mjao


ligger på en madrass i Linns lägenhet, dock är inte linn hemma än. menmen. resan gick bra, lite drygt och segt bara. gjorde två skolarbeten så nu känns allting lite lugnare på nått vis. hah (: Vet egentligen inte vad jag ska skriva, oslo verkar vara en fin stad, i mörker i alla fall. får se hur det är i morgon (:

haha retard inlägg som jag skrev i lastbilen: 

"nu har vi lämnat någon rastplats. Har plockat fram datorn för att plugga lite. Så hmla typiskt att jag verkligen aldrig är sjuk eller borta från skolan, oh så när jag väl ska vara ledig så ska vi skriva på skoltidninigen... inte okej.Gubben jag åker med är schysst. Nervöst i början eftersom jag inte hade en aning om vem det va, ”tystlåten liten gubbe som röker massa” va mammas förklaring.. YEAAHH. Det låter ju lovande oh bra. Hah, men det är bra, snackar lagom mycket ^^Det är nu typ 20 mil kvar till Oslo. Ska bli skönt att komma fram, lite nervöst där också bara, Linn jobbar ikväll så hennes kompis ska komma oh möta mig.. fast vad jag hört är hon typ den roligaste som finns så det blir säkert bra! :)

Nu ska jag plugga om Hopi-indianernas skapelsemyter. Kul ju...

 

”doften av rök. Nästan lite kär i den doften, luktar ju förjävla gott ju. Chaffisen jag åker med röker en hel del, drar ner rutan oh drar en cigg då och då. Ganska mysigt, haha. OBS. jag haaaatar hopi indianernas skapelsemyt :)

 

”Jag har ont i huvudet.... är trött också. Vill vara framme nuuuu. Eller se skärgårdsdoktorn. Insåg nyss att jag inte kommer kunna se det förrän... möjligtvis torsdag annars inte förrän på lördag :O illa.

 haha, ja så kan en resa mot oslo delvis se ut :)
nu ska jag snart sova. (fast antar att jag om en timma fortfarande kommer sitta här)

kom preicis på att jag inte tog ut mina linser... fan. godnatt,


Avtryck
Postat av: matilda

hahah, nej amanda ;o Men han är lik festmartin, som faa-aan!

Fast du ser ju likheter i allt och alla så jag är inte förvånad.

Jag vet förresten en lärare här som är så jävla lik någon, men kommer inte på vem. du borde hjälpa mig.. Hon är typ lik.. aaaaaaaaaaaaah, vad arg jag blir nu :( hahha.



Rökjävel :)



Puss på dig min saknade vän.

2010-03-23 @ 09:56:17
URL: http://matildastridh.blogg.se/
Postat av: matilda

Hej min vän.

Jag saknar dig som fan, och vill att du ska vara hemma typ nu så att jag kan ringa dig.

Jag har nyss haft kemiprov och jag lovar att jag får ig för jag skrev knappt nånting på 70 frågor. kul.

Höll på att börja tjuta då, när jag insåg hur dåligt det gick. haha. eller ja, jag grät en tår om jag ska vara ärlig.

Efter det gick jag till Sofia, mentorn min. och då, då tjöt jag..mungiporna bara drog sig neråt, såg säkert skitkul ut, och jag kände mig som en barnunge ungefär..

sen ringde jag mamma och då grät jag lite till, och det jag vill komma till är att hon har pratat med rektorn (tror jag, vad heter han ens?) på gyro och jag kanske ska dit på fredag efter lovet.

Kände att jag var tvungen att säga det till någon.



KOM HEM NU. och ha det trevligt på kent min vän!

Jag älskar och saknar dig mest i världen.

2010-03-24 @ 14:48:50
URL: http://matildastridh.blogg.se/

Skriv här::

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

URL/Din bloggadress:

Skriv något:

Trackback
RSS 2.0