lite i det fina vädret, avlsutade kvällen med Eva & Adam! haha, finns det något bättre?

Nu är jag sådär ensam igen, ska diska det sista innan jag ropar in katten och kryper ner i sängen. Ganska ovärd dag i skolan imorn, men what to do? är ganska sugen på att ställa klockan lite tidigare så att jag kanske hinner ta longboarden till stationen.. får se vad det är för väder! :D

jaja, diska-soooova.

HAHA, om man kollar på bilden tillräckligt länge så börjar båda två se lite... cp ut. ganska kul.


sanningen

Lisa stalin är den finaste som finns<3

The one to blame

I wanna say those words
But it's not that easy
I smile but it doesn't make things right
And it's hard when it's hurting all the time



-Har engelska, har klippt lite film och nu sitter jag och kollar kläder/tatueringar. Vill bara sluta och fara hem och stäääda, är på världens städhumör!

jaja, hörs senare!

Looooongboard!

Hittade denna lille vän på intersport för halva priset! så nu är jag en lycklig longboard-ägare ! :D

Blev en sväng upp till basketplanen för att lira ett tag med Gabbi!



Nu sitter vi hemma här, käkar lite chips och kollar disney channel! fin dag må jag säga! Imorn ringer klockan 05.45 igen.. så snart är det nog läggdags!

Godnatt!




Godmorgon!

Precis hemkommen från en morgon-spring-runda, väldigt skönt! nu ska jag sätta mig i solen ett tag innan det är dags att börja stressa iväg till skolan!

(eller, ska busa lite idag faktiskt, struntar i min två timmars matte lektion och tvingar istället in Gabbi till stan,tihihi)

Om nån undrar.. jag har munsår.. därav handen över munnen!

 

Nu: SOLA!



sallad och gossip girl!

Efter några timmars ved-travning(?) och lite rikare käkar jag nu en underbar sallad och kollar Gossip Girl!

Byter nog ut salladen till chips och gossip girl till lite Greys istället! härlig söndagkväll, lite ensamt möjligtvis.. men äsch, jag har ju Jamas:)

 


Tillbringade gårdagen med dessa filurer! käkade grillat, hade tårt-picknick på bryggan, kollade film och avslutade kvällen med lite häng på Europa! Kicken och jag var hemma runt tolv, då var det te, macka och Greys som gällde! otroligt fin Lördag:)


underbar förmiddag!

har spenderat min dag med att ligga ute oh glassa i solen med Kicki! heeelt underbart! började med en skön sovmorgon efter en god natts sömn, fylld med lite prat-i-sömnen av Kicki, tihihi.

Kicki helt jävla random ett tag efter vi hade somnat: Asså amanda, när du tränar, går du på gympapass då?
jag: ehm.. nae, asså, jag är ju i gymmet oh tränar fritt eller hur man ska säga.
Kicki: jaha.. jag har undrat det ett tag...
jag:HAHA, jaså, asså nu verkar det som du pratar i sömnen!
Kicki: nae.. det gör jag inte.

vi garva ganska hårt när jag berättade om vårt lilla samtal inatt:))

hursomhelst, nu ska jag diska oh lite sedan ta cykeln till min kära farbror! blir att stapla lite ved osv, han tyckte att jag behövde jobba lite så att jag fick ihop pengar till att supa.. bra förebild den där ;)

hörs senare!

såhär kommer jag ungefär se ut nu när jag cyklar till Anders! ifall nu skulle vilja veta:]



en eftermiddag med två fina vänner







256

I got Robyn-feaver!!

Såg precis svt:s live spelning med Robyn från Stockholm. måste för det första bara nämna hur jäkla snygg själva filmen var!! snyggt ljus, gryyyymma klippningar och helt tokbra effekter!! och självklart måste jag ju bara säga att DAAAAAMN! så jäkla snygg hon är! helt galet!

 

Nu ska jag sätta mig och göra lite konst i PS. ny header osv.. så håll utkik!! :)

 

 


255

bråkade med poliser igår, hade nationellt prov idag, såg fina vänner framföra en underbar musikal ikväll och imorn är det helg.

nu ska jag kolla solsidan sedan sova, en lektion imorn sen plugga lite innan det blir gymmet. fast vet ju hur det brukar bli med att gymma på fredagar.. brukar sluta med att jag drar hem istället:>

jaja, hörs!

(sorry för otroligt tråkig blogg just nu, ska försöka bli bättre..nångång..)

254

yess, ännu en dag utan choklad, känner att abstinensen börjar försvinna!
åt nämligen fasen nästan minst två chokladharar per dag förra veckan.. men kände att njaee, inte så himla nyttigt ohså! så vad gör man? jo man slutar äta dom!
men hur goda är dom inte?:( åhh kommer dö i sommar.. borde finnas sommarharar!

jaja

händer annars? livet är ganska grått, händer mest ingenting, fast på samma gång så händer allt.

nu ska jag kolla The Hills och hata Heidi lite:)

- Don´t stop beliving!

253

Alltså, Spencer Pratt.. såg en bild på honom häromdagen, och herre gud:o blir ju rädd :|


skulle han gå på en audition för att spela Borka skulle han ju få rollen direkt,haha!


typ två år sedan, liiiite skillnad!

jaha, där fick ni lite spencer-nytt. Klockan börjar bli läggdags så ska nog hitta mig någon film oh sen somna till den! hörs imorgon:)

252

kom nyss in från en jäkligt skön springrunda! känner verkligen nu efter några veckors löpning att konditionen har höjts, härlig känsla:D

nu ska jag köra lite styrka,sen duscha innan jag drar ner oh köper kvällsmat, majs. så jävla gott, beroende typ:o haha:)

251

jag tror att det finns något slags hjul i mig, ett sånt där hjul som råttor springer i ni vet? jag tror att hjulet är någon slags symbol eller någon mätare för aggression. desto mer råttan springer, desto argare blir jag.

min råtta har sprungit alldeles för fort en längre tid nu, för jag är så jävla arg hela tiden. vad ska jag göra för att få råttjäveln att sluta springa? 

251

jag tror att det finns något slags hjul i mig, ett sånt där hjul som råttor springer i ni vet? jag tror att hjulet är någon slags symbol eller någon mätare för aggression. desto mer råttan springer, desto argare blir jag.

min råtta har sprungit alldeles för fort en längre tid nu, för jag är så jävla arg hela tiden. vad ska jag göra för att få råttjäveln att sluta springa?

250

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men vad gör det om hundra år?

Söndag igen, och ojj vilken härlig helg det blev ändå! i fredags var det filmkväll med gamla vänner, igår va jag uppe i Linköping med Maja och Kicki!:) typ bästa dagen på döööölänge:) god mat, lite shopping och såklart maaaaaassa skratt :)
idag tog jag lite sovmorgon, gjorde sedan godaste frukosten på länge(ok, den va inte så god, men den va väldigt nyttig,hehe) oh sen gav jag mig ut på en halvmils springrunda! såååååå skönt! sen har jag städat oh fixat lite på mitt rum innan jag drog ner till hultsfred för lite grillning osv med så himla härliga människor, fy tusan va jag tycker om er:)


249

Hallå där!

Är nu hemkommen från en helt ok dag i skolan, lite häng med Jonis och Micke + sibyllakäk. Ska alldeles strax ut oh springa innan det är dax att åka till Nellie för lite filmmys oh sådär! NAJS!

Imorn blir det antingen att hänga med fadern till sommarstugan, ellllller umgås med Maja,Kicki och Matilda! hur Nice?

blir nog en helt okej helg i alla fall!

nuu: springaaaaaaaaa!

248

fredagsångest.


247

har tappat blogglusten, men hoppas att den dyker upp snart igen!

hursomhelst, har ägnat hela kvällen åt att leta band till ett projekt till skolan och till det svenska nationella provet vi har imorn. Har den muntliga delen så har suttit och.. pratat med mig själv? x) ja, det har jag nog gjort. ska hålla en redovsning på ca 5 minuter, hatart. menmen, skönt när det är över!

nuuu ska jag sova, är så jäkla trött!

har klippt mig föresten, inte så mycket skillnad dock, tog bara topparna, men ändå, haha:)

246

Okej, lite Carola/shlager humor.
jag ääääälskar det!








245

Dansar runt till Eldkvarn oh provar en massa kläder i väntan på att klockan ska bli 22. Glassssss och Pluras kök oh sen sängen! imorn väntas skuuulan och sen en massa träning innan jag har klipptid:o ojojoj, får se hur det går:)

244


243

Hej!

Söndag igen... Helgen har bjudit på en lyckad fest, en jävla massa tårar och en härlig kväll med Matilda, Cissi och Jocke! Nu ska jag alldeles strax stäääääda, mamma har varit i sthlm hela helgen, den jäveln, så måste städa oh så nu ju tills hon kommer hem..

Hur ser min vecka ut då? hm, börjar som vanligt med en sovmorgon till 12.15 imorgon, sedan 2 timmars matte oh sen gyyymmet! De där jäkla nationella proven drar igång nu med, muntlig engelska på tisdag och muntlig svenska på torsdag.. så vill bare att denna vecka ska ta slut! I helgen blir det kanske Linköping en sväng, annars party säkert:) jaja, intressant juuuu!

nu: städa!

hörs.

242

jag vill bara skrika ut allt hat, smärta och sorg. men istället bara ler jag mot dig, säger att allt är bra. jag tror inte det handlar om att jag inte vågar, jag vill nog bara inte lägga över all min skit på dig, som egentligen tillhör dig, men du har liksom glömt. så istället packar jag in det i mig själv.

men jag lovar att snart är jag helt fylld. snart spricker jag.

241

So what if we loose our minds,
so what if it doesn't make much sense
At least we know we're lazy,
at least we know how to play,
we're so great.


-
nu kör vi!

RSS 2.0