down to the river

Hade en otroligt bra onsdag igår! började med lite mys med katten, stressade sedan ner till körskolan, hade körlektion, gick super, pluggade lite teori, gick super! trampade sedan ner till jobbet, snacka lite skit, åt kärleksmums och lämnade in mina arbetskläder </3 (saknar det redan, inte kläderna då..men jobbet)
sen träffade jag Matilda, vi gjorde stan, och eftersom vi bor i Vimmerby så gick det väldigt snabbt, jag beställde klipptid sen satte vi oss på 48:an, löste lite korsord, åt gott och bara tog det lugnt!
det blev kväller och jag satte mig på en buss mot Lönneberga! där blev jag upphämtad av en Gabbi. Vi gjorde musik, hittade bra ställen att spela in musikvideo på, rökte vattenpipa och kollade på kyss mig.
ja, ni ser ju själva! ASBRA ONSDAG! :) synd att torsdagen inte blev lika bra, samhällskunskap i 6 timmar.. = det mesta spårar ur.. så jättekul, fick ägna min lediga eftermiddag till att plugga (y) men jaja, nu ska jag prova kläder, imorn är det fin middag i Kalmar, Eldkvarn konsert och sen hemåt där det tydligen vankas party! hur bra fredag liksom? KANON!

Turkiet i bildform

några bilder från min kära iPod (alltså inte bästa kvalitén) Sara har bättre bilder, men Sara råkar även vara ganska seg när det gäller att lägga in bilder på datorn så vi får se hur länge det dröjer innan dom dyker upp här/på facebook.
Hur som helst; tackar för en underbar vecka, den var toppen! :)

gossip gilr, yes!

idag är det 26 september, datumet jag längtat ihjl mig till sen i mitten av maj. varför? FÖR IDAG ÄR DET SÄSONGSPREMIÄR AV GOSSIP GIRL. dock i USA, så jag får ju vänta några dagar till... och det hade jag ju inte räknat med, så egentligen är jag ju lite ledsen.. menmen, firar det hela med att kolla på några avsnitt, bli arg på folk som är så galet snygga.. visst har jag kul hobby?
aja, snyggaste tjejen ever är ju iallafall med, mums!

let go

grät ut alla mina sorger till The Last Song igår, började packa upp lite från veckan (hatar att packa upp) och sen intog jag sängen. blev väckt runt elva av en Kicki som kom hit, jag gjorde dinosarie-blicken till henne, hon skrattade och vi pratade om allt mellan himmel och gjord tills vi somnade, galet vad jag tycker om dig! :) (speciellt när du skriker i mitt öra hur dum i huvudet och jobbig jag är när jag snoozar ca 5 gånger kl halv sex en lördagsmorgon, haha)

trampade ner till jobbet, som vanligt några minuter sen, både jag och mina arbetskamrater börjar bli vana vid att jag kommer några min sent nu så det är liksom ingen som bryr sig, skönt. 
och nu, efter en dag med småhus-städning, montering av elkorgar och lite vattenkrig med Nicke så är jag hemma igen. ska hoppa in i duschen innan Alli,Karin och Nellie kommer hit. tvmys hela kvällar antar jag, uuunderbart!
vi hörs, ska försöka ta mig tid till att lägga upp några bilder från Turkiet, nångång.. :>

make it go, make it go away

I should be crying, but I just can't let it show. 
I should be hoping, but I can't stop thinking 

Of all the things I should've said, 
That I never said. 
All the things we should've done, 
That we never did. 
All the things I should've given, 
But I didn't.


borta bra men hemma bäst?

andas in lite hemmaluft men saknar värmen och friheten. klockan är läggdags, imorn är det skola och sedan jobb hela helgen.. jag är tillbaka till verkligheten alltså.
hörs imorn, för nu somnar jag.

benen är rakade och väskan packad!

eller, inte riktigt packat klart än... ni som känner mig väl vet att jag är bäst på att göra allt i den allra sista sekund, så lär säkert packa allt lite halvfärdigt ikväll och tänka "nämen jag går upp tidigt imorn och fixar allting" men så kommer det till dagen efter och väckarklockan ringer.. då tänker jag "äh, varför gå upp såhär tidigt? jag kommer ju hinna iallafall" och visst hinner jag, med väldigt små marginaler. haha, nej usch, förändring tack! ska tamig tusan packa klart ALLT idag så jag kan ligga kvar och snuffsa runt i sängen sådär extra länge imorn utan att jag kommer behöva stressa ihjäl mig efteråt.
befinner mig alltså i Turkiet, Alanya, mitt tredje hem ( ;) ) imorgon vid den här tiden, åhhh vad jag kommer njuta av livet utan facebook och mobiltelefon i en hel vecka. underbart! nu; packa och sen kolla några avsnitt The Hills!

trött på inget, trött på allt

"I’m keeping my opinions to myself cause they just get me in trouble" - LC


En dag kvar. fyfasen så härligt! ska packa lite nu sen bege mig ner till hultsfred för att mysa lite med Angelica och Matilda och sen spendera någon timme eller två i gymmet (y)

paddla då!!

drog ut på äventyr med min kära skola igår; paddling + övernattning på vandrarhem (y)







always on my mind

bygg nåt vackert, eller krossa allt

en go jobbhelg är över; nu väntas några dagar i skolan med bland annat paddling och på torsdag flyr jag landet. fint!

I don't care

'
lyssnar på det här och mår bra

städning på g!

precis hemkommen från gymmet och nu ska jag städa! det är vad jag kallar äkta fredagsmys... eller?

jajaja, fredagsmys eller inte, nu ska här städas! =>

Ingen glittrar som dig Stockholm,Ingen har lockat mig som du

Jag älskar impulsivitet! bestämde i förrgår att jag skulle följa med skolan upp till Stockholm över dagen, chilla och fixa lite med projektarbetet. sååå; har haft en underbar dag i Stockholm med finaste Angelica. Köpt nya hörlurar (som jag velat ha i snart ett år så är ganska så jätteglad nu) och fått en del annat gjort.
Imorn är det skola igen; Sceniskt musikprojekt och Ljudteknik B, älskar fredagar! sen är det en jobbhelg som väntar, woop woop :)

just go with it

vaknade med katten på armen, hörde hur det duggrenade lite, kollade klockan och tänkte "mmmh, jag kan sova i en timme till innan jag måste göra mig redo för min första körlektion" underbart, eller hur?

faaaast, så kom jag på; FAN, mamma jobbar = mitt körkortstillstånd ligger i hennes bil som då alltså befann sig i Gullringen... så jag flög upp ur sängen, fick panik, det härliga duggregnet förvandlades till SPÖREGN.. jag ringde mamma, hon var snällast i världen och körde hem med tillståndgrejset och seeeeen så lugnade allt ner sig igen, jag käkade frukost, det slutade regna helt och jag satte mig snart på cykeln påväg ner till körskolan :> nu är jag hemma igen, efter en lyckad körlektion och en lunch med pappa, ska snart dra mig mot hultsfred för lite träning och häng med Nina! hmm, det låter iofs inte som det hela var så panikfullt och stressigt, men det kändes som det iaf,haha :>
ehm.. ja, en lite halvcharmig bild på mig och miss Eklund från våran stockholmshöst förra året!

jag har saknat det, föraktat det och saknat det igen.

nuuuu är jag hemma! flydde som sagt till Nina efter några onödiga timmar i skolan, lagade mat och garvade åt vänner ett tag, skönt. sen iväg mot Mönsterås! förlorade med 6-0, trist, men what to do?
nu är jag i alla fall som sagt hemma, ska snart krypa ner och dö i sängen, imorn är det rörlig bild, lite projektarbete och sen några timmar i gymmet/simhallen som gäller! gogogo :>
skulle nog kunna kolla på dethär tills jag dör, bästa nånsin!

FML

dålig måndag.
åkte till skolan alldeles för tidigt, varför? jo för jag är lite dum i huvudet. sitter och gör ingenting i två timmar när jag egentligen ska plugga, varför det för? jo för jag är lat som fan. och nu, när jag egentligen ska ha Historia, då är jag plötsligt ledig + att matsalen är stängd. såå, här sitter jag helt ensam på skolan, hungrig och dum i huvudet.
ska gå den långa vägen hem till Nina snart och dränka mina sorger i hennes feber. och seeeeen, då kan man ju tycka att jag är värd att komma hem nångång, nej icke då, då ska jag iväg och spela match och typ aldrig komma hem. fan, den här dagen suger.

it's times like these you learn to live again.

Helgen; fin kväll i Sthlm, tjejmilen, några timmar i bilen, en heldag i solen + lite fiske (y)
nu är jag hemma i Vimseby igen, myser med katten och bara chillar. laddar inför morgondagens fotbollsmatch och veckans förövrigt ganska fullspäckade schema, mycket plugg, jobb och träning..MEN; får väl se det såhär: sista heeela veckan i Sverige, för nästa torsdag är det Turkiet som gäller! gaaalet pepp! :D

ochochoch; kan ju säga att Tjejmilen var grrrymt kul! sprang på ca 59 min (lite besviken, men vafan..) bara ladda om inför nästa år :>

tjejmilen nästa!


sitter och väntar på att bli upphämtad av Kicki och Emma, sen blire stockholm och tjejmilen för hele slanten! :D galet pepp samtidigt som jag tänker "vafan utsätter jag mig själv för det här?"(springa alltså, en helg i stockholm med fina människor tackar jag aldrig nej till) menmen, efter morgondagens underbara hotellfrukost så kommer jag nog springa den där milen snabbt som blixten ;)
hemma imorgon, då blir det antingen lite fest eller så far jag ut till sommarstugan och leker fiskare ett tag, ganska stor skillnad men tror nog havet lockar mer faktiskt, meeen, får se :>

fuck politik

varför måste man göra en massa arbeten om saker man skiter fullständigt i? okej, nej jag skiter inte i hur vårt land, hur världen fungerar och vem och vilka som har makten över allt. men efter att sett en debatt på två timmar med Sveriges partiledare börjar jag faktiskt undra asså, dom står ju bara och tjafsar? säger i princip samma saker fast på olika sätt. blir galen, meeeeen, drar väl på mig ett smile och börjar söka på alla alla olika ideoliogier och försöker skriva ihop några rader på detta otroligt roliga och spännande arbetet...

RSS 2.0