dsgsd


ikväll är jag arg och hatar allt. kan inte lyssna på dom för hela jag fylls av avundsjuka. jag vill också va på kent nu. idag, imorgon, igår.


Men igår va jag lycklig, antar att jag återigen blev rejält påmind om varför jag har jocke målad på min vägg, varför jag lägger ut så gottsom alla mina pengar på saker som kretsar kring dom, att jag stundtals kan finna mig själv gråtandes av lycka,smärta, glädje, sorg efter att ha suttit och lyssnat på dom i evigheter. Minns så väl nätterna i somras då jag sov halva nätterna ute på balkongen ( vilket man inte kan tro idag eftersom det är en meter snö på den,huuuur somhelst). Dunkade kent, kollade på stjärnorna och bara tänkte fina tankar. Skulle kunna fortsätta skriva, men nej. det stoppas här. kanske tycker vissa av er att jag är "föööööööööör mycket" när det gäller kent, att det mesta jag skriver om handlar om dom. men i dont care. sån jag är, sån jag vill vara.


nu ska jag snart sova, skola imorn, slutar 11. förhoppningsvis upp till gymmet som jag saknat under veckan. sen hem till plugg. för den som vill hitta på något kul kan ju höra av sig. vill att dagarna ska gå fort nu!


fler bilder kommer inom några dagar

just fly away






dfnklkl


Ligger i matildas säng, hon packar, jag ska väl egentligen plugga, men orkar inte :] men snart ska vi ta lite kort till fotokursen så lilla andreas blir glader. (y)

Imorn, för er som missat det (hur man nu kan ha gjort det) så drar vi till stockholm för att gå på stan, köa till kent, se kent, hem oh sova, äta god hotellfrukost, gå på stan, åka hem. jao, hur underbart låter inte det? :D



bild från i somras då den tröjan va mitt hem. :')

raw




:') kaaaan va den vackraste som finns!

lalalalal


på nått dumt vis är jag löjligt glad idag. Jag borde verkligen inte var det, men äret ändå, oh det är ju bra ;D haha.

Ska snart upp oh fixa lite på mitt rum, kanske måla min vägg om färgen inte har gömt sig. Sen ner till stan, sätta in lite mynt oh sätta in de där jävla 29 kronorna som jag köpt något för på tradera. jag är störd. ska aaaaldrig mer buda på något på tradera! x)

inatt drömde jag att jag va på skidsemester med Derek och Addison och jag va meredith. Det var väldigt konstigt oh jag vaknade flera gånger oh tänkte : "vafan? så här kan de ju inte va!?" haha. Knäppt. men gulligt, för jag är lite småkär i derek. och meredith. höhö :D

nu ska jag gå upp. hörs sen 8D


På lördag drar jag oh min vägni till sthlm. då är det kent, turnepremiär har jag hört. FÖR DEN ÄR IIIIINTE IDAG IAF. (a)

pics







fdahjlf


Sitter just nu och lyssnar på Brandi Carlile framför brasan. Ska snart upp på taket för att skotta lite, fast blir nog mest att hoppa nerfrån taket, klättra upp, hoppa ner, klättre upp osv.. ;D

Dagen började med jobbintervju på ALV, det gick nog bra, tror jag. haha, va ganska nervös oh gisssssa vem som måste börja snacka om sig själv först i en grupp med ca 10 pers, jo, jag. så typiskt! Menmen, va hemma runt halv ett då blev de kyckligsallad oh sen åkte mor oh jag till vvik en sväng.

bilder kommer senare


nu är det inte långt kvar till kent. Har verkligen försökt att tänka bort att det finns tusentals människor som ska se dom imorn. men ssaatan va svårt det är att inte bli jävligt avundsjuk.
vill också va i sthlm nu oh ladda inför en heldags köning oh en underbar kväll imorn :(

-

all I hear is noice

ngdspjlk


hej

har preicia tryckt i mig ett paket nudlar oh fördröjt tiden med ett sjunde himlen avsnitt. Ska alldeles strax sätta på en film som jag sedan ska skriva en filmrecension om. Oh efter det ska jag nog ta intiativet oh gå ut oh skotta... hm.

Sov hos Cissi oh Jocke igår med matilda. va väääldigt trött efter en dag i simhallen så somnade ganska fort. höhö, gick upp lite för tidigt idag för att följa med matilda till tandläkaren, hon fick stor spruta oh efter det gick vi en svänf på stan. När vi gick där på nån gata under ett hus ramlade ner snö från ett tak. haha, matilda fick massa i huvet oh de va kul. menmen. Gick sedan hem i detta jävla väder i mina converse som är sönder där bak så när jag kom hem va min häl DÖD. inte ok.


men nu ska jag se film, kanske skära upp lite gurka oh morötter oh blanda till en vitlöksdipp innan också..? skulle inte sitta helt fel.

hörs

lsfkhn


Ska snart bege mig till farmor oh sen vidare till bion. oh sen hem till blåsningen! scoooore.

Oh imorn är det måndag. Upp tidigt för att åka till ohamn med bästa gayisarna. Kommer hem runt 6, oh då kommer matilda. hoppas jag!? jao, kommer nog bli en toppenmåndag alltså! scoooore igen.

oh sen äre dags att börja plugga. Ska göra 3 uppgifter i svenskan oh 2 i engelskan och 1 eller 2 i mediekunskapen... Kul när man väl kommit igång med det. dock ganska segt att komma igång. höhö inte ok.


nu ska jag dra!


funday


Vaknade av att en sötisjamas nosade mig i anskitet. det var mysigare än vad det kanske låter..hah. Första jag gjrde va att sätta på sims. nööörd, jag vet. Men ska försöka att inte spela så mycket mer idag. Istället ska jag snart bege migg ut på taket för att skotta, kanske blir ganska kul ändå, hihi. Efter det ska jag bestämma mig för vad jag ska ha på min vägg oh börja måla lite halvt på den :)
Ikväll blir det bio, farsan eller va den heter. Inte sugen överhuvudtaget oh känner på mig att den humorn inte riiiktigt stämmer in på min. menmen, får passa på när modern bjuder.


Såna här mumsigheter kan man hitta om man söker på allt oh inget på google.. Raawr


tihi


Sims, sims oh sims all day long :D

love it

snö :(

Asså hur mycke snö får det plats egentligen? det bara snöar oh snöar oh snöar ju... inte ok.

dagens planer har iaf gått i kras. Blev att tillbringa förmiddagen åt att skotta... kul,nej. Sen gick jag in, satte på datorn och började ladda hem massa fint till sims. höhö nöörd.

så nu ska jag fortsätta med det oh sen inte sova en blund inatt för då ska jag spela :D

vnefkg



Vaknade nyss, kul kväll igår. kände mig dock ganska off och trött.. men ändå. haha!
Snart ska jag förflytta mig in till badrummet och ta en snabbdusch, sedan ner till staden och förhoppningsvis träffa robert, gammal kompis från sthlm. Kan ju bli kul :] Ikväll ska jag försöka bestämma mig om vad jag ska måla på min vägg.. hjäääälp mig den som vill. Antingen något kentigt, eller nått annat fint?
Antar att det blir nått kentigt. höhö. 

nu ska jag duuuscha. hörs  


oldie

min vän


det är fredag... vaaaarför är jag inte påväg till Matilda? :(

Sitter iaf hos Isabelle med Lisa och Emily. Kommer nog mer folk så småningom. Blir konstiga filmer och alldeles för mycket energidryck-kväll. haha. kan blir kul, drar dock hem kl 6, 8 eller 11... får se hur mycket jag saknar min sköna bäddmadrass. hah :D


.

kent är ganska bra ju

its alright


Hemma igen. sköönt. Men det var kul, träffade Monica också. skönare finns ju inte! Puss på daj!
Självklart kom vi ju preciiiis efter att hon spelat den enda låten som hon spelade på hela kvällen.. haha, menmen, vi såg henne äta iaf, tufft ju. :P

Imorn äre fredag = bara roliga lektioner. Efter skolan blire troligtvis oh dra med hem till Isabelle. Träffa lite folk, antingen ta 22.50 tåget hem annars slagga på deras soffa. sånt som märks (:

men nu ska jag sova, snart iaf. :]

maggio


Hemma från skola oh alltihop. Nu blire plugg i nån timma, sen duscha oh sånt oh sen upp till allaktivitetshuset för någon tjejkväll. Veronica Maggio ska va där så lite kul kan det ju bli (y)


hgsdj


Känner för första gången sågon slags frustration och besvikelse pga OS skidåkning.. haha vet inte varför men känner mig jätte typ.. ledsen eller nått bara för att Anja ramlade på sista hoppet... stackare.

menmen. Hemma från fotbollsträningen, det va kul oh börjar komma in ganska bra i laget nu, oh det är ju aldrig fel. höhö. Nu ska jag duscha sen krypa ner under mitt underbara täcke på min uuunderbara bäddmadrass oh göra en uppgift till idrotten och en till mediekunskapen. (y)  

oh imorn är det en vecka kvar till tusentals fina människor ska se kent. meeeen. Det skiter Matilda oh jag i. för på lördag är det bara en vecka kvar tills vi ska se dom oh jag är så jävla glad.

höstplaner...


http://www.kahya.com.tr/en/alanya_kahya/hotel_normal/12/Photo-Gallery

Turkiet, Alanya. Vill ha sol nuuuu. För att få mig på bättre humör kollar jag runt på bilder där jag och Matilda kommer befinna oss under höstlovet.. känns som en evighet till dess... menmen (y)









jao, ni fattar. och matilda min vän.. SPARA PENGAR FÖR JAG HOPPAS AT MED DETTA INLÄGG HA FÅTT DIG INSE VAD DU HAR ATT SPARA TILL. hihi

kfhjndskln


gillar inte filmregissörsarbetet... vill sova

regissör plugg och städning


Igår köpte jag en bänk/hylla som jag ska ha typ allt jag äger på, grammofon, stereo, förstärkare osv. Så igår blev det inte så mycket plugg eftersom jag va händig oh satte ihop den. oh idag ska jag ju då flytta in den i rummet oh fixa massa. Vilket betyder att det inte blir mycket tid åt pluggandet idag heller. inte bra, för inorm har jag en muntlig redovisning om James Cameron. menmen. får kolla lite på det sen innan jag ska sova. oh juuuust de. köpte ny bäddmadrass eller vad det nu heter igår också. uunderbar. skulle kunna bo i den. :D


Nu ska jag fortsätta städa och dunka Vinternoll2 och Halka som jag har några konstiga känslor för idag...

aja. hörs

avtryck








Snart slutar vi för dagen. Nina, jag och Alicia ska då bege oss upp mot gymmet. ta 16.45 bussen hem. skööönt.

yeeey


3/3   - då smäller de :D


soon



oigjvfdsmp


Är snart klar med nån uppgift i idrotten, det känns sköööönt. Oh snart ska jag upp oh byta om för att sedan fara till farmor en sväng. intressant, visst? höhö.

hörs sen suckers

gyjgkhlnjm



Har inte gjort alltför mycket idag. spelat gitarr oh nu satte jag mig med lite plugg.. Om tio minuter ska jag gå ner oh baka en kladdkaka för att gulla till det lite så man slipper få en sur mamma.

tjao

uhjnkluihyb



tyfghbnjpk


Tog intisiativet oh fixade ordning här lite. nu orkar jag inte mer.

Kvällen har varit bra. har mestadels spelat gitarr och pluggat lite. :)

Imorn antar jag att det blir samma. Har inte tänkt att fira alla hjärtans dag nånting, eller hur man ska säga. sååå överskattad. Menmen. kul för er som tycker den är kul.. eller nått.


chachachachanges


lalalalala Bowie (y)


okej, ändrade planer. skiter i Matilda ikväll (mohaha) ska istället tillbringa den med min fina vän gitarren och en stor fin naturgodispåse.

nu ska jag städa vidare, höhö.

dagelidagdagen Ξ


Ska alldeles straxt lämna min lila kisse och min alldeles för lagom varma säng för att gå ner oh käka massa god frukost. efter det väntar en ca 1-2 timmars städning oh efter det massa plugg. tråkig lördag? jao. men för att pimpa upp den lite så drar jag nog ut till matilda runt 3 oh tillbringar kvällen där. menmen. får se hur det blir.


erpogvjdn


Hemma från filmfestivalen nu. Det har faktiskt varit väldigt kul och trevligt, men åhh så skönt det ska bli att sova alldeles jätte snart. Oh imorn ska jag inte vakna utav nån dum väckarklocka som jag gjort alldeles för många dagar nu.

Imorn blire massa städning oh kanske lite plugg.. oh kanske lite Matilda på kvällen.. om jag orkar. höhö.

Godnatt och sov gott

Are you scared?


Sitter nu i skolan efter att ha vaknat upp i Gamleby kl halv sju. tog halv åtta bussen in till vvik oh träffade fina Cornelia,Fiffen och Amanda. Det va kul för har verkligen saknat dom. ♥

som sgat, sitter just nu i skolan. om jag ska vara ärlig så gör jag inte ett skit. Har inte nått att göra heller. eller jo, har väl hur mycket som helst att göra men har ingen ork till nånting. Vill bara hem och sova. men icke. Blir att va kvar i hfred till jätte sent ikväll :(

plasten gör dig vacker, är du glad?


Fotbollsträningen sööög. satt oh snacka om nått som inte rörde oss 93or ett dugg. eller så va det bara jag som inte bryr mig så hårt om vilken serie vi ska spela i oh hit oh dit.

Nu ska jag iaf alldeles strax sova. Imorn blire redigera film på förmiddagen oh sen blire antingen så att jag blir "sjuk" oh åker till gamleby. eller stannar hela dagen lång och gymmar och simmar oh hela fadderullan... hm, vi får se hur det blir.



tgksdölfjewpo


Nyss hemkommen från en heldag i skidbacken med skolan. roligaste på länge!


jag har nog den fetaste jackan som finns. yeas.


somsagt, nyss hemkommen därifrån och om ca 40 minuter beger jag mig till fotbollsträningen. inte så himla sugen just nu men längtar efter känslan jag får när jag kommer hem sen. underbart.


l word


de senaste dagarna har innehållit


l word

det har resulterat till att jag sett klart alla säsonger och är nu sjukt besviken på slutet. haha, men det släpper nog snart.


Kom nyss in från en filmning. ännu en Maggan & Britt. Snart ska vi dra upp till matan oh käka go mat, sen dra till dackestupet och åka skidor hela eftermiddagen. (y)

Imorn drar jag till Gamleby på eftermiddagen. skaaapligt kul, jao :D

jkmcsd


om jag sluter mina ögon kan jag se ditt ansikte


fyra månader och jag finner någon slags saknad någonstans.

ertyfghbnl



skrev nyss med all säkerhet längsta inlägget nånsin men insåg att jag bara mummelskrivit igenom allting.

min dag har varit helt okej.

saknar dock knugorna i gamleby.

hgldsfkjg


trött på inget, trött på allt.

kanske är det så just nu

veckorna går bra, för skolan går bra och jag trivs så sjukt bra

men så kommer dagar som dessa

då jag inte har nån aning om nånting.

alla skrik och ljudet av gråt får mig att gå sönder



J a g  v i l l e  b a r a  f l y  f r å n  m i g  s j ä l v
skära bort min
otillräcklighet


ertfgyuhjk


Min blogglust sover
det kanske förklarar tystnaden.

som det känns just nu så vaknar den inte på ett tag.



Om tre veckor vaknar jag i alla fall.
för om tre veckor är det kent och jag känner redan hur lyckan börjar krypa sig inpå.

Where did I go wrong?


Vart har den där känslan tagit vägen? den där känslan som sa att allt va så jäva bra?


RSS 2.0